Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να ξεκινήσω το blindspot που έχει καλύτερη βαθμολογία αλλά μου φαίνεται για γέλια το cast και όλη η παραγωγή. Ανεβαίνει μετά το δεύτερο επεισόδιο να μην μπω στον κόπο να το συνεχίσω;

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπα να ξεκινήσω το blindspot που έχει καλύτερη βαθμολογία αλλά μου φαίνεται για γέλια το cast και όλη η παραγωγή. Ανεβαίνει μετά το δεύτερο επεισόδιο να μην μπω στον κόπο να το συνεχίσω;

Για το Blindspot λες;

Αν ναι ανεβαίνει αρκετά από το 4ο και μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Για το Blindspot λες;

Αν ναι ανεβαίνει αρκετά από το 4ο και μετά.

Οκ, για να δούμε

Δημοσ.

Βλέπω ότι ξεμένω από καινούριες σειρές για φέτος. Έχετε τίποτα για πρόταση εκτός από Last Kingdom, Bastard Executioner, Narcos και Fear the walking dead?

Δημοσ.

Βλέπω ότι ξεμένω από καινούριες σειρές για φέτος. Έχετε τίποτα για πρόταση εκτός από Last Kingdom, Bastard Executioner, Narcos και Fear the walking dead?

Blindspot και Limitless. Αν και στο 1ο δε σου άρεσε ο πιλότος όπως είπες, δες 2-3 ακόμα επεισόδια αν δεν το 'χεις κάνει. Δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά δεν κουράζει κιόλας. Για να περνάει η ώρα καλό είναι.

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξερω τι ηταν το blacklist, αλλα το blindspot μια χαρα ειναι κατ εμε, εξου και τα πολυ καλα νουμερα που κανει, εξου και τα 23 επ που πηρε για φετο και οτι ανανεωθηκε ηδη για του χρονου, anyway, εδω ανανεωθηκε κ εγινε της τανασπου με το mr robot θα μου πεις που δεν καταλαβα γιατι, οποτε, τεσπα, δες και κρινε μονος σου

Δημοσ.

^^Limitiless δες. Το Blindspot ειναι τερμα αντιγραφη του Βlacklist και ειναι πολυ κακογραμμενο.

Δεν έχω δει το Blacklist γιατί από ό,τι διάβασα είναι ανεξάρτητες ιστορίες κυρίως και αρκετά επαναλαμβανόμενο, το Blindspot όμως το έχω στο πρόγραμμα να το ξεκινήσω γιατί η βασική του ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και αυτό χρειάζεται μια σειρά για να μη γίνει βαρετή...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...