propatzis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Τablet ως 230€. Παιδες δεν εχω ιδεα απο tablet κ μιας κ θα το παρω μεσω της ψηφιακης αλληλεγγυης,η τιμη ειναι αυστηρη στα 230€.Οποτε οι ειδικοι πειτε κανα καλο μοντελο.Εχω την δυνατοτητα σε αυτη την τιμη να διαλεξω οπιο θελω. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Eάν είσαι στην ψηφιακή αλληλεγγύη, έχεις συγκεκριμένα ταμπλετς, συγκεκριμένοι Προμηθευτές. Έχει ήδη ανοίξει άλλο εδώ και καιρό --.> http://www.insomnia.gr/topic/554145-laptopnetbooktablet-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%82/ Κάτσε να διαβάσεις λιγάκι! Αλλά για να ξέρεις σε αυτές τις τιμές καλά είναι το LG G PAD 8.0, ASUS FONEPAD 8, ALL VIEW, λένε και καλά λόγια για το MLS δεν έχω άποψη. *εγώ προσωπικά πήρα το LG G PAD 8 και ως δεύτερη επιλογή θα είχα το ASUS που είναι εξίσου καλό. Το ALL VIEW είναι ρουμάνικο με 9.7 ίντσες πολύ καλά χαρακτηριστικά, επίσης αλλά έχω διαβάσει ότι δεν έχει την ανάλογη μπαταρία σε χρήση με τα παραπάνω. Διαβάζεις το ποστ παραπάνω που σου έδωσα και αποφάσισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 οκ σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axeron49 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 επώνυμο με πολύ ποιοτική κατασκευή , με τις τελευταίες εκδόσεις android και κορυφαία εμπειρία χρήσης θα έλεγα το Nexus 7 δεν δέχεται όμως microsd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 το παιδί μιλάει για μέσω ψηφιακής αλληλεγγύης! Δεν το έχει μέσα στην λίστα αυτό. Συγκεκριμένοι προμηθευτές και ταμπλετες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 LG G PAD 8.0 είναι ότι πρέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα