MSSB Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Δεν είναι smartphone αλλά δεν ήξερα που αλλού να βάλω την ερώτηση μου. Αν πάρω το συγκεκριμένο κινητό π.χ από εδώ (το κάτω link), μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα σε Ελληνικά ή μόνο Αγγλικά θα έχω; Επίσης, παίζει να μπορέσω να βάλω Ελληνική sim ή θα είναι μπλοκαρισμένο (αν και λέει "unlocked"..); Είμαι κάπως άσχετος όσων αφορά τα κινητά. Ευχαριστώ για κάθε απάντηση guys! http://www.ebay.co.uk/itm/New-Sony-Ericsson-Walkman-W995-Slide-Black-Unlocked-WIFI-3G-Mobile-Phone-8MP-/131293330473?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e91b13c29
MSSB Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Θα ξέρει να μου πει αν μπορώ να περάσω Ελληνικά ή αν μπορεί να πάρει Ελληνική sim; Αν ναι, να τον ρωτήσω.
GianniSM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Θα ξέρει να μου πει αν μπορώ να περάσω Ελληνικά ή αν μπορεί να πάρει Ελληνική sim; Αν ναι, να τον ρωτήσω. Να τον ρωτήσεις αν υποστηρίζει Ελληνικά η συσκευή. 99% αφού είναι από Ευρώπη υποστηρίζει.
MSSB Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Να τον ρωτήσεις αν υποστηρίζει Ελληνικά η συσκευή. 99% αφού είναι από Ευρώπη υποστηρίζει. Ο seller είναι από Κίνα λέει.
GianniSM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ρώτα τον να σου πει, ή και να μην έχει να μπορεί να σου βάλει αυτός πάνω
euxoulhs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 παντως αν ισχυει αυτο που γραφει πανω στον τιτλο ''UNLOCKED'' τοτε θαναι ξεκλειδωτο αλλα οπως ειπε ο απο πανω ρωτα τον
bikey77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα για ένα τόσο παλιό κινητό και να μη δώσεις σχεδόν τα ίδια αντε 15€ παραπάνω και να πάρεις κάτι καινούργιο και πολύ πιο σύγχρονο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα