Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω δει το Blacklist γιατί από ό,τι διάβασα είναι ανεξάρτητες ιστορίες κυρίως και αρκετά επαναλαμβανόμενο, το Blindspot όμως το έχω στο πρόγραμμα να το ξεκινήσω γιατί η βασική του ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και αυτό χρειάζεται μια σειρά για να μη γίνει βαρετή...

Αυτο συμβαινει και με το Blindspot.

Οι βασικες ιστοριες ειναι και οι δυο ενδιαφερουσες, ισως λιγο πιο πολυ μυστηριο το Blindspot.

Το θεμα ειναι εκτος απο τα αυτοτελη επισοδια, το Blindspot ειναι πολυ κακογραμμενο, δεν εχει μια φυσιολογικη ροη και δειχνει σαν να επιβαλλονται καποιες σκηνες.

Γενικα δεν νομιζω να προτιμαει κανεις τα καθαρα αυτοτελη επισοδια, αλλα στις συγκεκριμενες σειρες αν σου αποκαλυψουν πολλα πραγματα απο τη βασικη ιστορια, επειδη δεν ειναι ουτε μεγαλη ουτε πολυπλοκη, μετα θα χαθει το ενδιαφερον για αυτην και θα πρεπει να συνεχισουν με τα αυτοτελη ή να βρουν μια διαφορετικη κεντρικη υποθεση που μπορει να μην ταιριαζει ή να μην αρεσει στους τηλεθεατες. Επισης κεντρικη υποθεση με 22-24 επισοδια δεν γινεται να υπαρξει χωρις αυτοτελη επισοδια.

Τα κοινα μεταξυ Blacklist-Blindspot

Στο Blacklist εχουμε εναν απο τους πιο περιζητητους εγκληματιες για το fbi, οποιος εμφανιζεται ξαφνικα μεσα στο fbi για να παραδοθει. Απαιτει να μιλησει με μια συγκεκριμενη agent που ειναι η εταιρη πρωταγωνιστρια.Συμφωνα με τις πληροφοριες που τις δινει μαζι λυνουν υποθεσεις για το fbi.

Στο Blindspot απο την αλλη εχουμε μια γυναικα γεματη με τατουαζ, η οποια εχει πληρη αμνησια. Την βρικει το fbi παρατημενη σε μια βαλιτσα στην Τimes square. Ενα απο τα τατου της γραφει το ονομα ενος agent και με τα κωδικοποιημενα τατου της λυνουν υποθεσεις.

Για τους χαρακτηρες ("αντιθεσεις")

Ανθρωπος μυστηριο αντρας, συμπρωταγωνιστρια fbi agent, αρχηγος fbi αντρας, 1ος βοηθος agent, 2η βοηθος agent, κομπιουτερας στο Blacklist.

Ανθρωπος μυστηριο γυναικα, συμπρωταγωνιστης fbi agent, αρχηγος fbi γυναικα, 1η βοηθος agent, 2ος βοηθος agent, κομπιουτερου στο Blindspot.

Και οι δυο σειρες ειναι του NBC, ειχαν το ιδιο timeslot και το ιδιο lead-in.

Οπως βλεπεις εχουν παρα πολλα κοινα και ειναι σα να ζητησε δευτερη ιδια σειρα το NBC, μιας και το Blacklist θεωρειται πετυχημενο.

Δεν ξερω μπορει και μακαρι να βελτιωθει το Blindspot, αλλα για την ωρα εχει καθαρα αυτοτελεις υποθεσεις, με βεβιασμενη (κατα τη γνωμη μου) αναπτυξη χαρακτηρων και σου πεταει ενα τυρακι 2 λεπτα για να δεις και το επομενο επισοδιο.

Δες 2-3 επισοδια και κρινε μονος σου καλυτερα.

Αν δεις το pilot ανοιξε το spoiler να δεις καποια λαθη-βλακειες που υπηρχαν στο επισοδιο κατ'εμε

1) Στην αρχή που αστυνόμος ρωτάει τους περαστικούς αν είναι δικια τους η τσάντα ήταν μαλακια απλά για το show, άμα θέλανε να το δείξουν κάπως θα "επρεπε" να ρωτάει κάποιους που ήταν διπλα στη βαλίτσα και κάθονταν σε ένα παγκάκι ξέρω γω, οχι τους περαστικους.

2) Μετά η τσάντα που την ανοίγει ξαφνικά μόλις πλησιάζει ο άλλος να την εξετάσει.

3) Οταν η αρχηγός ήθελε να πει στον kurt weller, ότι η άλλη έχει το όνομα του στην πλάτη tatoo, απλά χτυπάει την πόρτα και το δείχνει. Αρκετά fail. Εννοώ στην πραγματικότητα δεν θα γινόταν ετσι, απλά το εκαναν στο show για τους τηλεθεατές και φάνηκε ψεύτικο.

4) Μετά ωραία ξέρω γω έχει πάνω της όλα τα tatoo για κάποιο λόγο, αλλα γιατι να ξεκινήσουν από το κινεζικο και όχι από κάποιο άλλο? Ας πούμε ότι ήταν το πιο περίεργο και το φαντάστηκε ο "κακός",μετά με ποιο θα ασχοληθούνε?

Αυτο ψιλοαπαντιεται στο επομενο αν θυμαμαι καλα, αλλα απο το 3ο και μετα δεν ισχυει ιδιαιτερα αυτη η απαντηση δοθηκε.

5) Στο ξύλο, που ο kurt απλά την βλέπει να ακινητοποιεί τον άλλον. Μονο εμείς είδαμε το ξύλο που έριξε και της λέει στο αμάξι από αυτά που είδα είσαι τρομερή.

6) Και στο τέλος, ενώ δεν μπορεί να κουνηθει από τον πυροβολισμό ανεβαίνει 500 σκαλιά και το παίζει bad ass και πυροβολεί με απολυτη ευστοχια.

Επισης bonus απο το χθεσινο, το κοκκινο λαμπακι της καμερας http://prntscr.com/91cxym:P

Αυτα ειναι ορισμενα λαθη που ειδα τοτε  και το συζηταγα με εναν φιλο μου.

Στη συνεχεια  δεν ειναι τοσα πολλα κατα μ.ο. αλλα σε συνδιασμο με την βεβιασμενη αναπτυξη χαρακτηρων και λιγο της κακης ηθοποιας ορισμενων με χαλαει αρκετα.

Εχω δει μεχρι και το 8, μενουν αλλα δυο για το τριμηνο hiatus που ακολουθει, οποτε λεω να δω αυτα τα δυο μεχρι το mideseaon finale και μετα να το συνεχισω, μονο αν ακουσω οτι βελτιωθηκε.

δεν ξερω τι ηταν το blacklist, αλλα το blindspot μια χαρα ειναι κατ εμε, εξου και τα πολυ καλα νουμερα που κανει, εξου και τα 23 επ που πηρε για φετο και οτι ανανεωθηκε ηδη για του χρονου, anyway, εδω ανανεωθηκε κ εγινε της τανασπου με το mr robot θα μου πεις που δεν καταλαβα γιατι, οποτε, τεσπα, δες και κρινε μονος σου

Σεβομαι την αποψη σου, αλλα οπως ειπα και πριν διαφωνω.

Περα απο τα λαθη και αυτο για τους χαρακτηρες και τις σκηνες, περιμενα πολλα παραπανω απο την κεντρικη υποθεση μεχρι τωρα. Νιωθω οτι μας κοροιδευουν.

Οσον αφορα το επιχειρημα σου ειναι αντικειμενικα λαθος. Στο λεω επειδη ασχολουμαι με τα ratings αρκετα.

Καταρχας τα νουμερα δεν εχουν να κανουν με το ποσο καλη ειναι μια σειρα, αλλα με το ποσοι την βλεπουν σε ηλικες 18-49 και αυτο σχετιζεται με το ποιο καναλι την εχει, τι promotion εχει κανει, τι εχει για lead-in και φυσικα το περιεχομενο, την ποιοτητα και τους ηθοποιους-παραγωγους της σειρας. Για την συγκεκριμενη σειρα λοιπον, εχει lead-in το voice που κανει τα καλυτερα νουμερα στο nbc (μεχρι στιγμης φετος περιπου 3.1-3.4) και δειχνει να σταθεροποιειται στα low 2s. Μετα το hiatus και την ανοιξη που πεφτουν τα ratings θα κανει mid-high 1s προβλεπω. Αντιστοιχα για να καταλαβεις, το Blacklist με τις ιδιες παραμετρους για 1.5 σεζον, ξεκινησε με 3.8 και συνεχισε στην πρωτη season με low 3s - high 2s και στο πρωτο μισο της δευτερης season mid-hid 2s. Βεβαια και το the Vocie εχει πεσει λιγο αυτα τα 3 χρονια, αλλα το Blacklist εδειχνε πολυ πιο επιτυχημενο και τωρα μονο του κανει mid 1s. Και τα δυο ειχαν μεγαλο promotion παντως. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα νουμερα δεν δειχνουν ποσο καλη σειρα ειναι και οτι πανω-κατω οτι και να βαζαν lead-out στο Voice θα εκανε παρομοια νουμερα.

Δημοσ.

Καμία σχέση το blacklist με το blindspot.

Στο blacklist 'άντεξα' μερικά επεισόδια μόνο.

Για το ποιο σου αρεσε περισσοτερο δεν μπορω να πω κατι προφανως, αφου ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Οπως εγραψα παραπανω εχουν πολλα κοινα στοιχεια και δεν ειναι μονο προσωπικη αποψη αλλα την εχω ακουσει απο πολλους. Αλλα και παλι γνωμη σου ειναι, δεν μπορω να σε πεισω.

ΥΓ: Σε περιπτωση που παρερμηνευτηκε, συγκριση στα στοιχεια της καθε σειρας κανω, οχι στην ποιοτητα τους.

Δημοσ.

Το να συγκρίνουμε το Blacklist με το Blindspot είναι σαν να συγκρίνουμε το  Lord of the Rings με το Link.png Site: Sharknado

Έλεος. Αμαρτία

Στο Blacklist έχουμε μια solid παραγωγή, με ημιαυτοτελές επεισόδια και με ένα δυνατό on going plot να υπάρχει στο background. Το cast των ηθοποιών είναι σε υψηλά επίπεδα και το κυριότερο μετά από τα μέσα της 1ης σεζόν και μετά σε κάνει να θέλεις να βλέπεις το επόμενο επεισόδιο.

Το Blindspot είναι σχεδόν καθαρά procedural αυτοτελή επεισόδια, χάλια casting και σκηνές τύπου "απο μηχανής θεός". Το μόνο που το σώζει είναι το ελάχιστο ενδιαφέρον που το δίνει το τέλος κάθε επεισοδίου που και καλά προσπαθεί να συνδέσει το ένα επεισόδιο με το άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

χάλια casting 

Καλα μονο για το αγγουρι τον πρωταγωνιστη αξιζει ο χαρακτηρισμος. Ειδα το πρωτο επεισοδιο μονο και καποιες διασπαρτες σκηνες αργοτερα και ο τυπος δεν υπαρχει.

Δημοσ.

London spy

Με χάλασε οτι το 85% του επ ηταν my gay life αλλα μου άρεσε πως το γύρισε σε horror/thriller. Ελπιζω να φτιάξει στο επόμενο επ.

The Frankenstein chronicles

Δεν είμαι σίγουρος οτι θελω να ξαναδώ τον Sean be a με σύφιλη και να κλαίει

The beautiful lie

Okay, δείχνει σειρα για γυναίκες αλλα το βλέπω μονο και μονο για σκηνικά οπου η κοκκινομάλλα περιμένει ο πρώην και ο ΝΥΝ να μην σκοτωθούν και να ειναι αγαπημένοι.

You are the worst

Δεν ήξερα καν οτι υπήρχε τετοια σειρα. I like it.

Δημοσ.

Το You're the worst ειναι πολυ καλο. Σκατοψυχο αλλα καλο :lol:

Βασικά πέρασε απο το RSS feed και είπα να το κατεβάσω. Μπορω να πω οτι η φαμίλια απο το uk ηταν παράδειγμα προς αποφυγή...

=]

Δημοσ.

παιδια δειτε το alone,ειναι ριαλιτι/ντοκιμαντερ επιβιωσης του ντισκοβερι που παρατανε 12 τυπους σε ενα απο τα πιο επικυνδυνα μερη στην αμερικη...και οσο αντεξουν μονοι με καποια εργαλεια

Δημοσ.

Εγω βλέπω το  Blindspot και είναι αρκτά καλό..

Αυτό που με εχει χαλάσει...και θα το κόψω ειναι το Gotham

Το Gotham εγώ το έκοψα εδώ και πολύ καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια δειτε το alone,ειναι ριαλιτι/ντοκιμαντερ επιβιωσης του ντισκοβερι που παρατανε 12 τυπους σε ενα απο τα πιο επικυνδυνα μερη στην αμερικη...και οσο αντεξουν μονοι με καποια εργαλεια

10 τυπους και ειναι του history. Ετσι το βρηκα εγω. Τσπ θα το δω, αφου λες οτι ειναι καλο. Ξερεις και κανα αλλο τετοιου ειδους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...