Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μια βδομάδα έχω στείλει πμ σε ένα μέλος για μια αγγελία που έχει.μου απάντησε πως μπορούμε να συναντηθούμε και μου έδωσε ένα κινητό που δεν σηκώνει ποτέ.φυσικα βλέπω ότι μπαίνει κανονικά στο forum αλλά καμία απάντηση.τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Μπορείς να κοιτάξεις άλλες αγγελίες για αυτό που ψάχνεις.

Όσο και να είναι αγένεια, δεν μπορεί κάποιος να τον υποχρεώσει να σου απαντήσει ή να σου πουλήσει κάτι.

Ούτε μπορείς να κάνεις κάποια αξιολόγηση εφόσον δεν πραγματοποιήθηκε συναλλαγή.

Ξέχνα το και ψάξε αλλού.

• Like 1
Δημοσ.

Στειλε του παλι κανένα pm.

Μήπως απο αφηρημάδα σου έδωσε λάθος τηλεφωνο....

Απιθανο βεβαια, αλλα καμια φορα, δεν ξερεις.....

Μετα μπορεις να τον ξεχασεις!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Του έκανες παζάρι?

Γιατί κι εγώ σε κάτι παλικάρια πού νομίζουν ότι πουλάμε στην λαϊκή,πού στέλνουν παζάρια δεν απαντώ καν,η και να απαντήσω είμαι σαφής και καθόλου ευγενικός.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και μια βδομάδα έχω στείλει πμ σε ένα μέλος για μια αγγελία που έχει.μου απάντησε πως μπορούμε να συναντηθούμε και μου έδωσε ένα κινητό που δεν σηκώνει ποτέ.φυσικα βλέπω ότι μπαίνει κανονικά στο forum αλλά καμία απάντηση.τι μπορώ να κάνω;

εγω παλι δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανεισ κατι.σονι και καλα να παρεις το αντικειμενο απ αυτον; τι να κανεις δηλ να πας στην αστυνομια; να τον πλακωσεις στο ξυλο; να τον κανουν μπαv στο ινσομνια;
πηγαινε και παρτο απο καπιον αλλον.και αν στη χειροτερη περιπτωση σου απαντουσε,,, ,σορρυ φιλαρακο το πηρα απο καπου αλλου γιατι εσυ με εγραψες.
Δηλ μονο αυτο το σαιτ ειπαρχει με αγγελιες;ολοκληρο ebay   που τουλαχιστον σου προσφερει και μια μικρη προστασια δε σας κανει;
και συμφωνω με το παραπανω μυν μπορει να του κανες παζαρια και να το ξανασκεφτηκε.
  • Like 1
Δημοσ.

Είπε ότι συμφωνήσανε άρα δεν είναι θέμα παζαριού μάλλον. Κατά τα άλλα, ψάξε κάπου αλλού, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι! Μπορεί να άλλαξε γνώμη, να το πούλησε, οτιδήποτε!

Δημοσ.

μπορει να εχουν γεμισει τα πμ του.μπορει να μπαινει ο αδελφος του και οχι ο ιδιος,χιλιαδυο μπορει να γινονται,αφου δεν απανταει και αν δεν το εχει πουλησει ηδη χανει και αυτος οχι μονο εσυ,οποτε κοιτα καμμια αλλη αγγελια

Δημοσ.

πρωτον χωρίς να ξέρεις μην μιλάς ο πωλητής μου έδωσε ραντεβού για να παραδώσει το προϊόν ,και ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου.φυσικα το θέμα το άνοιξα γιατί στα δέκα χρόνια που κάνω αγορές μέσω του δικτύου μου έτριψε πρώτη φορά και φυσικά θα κοιτάξω να το πάρω από άλλο πωλητή αφού πρώτα τον καταγγείλω στην αστυνομία έπειτα τον σπάσω στο ξύλο

εγω παλι δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανεισ κατι.σονι και καλα να παρεις το αντικειμενο απ αυτον; τι να κανεις δηλ να πας στην αστυνομια; να τον πλακωσεις στο ξυλο; να τον κανουν μπαv στο ινσομνια;

πηγαινε και παρτο απο καπιον αλλον.και αν στη χειροτερη περιπτωση σου απαντουσε,,, ,σορρυ φιλαρακο το πηρα απο καπου αλλου γιατι εσυ με εγραψες.

Δηλ μονο αυτο το σαιτ ειπαρχει με αγγελιες;ολοκληρο ebay που τουλαχιστον σου προσφερει και μια μικρη προστασια δε σας κανει;

και συμφωνω με το παραπανω μυν μπορει να του κανες παζαρια και να το ξανασκεφτηκε.

Δημοσ.

Το να μην απανταει γιατι μπορει να αλλαξε γνωμη το σκεφτηκες;; δεν συμφωνω με αυτην την τακτική βεβαια αλλα ολα ειναι θεμα Παιδείας!!!!

• Like 1
Δημοσ.

πρωτον χωρίς να ξέρεις μην μιλάς ο πωλητής μου έδωσε ραντεβού για να παραδώσει το προϊόν ,και ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου.φυσικα το θέμα το άνοιξα γιατί στα δέκα χρόνια που κάνω αγορές μέσω του δικτύου μου έτριψε πρώτη φορά και φυσικά θα κοιτάξω να το πάρω από άλλο πωλητή αφού πρώτα τον καταγγείλω στην αστυνομία έπειτα τον σπάσω στο ξύλο

Δηλ μονο αυτο το σαιτ ειπαρχει με αγγελιες;ολοκληρο ebay που τουλαχιστον σου προσφερει και μια μικρη προστασια δε σας κανει;

οκ τοτε ας το λεγες πιο περιγραφικα ΓΙΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ και οχι ξεκαρφωτα δε μου απαντησε μπλα μπλα .πολλοι το κανουν εξαλου σε τετια φορουμς να μην απαντανε
και σορι αν παρεξηγηθηκες απλα με βαση το μυνημα σου το ειπα  που διαβαζω και αλλα τετιου ειδους μην λες και μονο το ινσομνια ειπαρχει για αγγελιες.
Δημοσ.

εχω δει πολλα ατομα να παραπονιουνται οτι ο πωλητης δεν μου απανταει ο πωλητης το ενα ο πωλητης το αλλο.

Οπως ειπαν και πιο πανω στο χερι του καθενος ειναι αμα θα απαντησει.Αν δεν θελει να απαντησει ουτε με ενα οχι ειναι επιλογη του.

Και θα συμφωνησω με αυτο που ειπαν πιο πανω οτι πολλες φορες πολλα ατομα δεν απαντανε γιατι ο καθενας στελνει και ζηταει οτι θελει.

παραδειγματα.

προιον να κανεει 200 ευρω και να του λεει ο αλλος.το δινεις με 50?το δινεις με ανταλλαγη μια μεταχειρισμενη τσιχλα και δεν ξερω τι.

επισης της μοδας ειναι το να λενε εγω το βρισκω στο ebay 200 ευρω και εσυ το πουλας 250.ε πηγαινε παρτο απο το ebay.ή να βλεπω να λενε μα καινουριο κανει 200 και εσυ το δινεις μεταχειρισμενο 190?και το χειροτερο να κανουν και κριτικες.ο καθενας πουλαει οσο θελει.αν δεν ενδιαφερει καποιον η αγγελια παει παρακατω.τοσο απλα.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω άνοιξα νέα συζήτηση γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση ο πωλητής μου είπε να συναντηθούμε να μου παραδώσει το προϊόν που πουλούσε και μου έδωσε μέχρι και ψεύτικο νούμερο όποτε δεν μπορώ να ακούω ότι και καλά μόνο ο αγοραστής έχει λάθος.αν ο πωλητής είναι να μην πω ......ας μην μπει στην διαδικασία να βάλει αγγελία φυσικά όπως αναφέρουν κάποιοι υπάρχουν και αλλά δίκτυα με αγγελίες όποτε

Δημοσ.

απλα και απο την δικια σου πλευρα δεν εχει νοημα να κατσεις να ασχοληθεις παραπανω.απο εδω πανε και αλλοι πωλητες.τα παραπανω comments μου ηταν γενικα οχι για συγκεκριμενο case

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...