Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

To wet hot American summer ειναι του Netflix. Περιμένω να βγουν για όλα τα επεισόδια υπότιτλοι ώστε να την δω. Στο imdb το πρώτο επεισόδιο πέρνει την χαμηλότερη βαθμολογία. Στην συνέχεια ανεβαίνει. Δωσε του μια δεύτερη ευκαιρία.

Οντως παιζει να ανεβαινει μετα, αλλα γενικα αν δε μου κανει ο πιλοτος σπανια συνεχιζω. Και βασικα εψαχνα και λογο για να μη δω κι αλλη σειρα, o κυριος λογος που την επιχειρησα ηταν η janeane Garofalo για λογους νοσταλγιας :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Οντως παιζει να ανεβαινει μετα, αλλα γενικα αν δε μου κανει ο πιλοτος σπανια συνεχιζω. Και βασικα εψαχνα και λογο για να μη δω κι αλλη σειρα, o κυριος λογος που την επιχειρησα ηταν η janeane Garofalo για λογους νοσταλγιας :lol:

Λιγα επεισοδια ειναι με καλους ηθοποιους που βασιζεται σε ταινια απο το netflix.Η ταινια μου αρεσε πολυ οποτε γιατι οχι και η σειρα.Συνεχισε την μονο και μονο για τη νοσταλγια αξιζει.

Marguerite Moreau παρεμπιπτόντως οσο κουκλα ηταν τοτε ειναι και τωρα οπως και η banks.

Δημοσ.

εγω παντως πεθανα στο γελιο με το wet hot. δεν εχω δει την ταινια αλλα η σειρα μου αρεσε αρκετα.

Και η ταινία κορυφή είναι

Δημοσ.

Μα δεν σε υποχρεωνει κανείς να τις δεις. Άλλες μπορείς να τις κόψεις εφόσον έχουν χαλάσει και να αρχίσεις άλλες. Επιλογές να έχουμε.

εμένα που δε με καλύπτει κάποια από τις γνωστές τουλάχιστον? :Ρ τι κάνουμε σε αυτη τη περίπτωση φίλτατε?

Δημοσ.

εμένα που δε με καλύπτει κάποια από τις γνωστές τουλάχιστον? :Ρ τι κάνουμε σε αυτη τη περίπτωση φίλτατε?

Φτιάξε δικιά σου εφόσον δεν σε καλύπτει καμία.

Δημοσ.

κοιτα 

πιστευω πως υπαρχουν επιλογες για ολα τα γουστα, εμενα που μου αρεσουν ευρεια γκαμα στυλ εχω δει πανω απο 200 σειρες που οι περισσοτερες μπορω να πω οτι μου αρεσαν απο λιγο εως πολυ...

αν ενδιαφερεσαι για ενα μονο συγκεκριμμενο ειδος, φανταζομαι οτι μετα απο μερικες σειρες, οι επιλογες σου στενευουν δραματικα...

Δημοσ.

βγηκε και το red oaks, πρεπει να ειναι ψιλοπαρομοιο με το wet hot αν θυμαμαι καλα απο το πιλοτο

επισης 2η σεζον Kingdom

Δημοσ.

Μέχρι τώρα πάντως 6η σεζόν Walking Dead, 5η Homeland, 3η The Blacklist και οι καινούριες The last kingdom και The bastard executioner πάνε καλά.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα πάντως 6η σεζόν Walking Dead, 5η Homeland, 3η The Blacklist και οι καινούριες The last kingdom και The bastard executioner πάνε καλά.

λεει τπτ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...