Μάκης123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα στη παρέα, Αρχικά δεν είμαι ''αρκετά'' γνώστης του αντικειμένου αλλά οκ. Θέλω αρχικά να μου πείτε,πρώτον από που μπορώ να κατέβάσω το update και δεύτερον που μπορώ να βρω οδηγίες εγκατάστασεις για το update? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
atheatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα στη παρέα, Αρχικά δεν είμαι ''αρκετά'' γνώστης του αντικειμένου αλλά οκ. Θέλω αρχικά να μου πείτε,πρώτον από που μπορώ να κατέβάσω το update και δεύτερον που μπορώ να βρω οδηγίες εγκατάστασεις για το update? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νομίζω αν κλικάρεις το μήλο (πάνω αριστερά) έχει επιλογή software update ....και την εγκαθιστά μόνο του...
ozelot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Τι μηχάνημα έχεις, ποιά version του OS τρέχει και βασικά τι εννοείς με update σε snow leopard 10.6.
Μάκης123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Η έκδοση που έχει είναι η 10.5.6. Το μηχάνημα αποτελέιται από: Intel Core 2 Duo Processor 2GHz1GB DDR2 RAM80GB 5400RPM Hard Drive Εννοώ από 10.5.6 να βάλω την τελευταία.Φαντάζομαι θέλω και ram.
atheatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς πρέπει να την εγκαταστάσεις. Δεν γίνεται update από το internet. Από την 10.6.8 και μετὰ γίνεται update από την internet. Έτσι όπως το έγραψες δεν κατάλαβα ότι δεν είχες 10.6. ΥΓ. Ναι θες ram....
Μάκης123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει κάπου που μπορώ να την κατεβάσω? και άμα μπορείς να μου πεις πως γίνεται η εγκατάσταση.
atheatos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει κάπου που μπορώ να την κατεβάσω? και άμα μπορείς να μου πεις πως γίνεται η εγκατάσταση.Δεν επιτρέπεται να σου απαντήσουμε για αυτό που ζητάς...Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα....
ozelot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Υποθέτω ότι πρόκειται για το μοντέλο MacBook3,1 Late 2007. Μπορεί λοιπόν να τρέξει το OS X 10.6 Snow Leopard ενώ θα πρέπει να αναβαθμίσεις την μνήμη τουλάχιστον στα 2GB (ή στο maximum 4). Για επιβεβαίωση ότι πρόκειται για το μοντέλο πήγαινε > About This Mac > Sysrem Report > Hardware και στην δεξιά στήλη δες τι γράφει στον Model Identifier. Όσο αφορά στο Install Disk του Snow Leopard μπορείς να τον αγοράσεις από την Amazon.uk. Ενώ για την μνήμη θα σου πω μόλις αναφέρεις το μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα