Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

StigmaX μάθε ότι έχω iphone 4 και δεν έχω κανένα στο θέμα lag και μπαίνω άνετα σε όποια εφαρμογή θέλω δεν κολλάει σε τίποτα σου λέω δόξα το θεω..τώρα αν εσύ έχεις προβληματική συσκευή η κάτι άλλο έχει το iphone4 και το λες δεν ξερω

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε παρε το s3 mini  , μην το κουραζουμε αλλο.Καταλαβαινω οτι θες android αλλα υπαρχουν και καλυτερες προτασεις στα λεφτα του s3 απο android ειδικα απο κινα μερια.

Δημοσ.

εγώ ξεκίνησα ένα ποστ για δύο κινητά αλλά δεν θυμάμαι να είχα πει ότι θέλω android μόνοι σας τα βγάζετε αυτά

Δημοσ.

εγώ ξεκίνησα ένα ποστ για δύο κινητά αλλά δεν θυμάμαι να είχα πει ότι θέλω android μόνοι σας τα βγάζετε αυτά

Ξεκινησες ενα post που ανεφερες δυο κινητα και απο την πρωτη σελιδα μεχρι τωρα ολοι οσοι συμμετεχουν σου εχουν πει την γνωμη τους εξ αρχης αλλα οπως βλεπεις για καποιο περιεργο λογο φτασαμε στην 3η σελιδα γιαυτο και σχολιαζουν αναλογα. 

• Like 1
Δημοσ.

Άσε τους υπόλοιπους, πες απλά πόσο είναι το max ποσό που μπορείς να δώσεις για κινητο, καθώς και τι απαιτήσεις έχεις ως χρήστης, για να ψαξω μπας και βρω κάτι :)

Δημοσ.

Παρακαλω να κλειδωσει το θεμα...καταρχας για το απαραδεκτο υφος του newman33 και γιατι εχει αποφασισει το τι θα παρει(ασχετα αν η επιλογη του δειχνει οτι δεν κατεχει το θεμα σε καμια περιπτωση)μα το s3 mini εν ετη 2015??Κλαιω...

Δημοσ.

Παρακαλω να κλειδωσει το θεμα...καταρχας για το απαραδεκτο υφος του newman33 και γιατι εχει αποφασισει το τι θα παρει(ασχετα αν η επιλογη του δειχνει οτι δεν κατεχει το θεμα σε καμια περιπτωση)μα το s3 mini εν ετη 2015??Κλαιω...

πραγματικα μαθε να διαβασεις σωστα δεν εχεις καταλαβει τιποτα απολυτως...μηπως εχεις καποιο προβλημα κατανοησης? πραγματικα κοιταξε το... 

Δημοσ.

πραγματικα μαθε να διαβασεις σωστα δεν εχεις καταλαβει τιποτα απολυτως...μηπως εχεις καποιο προβλημα κατανοησης? πραγματικα κοιταξε το... 

Φιλικα παντα αν εφτιαξες Account στο Insomnia για να την λες σε αλλους για πραγματα που δεν πολυ γνωριζεις τοτε σε λαθος Site εισαι :)

Στο ξαναλεω απο το πρωτο Post που εκανες,εφτιαξες θεμα για να ρωτησεις γνωμες τα δυο κινητα απο ατομα που ασχολουνται και γνωριζουν,σου λενε οσοι συμμετεχουν απο την πρωτη κιολας σελιδα το συγκεκριμενο κινητο αλλα εσυ μετα επιμενεις και κοιτας στο αλλο. Γιαυτο και εμεις λοιπον λεμε οτι ειχες εξαρχης αποφασισει για το ποιο θα παρεις για τους δικους σου λογους αυτο λεει και ο παραπανω. Που κολλαει το μαθε να διαβαζεις σωστα και το δεν εχεις καταλαβει τιποτα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω σε πραγμα που ειναι φως φαναρι απο μακρυα.

οχι ειναι καινουργια εκδοση το s3 μινι αυτο με λιγο καλυτερο cpu το προηγουμενο ηταν 2πυρινο χρονισμενο στα 1.000GHZ ενω το νεο s3 μινι ειναι 1200GHZ!!! και καινουργια wallpapers με λειτουργικο 4.2.2 jelly bean δεν αλλαξαν κατι το πολυ διαφορετικο τωρα που το ξαναβλεπω με την παλια εκδοση...

fulgore νομίζω ότι είσαι λίγο άσχετος σε θέμα hardware το ότι ο επεξεργαστής από 2 πύρινο σε 4 πύρινο είναι μηδαμινή διαφορα..

Θέλω να πω δεν έχει σημασία το πόσους πυρήνες έχει το κινητο

Απλα πραγματα δηλαδη.Αλλοι περιμενουν το Android 5.0 και εσυ θα παρεις καινουργιο κινητο με 4.2 μεσα και θα περιμενεις μπας και σου ερθει το Kitkat που να παρακαλας να μην κολλαει το κινητο???

Κατα τα αλλα οπως ειπα και πριν εχεις δικιο εμεις ολοι δεν ξερουμε αλλα ξερεις εσυ.

• Like 1
Δημοσ.

StigmaX μάθε ότι έχω iphone 4 και δεν έχω κανένα στο θέμα lag και μπαίνω άνετα σε όποια εφαρμογή θέλω δεν κολλάει σε τίποτα σου λέω δόξα το θεω..τώρα αν εσύ έχεις προβληματική συσκευή η κάτι άλλο έχει το iphone4 και το λες δεν ξερω

Ρε φιλαράκι και εμείς iPhone 4 είχαμε πριν 4 χρόνια, το άλλαξα γιατί δούλευε με μανιβελα. Αν είσαι ακόμα με αυτό προφανώς και δεν έχεις ιδέα για το τι μιλάμε και τις διαφορές που έχει με κάποιο σύγχρονο τηλέφωνο. Lumia των 120-130€ είναι απείρως ποιο γρήγορο από το iPhone 4.

Δημοσ.

Τελικα προτεινω το lumia 640 το οποιο ειναι πολλες φορες καλυτερο απο τα 635 και 535. Αν μπορεις να περιμενεις βεβαια μεχρι να ερθει στην Ελλαδα. Απο τιμη θα ειναι γυρω στα 150€ πιθανον.

• Like 1
Δημοσ.

Τετοια ποστ με τετοια ξεροκεφαλια και επιθετικοτητα θα επρεπε να κλειδωνονται το συντομοτερο δυνατον.

Τσαμπα τον χρονο που χαραμιζετε....

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...