Midas21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα ... Θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτό το θέμα που μου προέκυψε ... αγόρασα αυτόν τον υπολογιστή απο αυτό το μαγαζί http://www.computeruniverse.net/en/products/90572590/lenovo-thinkpad-edge-e540-20c600jage.asp#review μου ήρθε απο γερμανία και όλα τα σχετικά και τον δουλεύω περίπου μία εβδομάδα ... έχει προβλήματα με την απόκριση ... δεν αποκρίνεται εύκολα και κολλάει πολύ ... ακόμα και με απλή χρήση browser ... εχω καταλάβει ότι ζεσταίνεται πολύ εύκολα άλλα και πάλι όταν δεν ζεσταίνεται παλι laggarei ... μήπως έχουν κάποιο θέμα τα windows που είναι x64??? πάντως ιό σίγουρα δεν έχει γιατί προχθές έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια έχουμε ...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, γιατι δεν του κανεις μια καθαρη εγκατασταση εσυ με το λειτουργικο που θες και απο και περα να δεις τι αλλο θελει αν θελει...??? γιατι η επαναφορα συνηθως ειναι πολυ φορτωμενη απο διαφορα και κακοστημενη απο mirror copies...
Midas21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 εννοείς να αγοράσω τα windows 8.1 ??
sargio01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 @elfineon Το μηχάνημα είναι καινούργιο και να αρχίσει τα format με το καλημέρα; (αν είναι έτσι, γιατί να μην το πάρει χωρίς λειτουργικό ώστε να γλιτώσει και τα 50 - 60€; ) @ts Επικοινώνησε με την υποστήριξη του καταστήματος απ' όπου το αγόρασες και θέσε τους τον προβληματισμό σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα, δεν εννοω να πληρωσεις για λειτουργικο....αλλα να βαλεις ενα δοκιμαστικο να δεις αν θα παιξει σωστα και ας ειναι καινουργιο το μηχανημα οπως λεει και ο sergio01, εκτος εαν εχεις εγγυηση απο το καταστημα που το πηρες αν και ειναι εξωτερικο.... εαν εχεις αδεια σε ταμπελακι κολημενη στο μηχανημα βαζεις το λειτουργικο αφου το κατεβασεις νομιμα και χωρις προβλημα εφοσον δεν εχεις εγγυηση απο το καταστημα.... παντα κατοπιν συνενοησης... (για πηγες που θα το βρεις εφοσον εχεις συνενοειθει στειλε και θα σου στειλουμε απο που...) για να μην σε ζαλισω παραπανω απλα για να καταλαβει και ο sargio01 πολλες φορες μου εχει τυχει τα etoima recovery partition na einai kakostimena opote na einai μονοδρομος το φορματ και καθαρη εγκατασταση εφοσον τα εξαρτηματα ειναι σε καλη κατασταση και δεν προκυπτει η δυσλειτουργεια απο αυτα...
sargio01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Όχι, μην με παρεξηγείς , δεν λέω οτι είναι κακό το να γίνει format. Εξάλλου αυτό θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχει να κάνει με hardware, ακόμα κι αν δεν ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα κάθε αυτό. (ούτως ή άλλως και σε service, αυτό θα κάνουν μάλλον). Απλά έτσι θα 'χει ένα format λιγότερο ο ts απο τη ζωή του δίσκου. Δες το σαν ένα αυτοκίνητο που έχει θέμα με το κιβώτιο: Τί θα ήταν καλύτερα, να γίνει διόρθωση του υπάρχοντως κιβωτίου (και να καταστεί με το καλημέρα ανακατασκευασμένο) ή να γίνει αντικατάστασή του με καινούργιο; Αν η εγγύηση καλύψει την αντικατάσταση του δίσκου με καινούργιο, τότε οκ, όλα καλά. Θα την καλύψει όμως...; Είναι μαλακία για μένα να μπαίνει σε τέτοια διαδικασία ο πελάτης για ένα προϊόν που θα 'πρεπε να 'ναι άρτιο λειτουργικά. Και καλά, ο ts έχει το insomnia και θα βρεί την άκρη, κάποιος που δεν είναι τόσο ψαγμένος, πάει, κάηκε... θα πληρώνει εξτρά τα λάθη άλλων εφόσον δεν καλυφθεί απο την εγγύηση και πάει σε ανεξάρτητο τεχνικό. Υ.Γ. Δεν εννοούσα να αγοράσει νέο λειτουργικό, απλά αφού θα έμπαινε στη διαδικασία να εγκαταστήσει ο ίδιος ένα, δεν αγόραζε εξ αρχής άδειο υπολογιστή ώστε απο την τελική τιμή να έκοβε το ποσό που αντιστοιχεί στο λειτουργικό ως έκπτωση;
Midas21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2 για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας ... τελικά το βρήκα το πρόβλημα ... ο δίσκος είναι λίγο μάπα ... 1 terra στα 5400 rpm και όταν έκανα ανασυγκρότηση βρήκε 19000 θραύσματα ... τώρα λειτουργεί αισθητά καλύτερα ... όσο μπορεί κιόλας για την ποιότητα δίσκου που έχει ... ο γερμανός που επικοινώνησα μαζί του απο το κατάστημα μου είπε για την υπερθέρμανση να μην το βάζω σε υφάσματα για να μην μπλοκάρουν τα ανεμιστηράκια ... λολ ... και επίσης για το lag μου είπε να απενεργοποιήσω τα manteinance apps της lenovo το οποίο δεν γνωρίζω πως γίνεται .... γενικώς δεν ξαναγοράζω απο έξω ... καλύτερα mediamarkt που έχουν και πολύ καλές τιμές για Ελλάδα( άσχετα που και αυτοί είναι γερμανοί :P :P ) 1
Xristaras12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 βέβαια τα χαρακτηριστικά που έχει το συγκεκριμένο,δεν τα βρίσκεις σε λάπτοπ εδω εύκολα. Απο κει και πέρα,αν θες πέτα οτιδήποτε έχει να κάνει με το lenovo εκτός απ το onekey recovery(αν θυμάμαι καλά)που είναι για επαναφορά του λειτουργικού. ο δίσκος ναι είναι το βασικότερο εξάρτημα για την αργοπορία του συστήματος.
Midas21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 τον παρακολουθώ τον δίσκο στην διαχείρηση εργασιών ... και είναι στιγμές που δουλεύει με 1% και είναι άλλες στιγμές που πάει με 80 90 100% και κολλάει το σύμπαν ... πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω ...
Gtr34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Να βαλεις ssd και τον εσωτερικο σε μια θηκη για να τον δουλευεις σαν εξωτερικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lenovo/%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-adware-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF-r8590 Εγω θα έκανα φορματάκι με άλλα windows να δω
SOAD1981 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 τον παρακολουθώ τον δίσκο στην διαχείρηση εργασιών ... και είναι στιγμές που δουλεύει με 1% και είναι άλλες στιγμές που πάει με 80 90 100% και κολλάει το σύμπαν ... πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω ... hd sentinel εχεις τρεξει?
Midas21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 το σκέφτομαι για ssd άλλα δεν παίζει ρευστό τώρα ... στο άμεσο μέλλον όμως θα το κάνω... απλά δεν ξέρω αν γίνεται σε αυτό το λάπτοπ ... alx30 το τσέκαρα το θέμα είναι καθαρός δεν έχει το συγκεκριμένο adware soad 1981 δεν το έχω τρέξει γιατί δεν το γνωρίζω ... τί ακριβώς είναι ;;; Τελικά μάγκες ψάχνωντας ώρες στο google ... διαπίστωσα ότι και άλλοι πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα ... δηλαδή παρακολουθώντας την διαχείρηση εργασιών έβλεπαν ότι χωρίς να έχει κάτι ουσιαστικό ο δίσκος τους δούλευε 100% για μισή ώρα σταθερά μετά κάλμαρε λίγο και μετά ξανα τα ίδια ... δεν είχαν ανοιχτό ούτε browser και συνέβαινε αυτό ...ενας απο αυτούς που διάβασα το έστειλε πίσω στην lenovo όπου του είπαν ότι ήταν προβληματικός ο δίσκος και μπορεί να έχουν λίγο πρόβλημα και τα 8.1 ... του άλλαξαν τον δίσκο και φινίτο λα μούζικα ... αυτό συμβαίνει απ ότι κατάλαβα στους 1terra δίσκους που τρέχουν στα 5400 rpm ... συνεχίζοντας το ψάξιμο ανακάλυψα ένα βίντεο στο youtube όπου ένα παληκάρι πρότεινε μια λύση για αυτό το πρόβλημα ... έμπαινες στις υπηρεσίες και απενεργοποιούσες 2 υπηρεσίες ... το έκανα και μετα απ αυτό φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα ... δουλεύει κανονικότατα ... όσο γρήγορα τέλος πάντων μπορεί να δουλέψει ένας 5400 δίσκος .... παρακάτω παραθέτω το βίντεο ... ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα