Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις δει και τους 3 προηγούμενους κύκλους. Η σειρά είναι έργο τέχνης και μία από τις δύο που βλέπω πάντα σε όσο υψηλότερη ποιότητα μπορώ.

την πρώτη season την είχα δει όταν ήμουν ακόμη UK...τις υπόλοιπες εδώ.

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Angel from Hell? Δεν βλέπω τέτοια συνήθως οπότε τι μπορεί να μου πει κάποιος που του αρέσουν παρόμοια; Ξεκίνησε χτες.

Edit: Άκυρο. Αντί να ξεκινήσω κάτι χαλαρό και αστείο που έψαχνα κατέληξα να δω 7 επεισόδια από το Sense8. Σήμερα την ανακάλυψα την σειρά, παίζουν 1-2 γνωστοί ηθοποιοί (μεταξύ τους και ο Naveen Andrews, Sayid από το Lost). Ούτε χαλαρή σειρά ούτε αστεία :D

Επεξ/σία από LinaT
Δημοσ.

Bγήκαν τα πρώτα 2 επεισόδια του Shadowhunters: The Mortal Instruments.
Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο κακή η σειρά όσο η ταινία και να είναι πιο κοντά στο πνεύμα των βιβλίων...

Δημοσ.

Beowulf δεν είδα ακόμη. Θα περιμένω να το δείτε εσείς και να μου πείτε αν αξίζει :P.

Το Shadowhunters το βρήκα επιεικώς χάλια πάντως. Η ιστορία φαίνεται να έχει ενδιαφέρον σαν lore, αλλά εγώ δεν είχα καταλάβει τι γίνεται και η πρωταγωνίστρια ήταν all-in, σαν να της εξήγησαν τι συμβαίνει off-camera οπότε αυτή ξέρει ακριβώς τι γίνεται και εγώ κάθομαι εδώ και λέω 'τι κάνει το τούβλο'. Οι χαρακτήρες λίγο σπαστικοί και οι ηθοποιοί ούτε καν συμπαθητικοί.

Έχω δει να το συγκρίνουν με το Shannara Chronicles, αλλά για μένα το Shannara είναι αριστούργημα σε συγκρίση με το Shadowhunters.

• Like 1
Δημοσ.

Bγήκαν τα πρώτα 2 επεισόδια του Shadowhunters: The Mortal Instruments.

Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο κακή η σειρά όσο η ταινία και να είναι πιο κοντά στο πνεύμα των βιβλίων...

Ωραία η Isabella αλλά η σειρα δεν βλέπεται.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις δει και τους 3 προηγούμενους κύκλους. Η σειρά είναι έργο τέχνης και μία από τις δύο που βλέπω πάντα σε όσο υψηλότερη ποιότητα μπορώ.

Οι πρώτες δυο ήταν απίστευτες σε όλους τους τομείς, ερμηνεία, σενάριο κλπ.

Η τρίτη ήταν λίγο χειρότερη αλλά και πάλι καλή.

Δημοσ.

Beowulf δεν είδα ακόμη. Θα περιμένω να το δείτε εσείς και να μου πείτε αν αξίζει :P.

Το Shadowhunters το βρήκα επιεικώς χάλια πάντως. Η ιστορία φαίνεται να έχει ενδιαφέρον σαν lore, αλλά εγώ δεν είχα καταλάβει τι γίνεται και η πρωταγωνίστρια ήταν all-in, σαν να της εξήγησαν τι συμβαίνει off-camera οπότε αυτή ξέρει ακριβώς τι γίνεται και εγώ κάθομαι εδώ και λέω 'τι κάνει το τούβλο'. Οι χαρακτήρες λίγο σπαστικοί και οι ηθοποιοί ούτε καν συμπαθητικοί.

Έχω δει να το συγκρίνουν με το Shannara Chronicles, αλλά για μένα το Shannara είναι αριστούργημα σε συγκρίση με το Shadowhunters.

Κρίμα, φαίνεται ότι μάλλον χάθηκε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, αν και έχουν μια καλή βάση, αποτυγχάνουν διαρκώς.

Και το καστ δεν είναι και πολύ καλό.

Μακάρι να βελτιωθεί η σειρά στην πορεία, αν και δε βλέπω να έχει ιδιαίτερο μέλλον, δυστυχώς...

Δημοσ.

Making A Murderer

Μεταφερω το ποστ του γαυρου εδω για να ειμαστε on topic

Μου φαινεται υπερβολικο ομως να δω 10 ωρες ντοκυμαντερ για μια υποθεση που μπορω να βρω στο ιντερνετ σε 5 λεπτα τι εγινε. Φανταζομαι οτι για λογους δραματουργιας θα εχουν τραβηξει καποια πραγματα.

Ενταξει με αυτη τη λογικη μπορεις να το κανεις για καθε σειρα και ταινια. Το οτι ειναι ντοκυμαντερ με κανει ακομα πιο προθυμο να την δω προσωπικα. Υπαρχουν και καποια βαρετα σιγουρα (οπου μιλανε οι γονεις του κατηγορουμενου, περιεργη οικογενεια και ειμαι ευγενικος που το λεω ετσι ) αλλα all in all αξιζει αρκετα. Εχει bingeability αρκετη.

Ειναι κριμα παντως που δεν κρατησε μια ποιο ουδετερη σταση οι δημιουργοι του ομως. Επηρεαζει αρκετα τον τηλεθεατη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...