Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειδε κανεις το Versailles?

οχι αλλα ειδα τον πιλοτο του casanova

σκηνοθεσια του τεραστιου jeunet, μακαρι να παρει ολοκληρη σεζον απο το amazon...

Δημοσ.

ηθελα πολυ να μου αρεσει το billions αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις προς το παρον, παροτι αγαπαω τους πρωταγωνιστες(απο τα προηγουμενα τους,οχι σαν καστ)μου φανηκε εντελως ψευτικο και αψυχο

• Like 1
Δημοσ.

Εχω δει μεχρι το 7ο επ. του Casual και αξιζει. Αστειο, εξυπνο και σοβαρο οταν χρειαζεται να ειναι.

ηθελα πολυ να μου αρεσει το billions αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις προς το παρον, παροτι αγαπαω τους πρωταγωνιστες(απο τα προηγουμενα τους,οχι σαν καστ)μου φανηκε εντελως ψευτικο και αψυχο

Κοιτα να δεις που μολις πριν επισκεφτω το νημα, ειχα διαβασει την περιληψη της σειρας και ειχα την ιδια σκεψη για τους ηθοποιους αλλα δεν μου αρεσε η υποθεση.

Δημοσ.

Πρεμιέρα για το The Shannara Chronicles, του έριξε κανείς κανένα βλέφαρο;

Ναι, διπλό επεισόδιο. Συμπαθητικό, αλλά για κάποια που έχει διαβάσει τόσα βιβλία όσα έγω, η σειρά είναι υπερβολικά προβλέψιμη (προς το παρόν). Είναι η τηλεοπτική έκδοση κάθε Teen/YA βιβλίου.

Ωραία μουσική (παίζει στο mtv, τι άλλο να περιμένεις), οι ηθοποιοί και μικροί και μεγάλοι είναι καλοί με εξαίρεση έναν που θέλω να του πετάξω πέτρες μέσα από την οθόνη μου, και πολύ ωραία τα σκηνικά, τα κοστούμια/μεικάπ/αξεσουάρ και τα εφέ. 

• Like 1
Δημοσ.

Πρεμιέρα για το The Shannara Chronicles, του έριξε κανείς κανένα βλέφαρο;

άρχισε;;Πότε;;

ΔΕΝ το πήρα είδηση!!!

Τρέχω να το δωωωωωωωω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...