Προς το περιεχόμενο

2015-2016 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζα οτι το ειχαν κοψει...

:mrgreen:

βασικα αυτη ειναι η τελευταια σεζον.Ο προηγουμενος κυκλος ηταν Part 1    και αυτοs τωρα  Part 2   οπως με τα  tw  τις ταινιες αλλα λιγοτερο βλακωδεσ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρον. Αν έχει ίντριγκα και λίγες περισσότερες μάχες σε σχέση με το Vikings τότε θα είναι και γαμώ.

Σίγουρα ενδιαφέρον απλά το vikings κουβαλάει μια ολόκληρη ιστορία/μυθολογία με crusading-παγανισμό-μυστηριο και θεότητες που κεντρίζει περισσότερο το θεατή.

Επεξ/σία από mad-proffessor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νταξ, ειναι καλυτερη παραγωγη το vikings....δεν γινεται συγκριση...το καλο με το last kingdom ειναι οτι ειναι βασισμενο σε βιβλια, οποτε τουλαχιστον εχει μια καλοφτιαγμενη ιστορια να πει...βεβαια υπαρχουν μεταφορες και μεταφορες...παντως στα 2 πρωτα επεισοδεια μου δοθηκε η εντυπωση οτι το σεναριο ετρεξε πολυ γρηγορα...

ξεκιναει και αυτο, το γεναρη

θα δειξει

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.

Έχω αρχίσει και κουράζομαι από τις τόσες σειρές που έχουν βγει και που θα βγουν.

Γιατι ρε συ?Απο τις 100 που βγαινουν καθε χρονο κρατας τις 5-10 που πραγματικα αξιζουν και βλεπεις.Εγω αντιθετως χαιρομαι που εχω τοσες επιλογες σε σειρες/ταινιες να δω εκτος τις παλιες που μονο καλο ειναι για εναν σινεφιλ.

Δημοσ.

Γιατι ρε συ?Απο τις 100 που βγαινουν καθε χρονο κρατας τις 5-10 που πραγματικα αξιζουν και βλεπεις.Εγω αντιθετως χαιρομαι που εχω τοσες επιλογες σε σειρες/ταινιες να δω εκτος τις παλιες που μονο καλο ειναι για εναν σινεφιλ.

Μαζί με το Fargo που βγαίνει αύριο, 17 βλέπω αυτή τη στιγμή. Οι 4 είναι καινούριες, η 1 παλιά και οι άλλες είναι νέες σεζόν από αυτές που έβλεπα. Το καλό είναι ότι έχω πολλές επιλογές, αλλά από την άλλη έχω μπουχτίσει λίγο. 

Δημοσ.

Μαζί με το Fargo που βγαίνει αύριο, 17 βλέπω αυτή τη στιγμή. Οι 4 είναι καινούριες, η 1 παλιά και οι άλλες είναι νέες σεζόν από αυτές που έβλεπα. Το καλό είναι ότι έχω πολλές επιλογές, αλλά από την άλλη έχω μπουχτίσει λίγο.

Μα δεν σε υποχρεωνει κανείς να τις δεις. Άλλες μπορείς να τις κόψεις εφόσον έχουν χαλάσει και να αρχίσεις άλλες. Επιλογές να έχουμε.

Δημοσ.

Μα δεν σε υποχρεωνει κανείς να τις δεις. Άλλες μπορείς να τις κόψεις εφόσον έχουν χαλάσει και να αρχίσεις άλλες. Επιλογές να έχουμε.

Μα δε με χαλάει καμία, αυτό είναι το πρόβλημα. Κουράζομαι επειδή είναι πολλές, όχι επειδή δε μ' αρέσουν και βαριέμαι.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι εγώ σε καταλαβαίνω παντως ε. Αν εβλεπα όσες σειρές θα ηθελα, θα επρεπε να κανω μονο αυτο στη ζωη μου.

Οντοπικ τωρα, το wet hot american summer δε βλέπεται μιλαμε. Στο πρωτο επεισόδιο με πηρε ο ύπνος και καπως ετσι πηρε ο κάδος ανακύκλωσης τα υπόλοιπα επεισόδια.

Δημοσ.

Οχι εγώ σε καταλαβαίνω παντως ε. Αν εβλεπα όσες σειρές θα ηθελα, θα επρεπε να κανω μονο αυτο στη ζωη μου.

Οντοπικ τωρα, το wet hot american summer δε βλέπεται μιλαμε. Στο πρωτο επεισόδιο με πηρε ο ύπνος και καπως ετσι πηρε ο κάδος ανακύκλωσης τα υπόλοιπα επεισόδια.

To wet hot American summer ειναι του Netflix. Περιμένω να βγουν για όλα τα επεισόδια υπότιτλοι ώστε να την δω. Στο imdb το πρώτο επεισόδιο πέρνει την χαμηλότερη βαθμολογία. Στην συνέχεια ανεβαίνει. Δωσε του μια δεύτερη ευκαιρία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...