notist Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα Η σειρα River ειναι αυτοτελη επεισοδια ? Ευχαριστω Όχι.Είναι 6 επεισόδια με έναν εκπληκτικό Stellan Skarsgard στο ρόλο του River και την Nicola Walker.
viper2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ειδα το πρωτο επεισοδιο, creepy as fuck σε καποια φαση, κι εγω αμφιταλαντευομαι για το κατα ποσο θα χασω τον χρονο μου, οπως ειπε και ο vapir θελει μερικα επεισοδια ακομα για να δειξει.. ναι , απλά ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν θα μου αρέσει πολύ ή αν θα είναι υπέρτατη μαλακία. Νομίζω χρειάζονται 2-3 επ ακόμα για να καταλάβουμε τι παίζει. το δευτερο επ ηταν καπως καλο, μαλλον θα το αφησω στο RSS. Αυτο που θα ξηλωσω απο το RSS, παρολο που θα μου λειψει η ιζαμπελα, ειναι το shadowhunter. =] 2
viper2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Βλέπω το stan Lee's lucky man και βλέπω τον stan Lee μεσα. Δεν έχει τον θεο του. =]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Βλέπω το stan Lee's lucky man και βλέπω τον stan Lee μεσα. Δεν έχει τον θεο του. =] Έχει όμως τον Bofur
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Έχει όμως τον Bofur Τον mister Hyde θέλεις να πεις. Επίσης δεν ξέρω ποιος είναι ο bofur :-/
_linuslost_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραια φάση το limitlless! Χαλαρή σειρά με χιούμορ! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2016 από _linuslost_
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης δεν ξέρω ποιος είναι ο bofur :-/ Ένα από τα dwarves στο Hobbit... 1
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Star Wars 7: Πολυ καλη η ταινια! Φυσικα καλυτερη απο την αρχικη τριλογια και το episode I που ειδα προσφατα... Πολυ πιο σοβαρο σε σχεση με τα παλια! 7,5/10 Τhe Revenant: Μια ταινια που καθηλωσε και τις 2,5 ωρες! Ηταν απολαυση οι εικονες των τοπιων, απολαυση ο Ντι Καπριο, γενικα ηταν πολυ υψηλο το επιπεδο της παραγωγης. 8,5/10 τα επινες να φανταστω?
xavier Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 πολυ καλο και το childhood's end...δεν μπορω να το πιστεψω κατι γινεται στο syfy, 2 αξιολογες παραγωγες σε τοσσο συντομο διαστημα? ακομα και το magicians δειχνει αξιοπρεπες... οι overlords και το τελος του κοσμου ειναι κοντα... λογικα οφειλεται στο οτι ολα ειναι βασισμενα σε βιβλια...μιλαμε για μεγαλη αναβαθμιση παντως
m.Zara Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω να δω το Vinyl από το τρέιλερ φαίνεται να έχει καλή αισθητική και θεματολογία (rock n roll κτλ) Να προσθέσω πως παραγωγή είναι από Scorsese (που είχα λατρέψει τους πρώτους κύκλους του Broadwalk Empire) και Jagger
A.Andrew Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καπου το είδα αυτο στο πρόγραμμα της Nova, πότε κάνει πρεμιέρα?
speedy23 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Happy Valley. Ξεκινησε η 2η σεζον του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πρεμιέρα το Vinyl σήμερα... 1
m.Zara Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 πρεμιέρα το Vinyl σήμερα... Ποιοι το είδαν? Εγω επαθα πλάκα, θα το ξαναδω απόψε το εχει σε επανάληψη η νοβα. Το φανταζόμουν οτι θα είναι καλό, πώρωση και το soundtrack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα