Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω σύνδεση Forthnet και router ZTE και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Όταν είμαι συνδεδεμένος με το laptop μου στο wifi (το laptop είναι HP αλλά δε νομίζω ότι παίζει ρόλο), όλα λειτουργούν κανονικά. Όταν όμως συνδέομαι και με το κινητό μου παρατηρώ πτώση του δικτύου. Το παράδοξο είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο με το δικό μου κινητό στο σπίτι μου. Δηλαδή κινητά φίλων συνδέονται κανονικά και όταν είναι το λαπτοπ ενεργό χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη σύνδεση. Έχω δοκιμάσει διαγραφή δικτύου από το κινητό και άπειρες επανεκκινήσεις αλλά τίποτα. Το κινητό είναι LG-e400 (αρκετά παλιό).
Υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ1: Να σημειώσω ότι ακριβώς οι ίδιες συσκευές συνδέονται κανονικά σε διαφορετικό δίκτυο ταυτόχρονα(π.χ. ΟΤΕ)!
ΥΓ2: είμαι νέος στο φόρουμ και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα.

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα κόλπα να δοκιμάσεις, εγγυημένη λύση δεν υπάρχει αλλά η πρόταση μου ειναι να πάρεις αλλο router (για πάρα πολλούς λόγους). 

Διάβασε ολες τις σελίδες τη παρακατω συζήτησης και πέρα απο την πλάκα, για δοκίμασε να το ξαπλώσεις αναποδα. 

http://www.insomnia.gr/topic/560442-%CF%80%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-internet-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-tablet/

• Like 1
Δημοσ.

πέφτει το ίντερνετ η πέφτει το wifi;

προσωπικά θα σου έλεγα σε κάθε περίπτωση και αν σκέφτεσαι να παραμείνεις στην forthnet για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα,ζήτα αντικατάσταση εξοπλισμού γιατί δεν σε ικανοποιεί το ασύρματο με το technicolor που δίνουν.Είναι ποιοτικότερο απ το μουφοΖΤΕ που δίνουν.Απλά θα σου πούν ότι για να σου δώσουν συσκευή θα πρέπει να γίνει ανανέωση συμβολαίου ξανά για 12 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

πριν μπω μεσα στο θεμα και ειδα τον τιτλο η πρωτη σκεψη ηταν εχει zte.

διαβαζω το θεμα και τι πρωτοτυπο zte.να εχουμε φτασει τα 100 θεματα για τα zte το wireless τους και τα λοιπα προβληματα αραγε?αν και λες οτι δεν γινεται με αλλα κινητα παρολα αυτα δεν βγαινει απο το μυαλο μου οτι φταιει το zte.για το κινητο αν εχει κανα Update καντο δοκιμασε και αλλο καναλι/κλεδωμα αλλα δεν το κοβω να αλλαζει κατι.

ΠΕΤΑΜΑ οπως ειναι.με 50 ευρω και με λιγοτερα βεβαια παιρνεις ενα αξιοπρεπες tp link αν δεν θες να πας σε μεγαλο κοστος.

• Like 1
Δημοσ.

πριν μπω μεσα στο θεμα και ειδα τον τιτλο η πρωτη σκεψη ηταν εχει zte.

διαβαζω το θεμα και τι πρωτοτυπο zte.να εχουμε φτασει τα 100 θεματα για τα zte το wireless τους και τα λοιπα προβληματα αραγε?αν και λες οτι δεν γινεται με αλλα κινητα παρολα αυτα δεν βγαινει απο το μυαλο μου οτι φταιει το zte.για το κινητο αν εχει κανα Update καντο δοκιμασε και αλλο καναλι/κλεδωμα αλλα δεν το κοβω να αλλαζει κατι.

ΠΕΤΑΜΑ οπως ειναι.με 50 ευρω και με λιγοτερα βεβαια παιρνεις ενα αξιοπρεπες tp link αν δεν θες να πας σε μεγαλο κοστος.

το κινητο έχει ο,τι update υπαρχει για το μοντελο του.. εχω αλλαξει καναλια απειρες φορες και τροπους κλειδωματος και κωδικους.. δε γινεται τιποτα.. λογικα φταιει το router οπως ειπες και συ αλλα και τα παιδια απο πανω

Υπάρχουν διάφορα κόλπα να δοκιμάσεις, εγγυημένη λύση δεν υπάρχει αλλά η πρόταση μου ειναι να πάρεις αλλο router (για πάρα πολλούς λόγους). 

Διάβασε ολες τις σελίδες τη παρακατω συζήτησης και πέρα απο την πλάκα, για δοκίμασε να το ξαπλώσεις αναποδα. 

http://www.insomnia.gr/topic/560442-%CF%80%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-internet-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-tablet/

φιλε σε οποια σταση και να το βαλω το ιδιο προβλημα.. μαλλον για αλλαγη router παμε..

Δημοσ.

καιρος να παρεις κατι αλλο γιατι και αλλο zte να παρεις τα ιδια θα εχεις.δεν ειναι ελλατωματικo κομματι ολα ειναι για πεταμα :P

Κοιτα για κανα tp link 8970 αναλογα τα λεφτα που θες να δωσεις.

Δημοσ.

καιρος να παρεις κατι αλλο γιατι και αλλο zte να παρεις τα ιδια θα εχεις.δεν ειναι ελλατωματικ κομματι ολα ειναι για πεταμα :P

Κοιτα για κανα tp link 8970 αναλογα τα λεφτα που θες να δωσεις.

σ ευχαριστω να σαι καλα!

Δημοσ.

τσεκαρισμενο;

Δεν μασαει. Δοκιμασμενο σε καφετερια και δεν καταλαβε τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...