Fan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Είπα να ξεκινήσω το blindspot που έχει καλύτερη βαθμολογία αλλά μου φαίνεται για γέλια το cast και όλη η παραγωγή. Ανεβαίνει μετά το δεύτερο επεισόδιο να μην μπω στον κόπο να το συνεχίσω;
coffeex Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Είπα να ξεκινήσω το blindspot που έχει καλύτερη βαθμολογία αλλά μου φαίνεται για γέλια το cast και όλη η παραγωγή. Ανεβαίνει μετά το δεύτερο επεισόδιο να μην μπω στον κόπο να το συνεχίσω; Για το Blindspot λες; Αν ναι ανεβαίνει αρκετά από το 4ο και μετά. 1
Fan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Για το Blindspot λες; Αν ναι ανεβαίνει αρκετά από το 4ο και μετά. Οκ, για να δούμε
viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αυτό το flesh and bone ηταν λίγο too edgy ή μόνο εγω το είδα έτσι?
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το Jekyl and Hyde λέει τίποτα; Δες την προηγούμενη σελιδα.
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορώ πω, γελασα... http://tvseriesfinale.com/tv-show/cancelled-tv-shows-2014-2015-season-33883/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Brink cancelled? god damn it!
Fan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω ότι ξεμένω από καινούριες σειρές για φέτος. Έχετε τίποτα για πρόταση εκτός από Last Kingdom, Bastard Executioner, Narcos και Fear the walking dead?
vsl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω ότι ξεμένω από καινούριες σειρές για φέτος. Έχετε τίποτα για πρόταση εκτός από Last Kingdom, Bastard Executioner, Narcos και Fear the walking dead? Blindspot και Limitless. Αν και στο 1ο δε σου άρεσε ο πιλότος όπως είπες, δες 2-3 ακόμα επεισόδια αν δεν το 'χεις κάνει. Δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά δεν κουράζει κιόλας. Για να περνάει η ώρα καλό είναι. 2
ms13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ^^Limitiless δες. Το Blindspot ειναι τερμα αντιγραφη του Βlacklist και ειναι πολυ κακογραμμενο.
patrickdrd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 δεν ξερω τι ηταν το blacklist, αλλα το blindspot μια χαρα ειναι κατ εμε, εξου και τα πολυ καλα νουμερα που κανει, εξου και τα 23 επ που πηρε για φετο και οτι ανανεωθηκε ηδη για του χρονου, anyway, εδω ανανεωθηκε κ εγινε της τανασπου με το mr robot θα μου πεις που δεν καταλαβα γιατι, οποτε, τεσπα, δες και κρινε μονος σου
Vassilis_24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ^^Limitiless δες. Το Blindspot ειναι τερμα αντιγραφη του Βlacklist και ειναι πολυ κακογραμμενο. Δεν έχω δει το Blacklist γιατί από ό,τι διάβασα είναι ανεξάρτητες ιστορίες κυρίως και αρκετά επαναλαμβανόμενο, το Blindspot όμως το έχω στο πρόγραμμα να το ξεκινήσω γιατί η βασική του ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και αυτό χρειάζεται μια σειρά για να μη γίνει βαρετή... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα