Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ναι, διπλό επεισόδιο. Διπλό + άλλο ένα...
LinaT Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Διπλό + άλλο ένα... Τι εννοείς; Εγώ αυτό που είδα ήταν τα S01E01 και S01E02. Συνολικά 1 ώρα και 20 λεπτά. Υπάρχει κι άλλο επεισόδιο; Εχτές δεν ξεκίνησε η σειρά; ΥΓ. Πήγαινε να δεις γρήγορα Ελενάκι και έλα να μου πεις!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ναι υπάρχει κι episode S01E03
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 To teen wolf του mtv εξελίχθηκε πάρα πολύ ωραία και αυτό δείχνει να έχει καλό στόρι και βασίζεται σε βιβλία, οπότε έχω υψηλές προσδοκίες, θα περιμένω να προχωρήσει λίγο για να το ξεκινήσω, χαίρομαι που τα πρώτα σχόλια είναι θετικά.
LinaT Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μπράβο βρε ThReSh. Ευχαριστώ πολύ γιατί εγώ θα περίμενα 1 βδομάδα για να το δω Όσο για το Teen Wolf, στον τελευταίο κύκλο με έχει μπερδέψει. Δεν ξέρω τι δείχνει, πότε είμαστε στο παρόν και πότε στο παρελθόν/μέλλον, και πόσος καιρός έχει περάσει μεταξύ όλων αυτών. Συνεχίζω να το παρακολουθώ αλλά σίγουρα θα χρειαστώ ένα rewatch το καλοκαίρι γιατί είμαι εντελώς χαμένη.
elenaki81 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 To teen wolf του mtv εξελίχθηκε πάρα πολύ ωραία και αυτό δείχνει να έχει καλό στόρι και βασίζεται σε βιβλία, οπότε έχω υψηλές προσδοκίες, θα περιμένω να προχωρήσει λίγο για να το ξεκινήσω, χαίρομαι που τα πρώτα σχόλια είναι θετικά. Βασίζεται σε βιβλία??Πρώτη φορά το ακούω!! Μπράβο βρε ThReSh. Ευχαριστώ πολύ γιατί εγώ θα περίμενα 1 βδομάδα για να το δω Όσο για το Teen Wolf, στον τελευταίο κύκλο με έχει μπερδέψει. Δεν ξέρω τι δείχνει, πότε είμαστε στο παρόν και πότε στο παρελθόν/μέλλον, και πόσος καιρός έχει περάσει μεταξύ όλων αυτών. Συνεχίζω να το παρακολουθώ αλλά σίγουρα θα χρειαστώ ένα rewatch το καλοκαίρι γιατί είμαι εντελώς χαμένη. Βρε,δεν είναι τόσο μπερδεμένο!!Βέβαια ένα rewatch όπως λες θα γίνει μόλις τελειώσει όλο το season5b για να δω ολοκληρωμένη όλη την σεζόν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 και S01E04 Σήμερα, όχι χθες όμως
LinaT Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ε και την επόμενη εβδομάδα θα βγάλουν και τα υπόλοιπα 8 για να τελειώνουν
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Βασίζεται σε βιβλία??Πρώτη φορά το ακούω!! Nαι, του Τέρι Πράτσετ, υπάρχει έτοιμο υλικό να πατήσουν πάνω του.
xavier Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Nαι, του Τέρι Πράτσετ, υπάρχει έτοιμο υλικό να πατήσουν πάνω του. terry brooks βρε, ο τερι πρατσετ ειναι του discworld brooks δεν εχω διαβασει, παντως η σειρα ειναι απο το 2ο βιβλια της shanara series, πρεπει να εχει βγαλει απειρα βιβλια ο τυπας στο κοσμο των shanara
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 terry brooks βρε, ο τερι πρατσετ ειναι του discworld brooks δεν εχω διαβασει, παντως η σειρα ειναι απο το 2ο βιβλια της shanara series, πρεπει να εχει βγαλει απειρα βιβλια ο τυπας στο κοσμο των shanara Σωστός, τους μπέρδεψα τους Τέριδες. Έχω διαβάσει καλά λόγια για τα βιβλία του Μπρουκς, ούτε εγώ όμως έχω διαβάσει κάποιο, ελπίζω τα 2α βιβλία της σειράς να είναι τα καλύτερά του
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον αφηστε ο,τι κανετε, βγηκε νεο Ιt's Always Sunny In Philadelphia 1
Geosim79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Sherlock:The Abominable Bride.....ότι καλύτερο είδα φέτος σε TV.
LinaT Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Sherlock:The Abominable Bride.....ότι καλύτερο είδα φέτος σε TV. Ελπίζω να έχεις δει και τους 3 προηγούμενους κύκλους. Η σειρά είναι έργο τέχνης και μία από τις δύο που βλέπω πάντα σε όσο υψηλότερη ποιότητα μπορώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα