Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Η σειρα River ειναι αυτοτελη επεισοδια ?

Ευχαριστω

Όχι.Είναι 6 επεισόδια με έναν εκπληκτικό Stellan Skarsgard στο ρόλο του River και την Nicola Walker.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα το πρωτο επεισοδιο, creepy as fuck σε καποια φαση, κι εγω αμφιταλαντευομαι για το κατα ποσο θα χασω τον χρονο μου, οπως ειπε και ο vapir θελει μερικα επεισοδια ακομα για να δειξει..

ναι , απλά ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν θα μου αρέσει πολύ ή αν θα είναι υπέρτατη μαλακία. Νομίζω χρειάζονται 2-3 επ ακόμα για να καταλάβουμε τι παίζει.

το δευτερο επ ηταν καπως καλο, μαλλον θα το αφησω στο RSS. Αυτο που θα ξηλωσω απο το RSS, παρολο που θα μου λειψει η ιζαμπελα, ειναι το shadowhunter.

=]

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βλέπω το stan Lee's lucky man και βλέπω τον stan Lee μεσα. Δεν έχει τον θεο του.

=]

Έχει όμως τον Bofur :D

latest?cb=20130202172640

Δημοσ.

Star Wars 7: Πολυ καλη η ταινια! Φυσικα καλυτερη απο την αρχικη τριλογια και το episode I που ειδα προσφατα... Πολυ πιο σοβαρο σε σχεση με τα παλια! 7,5/10

Τhe Revenant: Μια ταινια που καθηλωσε και τις 2,5 ωρες! Ηταν απολαυση οι εικονες των τοπιων, απολαυση ο Ντι Καπριο, γενικα ηταν πολυ υψηλο το επιπεδο της παραγωγης. 8,5/10

τα επινες να φανταστω?

Δημοσ.

πολυ καλο και το childhood's end...δεν μπορω να το πιστεψω κατι γινεται στο syfy, 2 αξιολογες παραγωγες σε τοσσο συντομο διαστημα? ακομα και το magicians δειχνει αξιοπρεπες...

οι overlords και το τελος του κοσμου ειναι κοντα...

λογικα οφειλεται στο οτι ολα ειναι βασισμενα σε βιβλια...μιλαμε για μεγαλη αναβαθμιση παντως

Δημοσ.

Περιμένω να δω το Vinyl από το τρέιλερ φαίνεται να έχει καλή αισθητική και θεματολογία (rock n roll κτλ)

Να προσθέσω πως παραγωγή είναι από Scorsese (που είχα λατρέψει τους πρώτους κύκλους του Broadwalk Empire) και Jagger  :-D

Δημοσ.

πρεμιέρα το Vinyl σήμερα...

Ποιοι το είδαν?

Εγω επαθα πλάκα, θα το ξαναδω απόψε το εχει σε επανάληψη η νοβα. Το φανταζόμουν οτι θα είναι καλό, πώρωση και το soundtrack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...