chris14s3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 για σας παιδιά θέλω να πάρω καινούργια τν δεν θέλω 3D σμαρτ TV θέλω να είναι 40" με 200HZ και σχετικά καλό ήχο για ταινίες και χρήση PC μου έπεσε στο μάτι η συγκεκριμένη TOSHIBA 40L2456 έχετε καμία άλλη πρόταση
goubianos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αύριο βράδυ παραλαμβανω για τους γονείς μου και θα σου πω εντυπώσεις αν θέλεις.
3DJIN Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 η πιο φθηνη 100hz ειναι η h6200,οποτε ξανακοιτα το μπατζετ καθως και τις απαιτησεις σου
Judgeman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ζητώ συγγνώμη αν υπάρχει κάπου διατυπωμένο το ερώτημά μου αλλά το γράφω κι εδώ μήπως ξέρει να βοηθήσει κανείς! Πήρα μια lg47 και ενώ επιλέγω την εικόνα να μην έχει τόσο έντονα χρώματα, αντίθεση κλπ (επιλέγω το "κανονικό") μετά από λίγο ξαναγυρνάει στο έντονο που είναι όλα στο 100%. Παρατηρώ ότι αυτό το κάνει αφού βγάλει στην οθόνη πάνω αριστερά σαν μια καρτέλα Γ τα specs της τηλεόρασης. Πώς γίνεται ρε παιδιά να απενεργοποιείται αυτό το "διαφημιστικό" που εμφανίζεται κάθε τόσο?! Ευχαριστώ πολύ!
3DJIN Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ειναι σε demo mode ,απο βιτρινα την πηρες ?
Judgeman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ειναι σε demo mode ,απο βιτρινα την πηρες ? Ω...φίλε! Μάλλον έχεις ΄δικιο! Ναι, εκθεσιακό! Θα δοκιμάσω, κάπου το είδα αυτό το demo mode! Ευχαριστώ πολύ!!! Αυτό ήταν τελικά! :-D Ευχαριστώ και πάλι! Kαι μία ακόμα γενική ίσως και χαζή ερώτηση αν δεν κουράζω...Όλες οι τηλεοράσεις πλέον είναι Full hd κλπ...Όταν όλα σχεδόν τα ελληνικά κανάλια (εκτός από Nerit hd) προβάλλουν σε 576i, πώς μπορώ να έχω καλύτερη εικόνα?! Μόνο αν πάρω ote tv, nova Κλπ? Γιατι ναι μεν είναι ωραία η εικόνα, αλλά λίγο θαμπή, ή σαν να pixeliαζει ελαφρά. Kαι πατώντας σε κάθε κανάλι το Info βλέπω σε ελάχιστα να είναι 1080 και όλα 576i. Eυχαριστώ πάρα πολύ! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2015 από Judgeman
chris14s3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αύριο βράδυ παραλαμβανω για τους γονείς μου και θα σου πω εντυπώσεις αν θέλεις. goubianos την παρελαβες!!!
paragontikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 στον οτε tv μου φαινονται λιγο καλυτερα τα απλα καναλια σε σχεση με digea αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου
kostas_dr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Όλες οι τηλεοράσεις πλέον είναι Full hd κλπ...Όταν όλα σχεδόν τα ελληνικά κανάλια (εκτός από Nerit hd) προβάλλουν σε 576i, πώς μπορώ να έχω καλύτερη εικόνα?! Μόνο αν πάρω ote tv, nova Κλπ? Δυστυχώς, ναι.
helium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, αυτή http://www.comelectric.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=2388420 πώς σας φαίνεται για την τιμή της; Καμία άλλη πρόταση γύρω σε αυτά τα λεφτά και ίντσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα