Ruthl3ss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ την παρέα, παρατηρώ ένα πρήξιμο και κνησμό στο σημείο που ενώνεται το δάχτυλο με την παλάμη και κάτω από το δέρμα/πέτσα έχει σχηματιστεί κενό μεγέθους μύτης μολυβιού. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι μυρμηγκιά αλλά εκεί πάει το μυαλό μου. Είχα ξαναβγάλει πριν 8 χρόνια περίπου αλλά σε διαφορετικό δάχτυλο. Δεν είχα βάλει τίποτα και το άφησα να περάσει μόνο του αλλά έκανε περίπου ένα χρόνο και αυτή τη φορά δε θέλω να το αφήσω. Σαν πιο διαδεδομένη μορφή αντιμετώπισης βλέπω το σαλικυλικό οξύ αλλά παρατηρώ ότι έχουν βγει και κάτι σκευάσματα που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις κρυοπηξία μόνος σου. Τα έχει δοκιμάσει κανείς τα εν λόγω και έχει γενικά κανένα καλό τρόπο αντιμετώπισης.
GreyHorse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μετατράπηκε το ινσόμνια σε ιατρικό φόρουμ; 2
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μετατράπηκε το ινσόμνια σε ιατρικό φόρουμ; Πάντα ήταν. (λόγω των πολλών ιατρών που συχνάζουν εδώ) 2
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πάντα ήταν. (λόγω των πολλών ιατρών που συχνάζουν εδώ) Κανονικών και εμπειρικών! (στον ελεύθερο χρόνο τους είναι και τεχνικοί, προπονητές, υπουργοί οικονομικών κλπ ) 2
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ξεκινάς με την αυθαίρετη υπόθεση πως είναι μυρμηγκιά, πήγαινε σε δερματολόγο. 1
Ruthl3ss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μετατράπηκε το ινσόμνια σε ιατρικό φόρουμ; Δε ρώτησα και για καμιά εγχείρηση ανοιχτή καρδιάς. Μια απλή αλοιφή αν γνωρίζει κάποιος ότι είναι αποτελεσματική. Αν δεν έχετε γνώση επι του θέματος ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ κουμπάκι "απάντηση", καθίστε στα αυγά σας, δείτε βιντεάκια στο youtube, κοινώς χάστε το χρόνο σας πιο "δημιουργικά" @Lucifer, αφου βεβαιωθώ ότι είναι θα έβαζα καμιά αλοιφή, και ήθελα να γνωρίζω εκ των προτέρων αν κάποιος έχει εμπειρία με κάποια αποτελεσματική.
Iris_89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Από την στιγμή που ρωτάς κάτι ιατρικό σε ένα τεχνολογικό forum αντί να πας σε έναν δερματολόγο, στην χειρότερη σε ένα φαρμακείο, μην περιμένεις τις απαντήσεις που θες. Φιλικά. 4
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Κανονικών και εμπειρικών! (στον ελεύθερο χρόνο τους είναι και τεχνικοί, προπονητές, υπουργοί οικονομικών κλπ ) Υπουργοί υπάρχουν. Και μάλιστα αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες συνιστώσες του ινσόμνια. 2
David20 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ την παρέα, παρατηρώ ένα πρήξιμο και κνησμό στο σημείο που ενώνεται το δάχτυλο με την παλάμη και κάτω από το δέρμα/πέτσα έχει σχηματιστεί κενό μεγέθους μύτης μολυβιού. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι μυρμηγκιά αλλά εκεί πάει το μυαλό μου. Είχα ξαναβγάλει πριν 8 χρόνια περίπου αλλά σε διαφορετικό δάχτυλο. Δεν είχα βάλει τίποτα και το άφησα να περάσει μόνο του αλλά έκανε περίπου ένα χρόνο και αυτή τη φορά δε θέλω να το αφήσω. Σαν πιο διαδεδομένη μορφή αντιμετώπισης βλέπω το σαλικυλικό οξύ αλλά παρατηρώ ότι έχουν βγει και κάτι σκευάσματα που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις κρυοπηξία μόνος σου. Τα έχει δοκιμάσει κανείς τα εν λόγω και έχει γενικά κανένα καλό τρόπο αντιμετώπισης. Εχει ξαναειπωθει ,ακομη και γιατρος δερματολογος να υπαρχει στο insomnia θα ηταν ακρως αντιδεοντολογικο και αντιεπαγγελματικο να σε ελεγε το παραμικρο,εκτος απ το "πρεπει να σε δει γιατρος"... Εντελως φιλικα βεβαια.
Ruthl3ss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, αλλά το ότι έχω ποστάρει εδώ πέρα, δε σημαίνει ότι: 1)Δεν έχω ψάξει/ενημερωθεί ΚΑΙ αλλού. 2)Δε θα ρωτήσω κάποιον ειδικό 3)Ότι αυτά που θα μου πείτε θα τα ακολουθήσω κατά γράμμα λες και δεν έχω άποψη/κριτικό πνεύμα. Οπότε όποιος γνωρίζει κάτι που λειτουργεί μπορεί να το αναφέρει άφοβα. Ούτε στο λαιμό του με παίρνει ούτε χαζός είμαι να ακολουθήσω τυφλά ότι μου πει κάποιος άγνωστος. Από την στιγμή που ρωτάς κάτι ιατρικό σε ένα τεχνολογικό forum αντί να πας σε έναν δερματολόγο, στην χειρότερη σε ένα φαρμακείο, μην περιμένεις τις απαντήσεις που θες. Φιλικά. Το forum είναι τεχνολογικό αλλά εδώ είναι η ενότητα μπλα-μπλα, και δε ξέρω αν έχεις παρατηρήσει τι είδους threads ανοίγονται 1)Bullying ...ή αλλιώς τραμπουκισμός.....τον έχετε βιώσει? 2)κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων 3)Αποτρίχωση για άνδρες. Πού;; 4)Να απευθυνθώ σε γιατρό ; Όποιος άλλος απαντήσει κάτι άσχετο, μετά από όλα τα προαναφερθέντα, απλά θα θεωρηθεί ότι δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα καλύτερο με το χρόνο του. Φιλικά
Ruthl3ss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Όποιος άλλος απαντήσει κάτι άσχετο, μετά από όλα τα προαναφερθέντα, απλά θα θεωρηθεί ότι δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα καλύτερο με το χρόνο του. Φιλικά
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι και θες να το παίξεις total war χωρίς επέμβαση, πας σε ποδοφυλλοτοξίνη ή ιμικιμόδη (λεφτάκια). Αυτό θα έκανε ο Lucifer από ένα forum, το Insomnia. Αυτό το κρυοπηκτικό δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, αν είναι όσα υπόσχεται, φαίνεται πολύ καλό VFM. 1
tritonas00 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μετατράπηκε το ινσόμνια σε ιατρικό φόρουμ; Γιατι, ηταν και κατι αλλο? Αυτη ειναι σειρα: προβλημα-->thread στο insomnia-->γιατρος (προαιρετικο) 2
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αν και το δικό μου σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί οτι δεν προσφέρει κάτι. Διαβάζω για "μυρμηγκιά" από τον ts και πάει το μυαλό μου αν τον τσίμπησε κανένα μυρμήγκι στο χέρι του.... Τώρα από οτι κατάλαβα αναφέρεις οτι κάποιο στερεό αντικείμενο έχει εισέλθει μέσα στο δέρμα σου και έγινε φλεγμονή. Πήγαινε σε έναν γιατρό πρώτα απ'όλα για να διαπιστώσεις τι είναι αυτό το πράγμα που είχε εισέλθει μήπως είναι από κανένα έντομο και σου δημιούργησε πρήξιμο από μόλυνση, δεν ξέρεις τι χρειάζεται για να περάσει αυτό, το οτι χρειάζεσαι μια χ,ψ,ω αλοιφή είναι απλά μια υπόθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα