xavier Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ειδε κανεις το Versailles? οχι αλλα ειδα τον πιλοτο του casanova σκηνοθεσια του τεραστιου jeunet, μακαρι να παρει ολοκληρη σεζον απο το amazon...
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt4224588/ Jekyll & Hyde. Το ξεκίνησα χθες. Αρκετά καλή φαίνεται για τα 4 επεισόδια που είδα μέχρι τώρα.
thleorasakias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Colony το πρωτο επεισοδιο ηταν δυναμη μακαρι να παει ετσι....το γομμορα δεν βλεπω ακομα να εχει ξεκινησει σεζον 2 και ανησυχω 1
xavier Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ηθελα πολυ να μου αρεσει το billions αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις προς το παρον, παροτι αγαπαω τους πρωταγωνιστες(απο τα προηγουμενα τους,οχι σαν καστ)μου φανηκε εντελως ψευτικο και αψυχο 1
speedy23 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εχω δει μεχρι το 7ο επ. του Casual και αξιζει. Αστειο, εξυπνο και σοβαρο οταν χρειαζεται να ειναι. ηθελα πολυ να μου αρεσει το billions αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις προς το παρον, παροτι αγαπαω τους πρωταγωνιστες(απο τα προηγουμενα τους,οχι σαν καστ)μου φανηκε εντελως ψευτικο και αψυχο Κοιτα να δεις που μολις πριν επισκεφτω το νημα, ειχα διαβασει την περιληψη της σειρας και ειχα την ιδια σκεψη για τους ηθοποιους αλλα δεν μου αρεσε η υποθεση.
xavier Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=5vqQIngtQi8 συμπαθητικος ο πιλοτος, καλουτσικη παραγωγη φαινεται
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το βαρέθηκα και το έκλεισα... https://www.youtube.com/watch?v=5vqQIngtQi8 συμπαθητικος ο πιλοτος, καλουτσικη παραγωγη φαινεται
viper2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Είδε κανείς τον πιλότο του Billions; Ψιλοβλακεια είναι...
xavier Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Συμπαθητικο το σαναρα, φθηνα κοστουμια ομως. Οι εφηβοπρωταγωνιστες λιγοτερο κακοι απο οτι περιμενα
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πρεμιέρα για το The Shannara Chronicles, του έριξε κανείς κανένα βλέφαρο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Not yet, παίζει ο Manu...
LinaT Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πρεμιέρα για το The Shannara Chronicles, του έριξε κανείς κανένα βλέφαρο; Ναι, διπλό επεισόδιο. Συμπαθητικό, αλλά για κάποια που έχει διαβάσει τόσα βιβλία όσα έγω, η σειρά είναι υπερβολικά προβλέψιμη (προς το παρόν). Είναι η τηλεοπτική έκδοση κάθε Teen/YA βιβλίου. Ωραία μουσική (παίζει στο mtv, τι άλλο να περιμένεις), οι ηθοποιοί και μικροί και μεγάλοι είναι καλοί με εξαίρεση έναν που θέλω να του πετάξω πέτρες μέσα από την οθόνη μου, και πολύ ωραία τα σκηνικά, τα κοστούμια/μεικάπ/αξεσουάρ και τα εφέ. 1
elenaki81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πρεμιέρα για το The Shannara Chronicles, του έριξε κανείς κανένα βλέφαρο; άρχισε;;Πότε;; ΔΕΝ το πήρα είδηση!!! Τρέχω να το δωωωωωωωω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα