Metaksas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Το One Piece: Pirate Warriors 3 θα κυκλοφορήσει στις δυτικές περιοχές το καλοκαίρι του 2015 για PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita και PC μέσω του Steam, ανακοίνωσε η Bandai Namco Games America. Η τελευταία σύμπραξη της Koei Tecmo Games φέρνει τους χαρακτήρες του One Piece σε Dynasty Warriors hack-and-slash gameplay. Επικεντρώνεται στην ιστορία του, ξεκινώντας από το Fushia Village, όπου ο πρωταγωνιστής, Luffy ανακαλύπτει ότι το όνειρό του είναι να γίνει ο Pirate King. Οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στρατολογήσουν όλα τα μέλη από το Straw Hat Crew, όπως τους Fujitora, Trafalgar Law και Sabo. Επιτελους και για PC!!!! 2
Alex21121988 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Επιτελους το βγαζουν και στο pc ε; Αντε να το δουμε.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το Link του παιχνιδιού στο Steam -> http://store.steampowered.com/app/331600
RPDrummer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καθυστερημένα το έβαλα σήμερα.Την 1η πίστα έπαιξα μόνο, αλλά ρε παιδί μου έχει πολλές πληροφορίες στην αρχή και χάθηκα!!Εμένα μου φάνηκε διασκεδαστικό μέχρι στιγμής. Όχι ότι με τραβάει να παίζω ώρες, αλλά για να περάσει η ώρα καλό ειναι. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από RPDrummer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα