dios231 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Οτι λεει και ο τιτλος, μιλαμε για ενα σχετικα παλιο μηχάνημα (ddr2 ram, amd athlon, asus m4n78 pro μητρική), το οποιο οποτε εχω πανω τις 2 ram (1gb η καθε μια) αρχιζει τις μπλε οθονες (bad_pool_header συγκεκριμένα) ή κλεινει και μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη ενώ τα fan λειτουργούν κανονικα. Οταν όμως εχω πανω το ένα στικακι, οποιο και να ειναι αυτο, δουλευει μια χαρα.Επισης δοκιμασα να κανω update το BIOS μηπως και λυθει το προβλημα, αλλα τσαμπα κοπος. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει?? Ευχαριστω
alex00a Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 αρχικα,τσεκαρε ενα ενα τα modules me to memtest
dios231 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Οι ram ειναι καινουριες (περιπου 2 μηνες) δεν νομιζω να εχουν θεμα, αλλα θα τις δοκιμασω.
WalkerSW Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Και μιας μερας να ήταν θα μπορουσαν να έχουν πρόβλημα!
dios231 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια εκανα το memtest περιπου 3 ωρες για το καθε module και δεν εβγαλαν error, μηπως απλα ειναι θεμα της μιτρικης?Επισης κατι αλο που κανει, ειναι οτι μερικες φορες αργει να bootαρει. Δηλαδη μολις ανοιξω το pc εμφανιζει μια μαυρη οθονη για αρκετη ωρα (περιπου μισο λεπτο, ισως και παραπανω μερικες φορες), και υστερα εμφανίζεται το κλασικα logo της μικτρηκης, κτλπ κτλπ.
blitzNikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Οι μνήμες είναι ακριβώς ίδιες αλλά παίζει μόνο η μία, κάθε φορά, σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις θέσεις και αν την βάλεις?
dios231 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ναι, δοκιμασα να τις αλλαξω θεσεις αλλα το προβλημα συνεχιζοταν.
drkar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 τι volt εχουν? μπες με τη μια στο bios κανε load default - save and exit μετα κλειστο και βαλε και τη δευτερη να δεις αν παιζει
dios231 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 εχω βγαλει την μπαταρια αρκετες φορες απο την μιτρικη αλα δεν αλλαξε κατι, θα κανω και default τον bios μηπως και.Οσον αφορα τα volt ειναι 1,80.
dios231 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον το προβλημα μαλλον λυθηκε, εκανα αυτο που πρότεινε ενας φιλος ποιο πανω. Η μιτρικη μου εχει 4 slots για τις μνημες, 2 κιτρινες και 2 γκρι (στο manual λεει να χρησιμοποιούνται τα 2 κιτρινα για καλυτερες επιδοσεις). Δοκιμαδα τα 2 γκρι και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα.To γραφω διοτι μπορει να πεσει καποιος στο ποστ αυτο με το ιδιο προβλημα στο μελλον, και να τον βοηθήσει. Καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα