Moderators stormrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 To wet hot American summer ειναι του Netflix. Περιμένω να βγουν για όλα τα επεισόδια υπότιτλοι ώστε να την δω. Στο imdb το πρώτο επεισόδιο πέρνει την χαμηλότερη βαθμολογία. Στην συνέχεια ανεβαίνει. Δωσε του μια δεύτερη ευκαιρία. Οντως παιζει να ανεβαινει μετα, αλλα γενικα αν δε μου κανει ο πιλοτος σπανια συνεχιζω. Και βασικα εψαχνα και λογο για να μη δω κι αλλη σειρα, o κυριος λογος που την επιχειρησα ηταν η janeane Garofalo για λογους νοσταλγιας 1
king2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Οντως παιζει να ανεβαινει μετα, αλλα γενικα αν δε μου κανει ο πιλοτος σπανια συνεχιζω. Και βασικα εψαχνα και λογο για να μη δω κι αλλη σειρα, o κυριος λογος που την επιχειρησα ηταν η janeane Garofalo για λογους νοσταλγιας Λιγα επεισοδια ειναι με καλους ηθοποιους που βασιζεται σε ταινια απο το netflix.Η ταινια μου αρεσε πολυ οποτε γιατι οχι και η σειρα.Συνεχισε την μονο και μονο για τη νοσταλγια αξιζει. Marguerite Moreau παρεμπιπτόντως οσο κουκλα ηταν τοτε ειναι και τωρα οπως και η banks.
bogner uberschall Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 εγω παντως πεθανα στο γελιο με το wet hot. δεν εχω δει την ταινια αλλα η σειρα μου αρεσε αρκετα.
king2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 εγω παντως πεθανα στο γελιο με το wet hot. δεν εχω δει την ταινια αλλα η σειρα μου αρεσε αρκετα. Και η ταινία κορυφή είναι
billsnake21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μα δεν σε υποχρεωνει κανείς να τις δεις. Άλλες μπορείς να τις κόψεις εφόσον έχουν χαλάσει και να αρχίσεις άλλες. Επιλογές να έχουμε. εμένα που δε με καλύπτει κάποια από τις γνωστές τουλάχιστον? :Ρ τι κάνουμε σε αυτη τη περίπτωση φίλτατε?
king2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 εμένα που δε με καλύπτει κάποια από τις γνωστές τουλάχιστον? :Ρ τι κάνουμε σε αυτη τη περίπτωση φίλτατε? Φτιάξε δικιά σου εφόσον δεν σε καλύπτει καμία.
xavier Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 κοιτα εμένα που δε με καλύπτει κάποια από τις γνωστές τουλάχιστον? :Ρ τι κάνουμε σε αυτη τη περίπτωση φίλτατε? πιστευω πως υπαρχουν επιλογες για ολα τα γουστα, εμενα που μου αρεσουν ευρεια γκαμα στυλ εχω δει πανω απο 200 σειρες που οι περισσοτερες μπορω να πω οτι μου αρεσαν απο λιγο εως πολυ... αν ενδιαφερεσαι για ενα μονο συγκεκριμμενο ειδος, φανταζομαι οτι μετα απο μερικες σειρες, οι επιλογες σου στενευουν δραματικα...
xavier Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Οντως παιζει να ανεβαινει μετα, αλλα γενικα αν δε μου κανει ο πιλοτος σπανια συνεχιζω. Και βασικα εψαχνα και λογο για να μη δω κι αλλη σειρα, o κυριος λογος που την επιχειρησα ηταν η janeane Garofalo για λογους νοσταλγιας βγηκε και το red oaks, πρεπει να ειναι ψιλοπαρομοιο με το wet hot αν θυμαμαι καλα απο το πιλοτο επισης 2η σεζον Kingdom
bogner uberschall Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 βγηκαν ολα μαζι και τα δεκα επεισοδια του δευτερου κυκλου του satisfaction
Fan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέχρι τώρα πάντως 6η σεζόν Walking Dead, 5η Homeland, 3η The Blacklist και οι καινούριες The last kingdom και The bastard executioner πάνε καλά.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Υou, me and the apocalypse. Γνωμη? Το 1ο ήταν ψιλοκαλο.
viper2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέχρι τώρα πάντως 6η σεζόν Walking Dead, 5η Homeland, 3η The Blacklist και οι καινούριες The last kingdom και The bastard executioner πάνε καλά. λεει τπτ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι κι άσχημο so far, σίγουρα καλύτερο από το bastard executioner... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα