Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

fulgore μάθε να αποδέχεσαι συζήτηση κάνουμε δεν είναι κακό να ξέρει κάποιος πιο πολλά πράγματα από σένα από θέμα hardware

Redshift έχουνε περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου από τα 18 ασχολουμε με αυτά είδα και τα τετραπυρινα είχα το s3 παράδειγμα γιατί το iphone4 Χωρίς κανένα πύρινα cpu Δεν κολλάει πουθενά μήπως είναι θέμα λειτουργικού και όχι θέμα υλικού...

Δημοσ.

fulgore μάθε να αποδέχεσαι συζήτηση κάνουμε δεν είναι κακό να ξέρει κάποιος πιο πολλά πράγματα από σένα από θέμα hardware

Redshift έχουνε περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου από τα 18 ασχολουμε με αυτά είδα και τα τετραπυρινα είχα το s3 παράδειγμα γιατί το iphone4 Χωρίς κανένα πύρινα cpu Δεν κολλάει πουθενά μήπως είναι θέμα λειτουργικού και όχι θέμα υλικού...

Να αποδεχομαι τι πραγμα ομως???Το οτι ο αλλος προτεινει το 635 οταν στα χρηματα του υπαρχει το καλυτερο 535 ή οτι το 535 ειναι καλυτερο απο το Galaxy που αναφερεις.

Δημοσ.

το 535 γιατί είναι καλύτερο από το s3 mini Από που το συμπερανες αυτο?

Γιατι ειναι 4πυρηνο,με 1gb ram,θα παρει και Windows 10 αναβαθμιση οταν βγουν και σε αντιθεση με τα Android τα Windows phones δεν χρειαζονται δυνατα Specs για να μην κολλανε.

Παντως απο τα παραπανω που γραφεις δεν νομιζω οτι γενικα το κατεχεις το αθλημα οπως τουλαχιστον εσυ νομιζεις...Α και μιας και το ανεφερες γιατι εγω τοτε ειδα προχτες στο Iphone 4 φιλου με το τελευταιο Ios που ειχε και κολλαγε στα παντα???Ναι αυτο που δεν εχει κανενα πυρηνα(βεβαια τοτε πως λειτουργει ειναι το θεμα αλλα τελος παντων :P)

Δημοσ.

και το s3 mini ve θα πάρει την κιτκατ Ε και? σου ξαναλέω δεν υπάρχει διαφορά από 4 πύρινο σε δυπύρινο

από iphone βλέπω μόνο την λέξη ξέρουμε τίποτα παραπάνω..απλά έχω καλύτερες γνώσεις στο άθλημα από όσο φαντάζεσαι

Δημοσ.

και το s3 mini ve θα πάρει την κιτκατ Ε και? σου ξαναλέω δεν υπάρχει διαφορά από 4 πύρινο σε δυπύρινο

από iphone βλέπω μόνο την λέξη ξέρουμε τίποτα παραπάνω..απλά έχω καλύτερες γνώσεις στο άθλημα από όσο φαντάζεσαι

Υποψην οτι για Android η τελευταια εκδοση ειναι η Lolipop οχι η Kitkat :P

Επισης αν θες θα σου πουν και αλλα παιδια οτι στο Iphone 4 με το τελευταιο Ios που πηρε στους περισσοτερους εμφανιστηκαν λαγκαρισματα και κολληματα αν δεν θες να το πιστεψεις δικαιωμα σου,εγω παντως αλλα ειδα προχτες με τα ματια μου. 

Κοιταξε να δεις επειδη βλεπω και το κουραζουμε περισσοτερο απο οσο πρεπει οταν απο την αρχη ολοι οσοι συμμετεχουν σου εχουν πει να πας στο 535,αν θες να πας στο S3 πηγαινε κανενα προβλημα .

Δημοσ.

άστο είναι προχωρημένα πράγματα δεν μπορείς να τα καταλαβεις...δεν πηραζει

Ναι εχεις δικιο ειδικα αυτο το χωρις καθολου πυρηνες πολυ προχωρημενο τι να σου πω.Τελος παντων δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε για τα 2αυτα κινητα,καλες αγορες για οποιο και να παρεις.

Δημοσ.

Το iPhone 4 δεν κολλάει λέει... Που μέχρι να κάνει refresh το fb προλαβαίνεις να φας τρεις τυρόπιτες...

• Like 2
Δημοσ.

Κανονικά το thread έπρεπε να το είχε κλειδώσει μόνος του ο φίλος από την πρώτη στιγμή.

Για να μην το κουράζουμε.

Έχει ήδη αποφασίσει για το Samsung, απλά δεν περίμενε να του πουν όλοι για το Lumia.

Με την ευκαιρία, κάποιος που έχει εμπειρία μόνο από low-price κινητά

μάλλον δεν δείχνει να κάνει πρωταθλητισμό στο άθλημα.

Δημοσ.

μίλησαν οι ειδικοί τώρα...

δεν συνεχίζω άλλο πραγματικά..κατανοώ ότι δεν ξέρετε και λογικό είναι να αντιδράτε έτσι δεν πηραζει καλο υπόλοιπο να έχετε σε ότι κι αν κάνετε...

Δημοσ.

ειχα 2πυρηνο android jelly bean με τον μαλλον καλυτερο 2πυρηνο που υπαρχει, τον Qualcomm MSM8260A Snapdragon CPU Dual-core 1.5 GHz Krait k το κινητο απλα ηταν υποφερτο γιατι οι καινουργιες εφαρμογες ηταν ολο κ πιο βαριες (το jelly ηταν οσο optimized γινοταν)

απο κει κ περα οπως σου ειπαν ολοι κανε τα κουμαντα σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...