Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε 2 το πρωτο ειναι το nokia lumia 635 και το αλλο ειναι το samsung galaxy s3 mini θελω να μου πειτε γνωμες πριν παω να αγορασω...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε 2 το πρωτο ειναι το nokia lumia 635 και το αλλο ειναι το samsung galaxy s3 mini θελω να μου πειτε γνωμες πριν παω να αγορασω...

Και εγω για το lumia αλλα προτιμησε το 535 που εχει 1gb ραμ.Ειναι περισσοτερο futureproof απο το 635.

To σ3 μινι οντως δεν το προτεινω γτ εχω ακουσει πολλα κολληματα.

Δημοσ.

το 535 είναι dual sim Δεν μου αρέσουν τα δικαρτα να έχεις την μια sim μέσα και να το βλέπεις σαν ειδοποίηση ότι η άλλη δεν δουλεύει?

Δημοσ.

Lumia φυσικα. Το αλλο που κοιτας ειναι κινητο του τελους 2012.

οχι ειναι καινουργια εκδοση το s3 μινι αυτο με λιγο καλυτερο cpu το προηγουμενο ηταν 2πυρινο χρονισμενο στα 1.000GHZ ενω το νεο s3 μινι ειναι 1200GHZ!!! και καινουργια wallpapers με λειτουργικο 4.2.2 jelly bean δεν αλλαξαν κατι το πολυ διαφορετικο τωρα που το ξαναβλεπω με την παλια εκδοση...

Δημοσ.

οχι ειναι καινουργια εκδοση το s3 μινι αυτο με λιγο καλυτερο cpu το προηγουμενο ηταν 2πυρινο χρονισμενο στα 1.000GHZ ενω το νεο s3 μινι ειναι 1200GHZ!!! και καινουργια wallpapers με λειτουργικο 4.2.2 jelly bean δεν αλλαξαν κατι το πολυ διαφορετικο τωρα που το ξαναβλεπω με την παλια εκδοση...

Πωπω τι λες ρε παιδι μου 0.2 ολοκληρα GHZ.... Δηλαδη το οτι το Samsung ειναι 2πυρηνο ενω το 535 ειναι 4πυρηνο το εχεις προσπερασει και κολλησες στα 0.2GHZ???

• Like 2
Δημοσ.

fulgore νομίζω ότι είσαι λίγο άσχετος σε θέμα hardware το ότι ο επεξεργαστής από 2 πύρινο σε 4 πύρινο είναι μηδαμινή διαφορα..

Θέλω να πω δεν έχει σημασία το πόσους πυρήνες έχει το κινητο

Δημοσ.

fulgore νομίζω ότι είσαι λίγο άσχετος σε θέμα hardware το ότι ο επεξεργαστής από 2 πύρινο σε 4 πύρινο είναι μηδαμινή διαφορα..

Θέλω να πω δεν έχει σημασία το πόσους πυρήνες έχει το κινητο

Ναι εχεις δικιο ειμαι ασχετος σε θεμα Hardware γιαυτο εσυ που το κατεχεις να προτιμησεις εν ετη 2015 2πυρηνο κινητο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...