sweetemily Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και αρκετές ημέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το PC. Όταν πάω να τρέξω οποιοδήποτε game, το PC κάνει restart. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν ιός οπότε έκανα format και εγκατάσταση εκ νέου το λειτουργικό (θα έκανα format έτσι κι αλλιώς). Συνέχισε να μου κάνει τα ίδια. Μετά σκέφτηκα μήπως είναι η κάρτα γραφικών και έτρεξα FurMark. Μόλις το έκανα, το PC έκανε ξανά επανεκκίνηση. Σημείωση ότι δε μου έβγαλε ποτέ artifacts η κάρτα. Χθες δοκίμασα το OCCT για να κάνω ένα τεστ στο τροφοδοτικό και πάλι τα ίδια. Με το που το έτρεξα, restart. Σκέφτομαι λοιπόν ότι φταίει το τροφοδοτικό, αλλά ήθελα και την δική σας γνώμη.Αύριο θα προσπαθήσω αν βρω από φίλο να δοκιμάσω ένα άλλο PSU να δω τι θα γίνει. Δεν έχω κάνει κανένα overclock και από θερμοκρασίες είμαι κομπλέ (δοκίμασα και test της CPU μέσω του OCCT και δεν είχα κανένα θέμα). Αν δεν τρέξω game, το PC δεν κάνει restart.Πράγματα που έχω κάνει έως τώρα:- Format- Έλεγχος bios και reset βγάζοντας την μπαταρία- Έλεγχος RAM και slots- Καθάρισμα τροφοδοτικού και case- Έλεγχος θερμοκρασιών- Αλλαγή πάστας στην CPU (Θα το έκανα έτσι κι αλλιώς)- Tests σε GPU, CPU και τροφοδοτικού μέσω FurMark και OCCTSpecs:GPU: VTX3D 7870 Black Edition 2GBCPU: Intel Core2 Quad Q6600 G0 (δεν έχει γίνει overclock)RAM: 4GB 1330MhzPSU: Inter-Tech FP-750Watt
veteranos123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Κατά 90% τροφοδοτικό γιατί δεν νομίζω να είναι της προκοπής αυτό που έχεις.
sweetemily Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα ήθελα 150+ ευρώ για να πάω σε αλλαγή κάρτας γραφικών. Σήμερα θα δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό για να είμαι 100% σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα