timon92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Making A Murderer Μεταφερω το ποστ του γαυρου εδω για να ειμαστε on topic Ενταξει με αυτη τη λογικη μπορεις να το κανεις για καθε σειρα και ταινια. Το οτι ειναι ντοκυμαντερ με κανει ακομα πιο προθυμο να την δω προσωπικα. Υπαρχουν και καποια βαρετα σιγουρα (οπου μιλανε οι γονεις του κατηγορουμενου, περιεργη οικογενεια και ειμαι ευγενικος που το λεω ετσι ) αλλα all in all αξιζει αρκετα. Εχει bingeability αρκετη. Ειναι κριμα παντως που δεν κρατησε μια ποιο ουδετερη σταση οι δημιουργοι του ομως. Επηρεαζει αρκετα τον τηλεθεατη. εχουν βγει subs greek?
star12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 το blindspot ολοκληρωσε; η ηταν διακοπη για τα χριστουγεννα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Mid season break
notist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 εχουν βγει subs greek? Όχι ακόμα,Και εγώ ψάχνω.
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 το blindspot ολοκληρωσε; η ηταν διακοπη για τα χριστουγεννα; Αργεί νομίζω το επόμενο επεισόδιο. Κάτι πήρε το μάτι μου για τέλος Φεβρουαρίου.
ms13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αργεί νομίζω το επόμενο επεισόδιο. Κάτι πήρε το μάτι μου για τέλος Φεβρουαρίου. Ναι 29/2 οπως και το Gotham
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Είδε κανείς το The Magicians? Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για την σειρά.
Vapir Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Είδε κανείς το The Magicians? Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για την σειρά. ναι , απλά ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν θα μου αρέσει πολύ ή αν θα είναι υπέρτατη μαλακία. Νομίζω χρειάζονται 2-3 επ ακόμα για να καταλάβουμε τι παίζει. 1
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Είδε κανείς το The Magicians? Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για την σειρά. το magicians το ειδε κανεις?παπαρια να φανταστω? Τον οποιο μολις τον ειδα κ φαινοταν βαρετο μεχρι που εγινε creepy af Ισχύει αλλα και πάλι βαρετό ηταν. 1
ms13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Είδε κανείς το The Magicians? Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για την σειρά. Promising ειναι, αλλα οχι και τελειο.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ειδα το πρωτο επεισοδιο, creepy as fuck σε καποια φαση, κι εγω αμφιταλαντευομαι για το κατα ποσο θα χασω τον χρονο μου, οπως ειπε και ο vapir θελει μερικα επεισοδια ακομα για να δειξει.. 1
notist Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Για όποιον είναι φαν σειρών BBC ITV σας προτείνω:1)RIVER διαβάζω ότι θα είναι η κορυφαία σειρά BBC drama για το 2015-συμφωνώ 2)DOCTOR FOSTER επίσης πολύ καλό και 3)PREY UK Season 2.
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ^ το river ηταν βαρετό, το midwinter spirit ηταν okay, το London spy ηταν αρκετά καλό απο τι 3 επεισόδιο και μετα. Επίσης, το nightmare worlds of hg Wells δείχνει okay.
lefter Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα Η σειρα River ειναι αυτοτελη επεισοδια ? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα