Προς το περιεχόμενο

tablet

propatzis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τablet ως 230€.

Παιδες δεν εχω ιδεα απο tablet κ μιας κ θα το παρω μεσω της ψηφιακης αλληλεγγυης,η τιμη ειναι αυστηρη στα 230€.Οποτε οι ειδικοι πειτε κανα καλο μοντελο.Εχω την δυνατοτητα σε αυτη την τιμη να διαλεξω οπιο θελω.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eάν είσαι στην ψηφιακή αλληλεγγύη, έχεις συγκεκριμένα ταμπλετς, συγκεκριμένοι Προμηθευτές. Έχει ήδη ανοίξει άλλο εδώ και καιρό --.> http://www.insomnia.gr/topic/554145-laptopnetbooktablet-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%82/

Κάτσε να διαβάσεις λιγάκι!

Αλλά για να ξέρεις σε αυτές τις τιμές καλά είναι το LG G PAD 8.0,  ASUS FONEPAD 8,  ALL VIEW, λένε και καλά λόγια για το MLS δεν έχω άποψη.

*εγώ προσωπικά πήρα το LG G PAD 8 και ως δεύτερη επιλογή θα είχα το ASUS που είναι εξίσου καλό. Το ALL VIEW είναι ρουμάνικο με 9.7 ίντσες πολύ καλά χαρακτηριστικά, επίσης αλλά έχω διαβάσει ότι δεν έχει την ανάλογη μπαταρία σε χρήση με τα παραπάνω.

Διαβάζεις το ποστ παραπάνω που σου έδωσα και αποφάσισε.

επώνυμο με πολύ ποιοτική κατασκευή , με τις τελευταίες εκδόσεις android και κορυφαία εμπειρία χρήσης θα έλεγα το Nexus 7

δεν δέχεται όμως microsd

το παιδί μιλάει για μέσω ψηφιακής αλληλεγγύης! Δεν το έχει μέσα στην λίστα αυτό.

Συγκεκριμένοι προμηθευτές και ταμπλετες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...