tzonnis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το εξής πρόβλημα με έναν αγοραστή. Του πούλησα την μητρική ASUSTeK Computer INC Model P5E3 Deluxe (LGA775). Όλα όπως τα ήθελε. Σωστή, πεντακάθαρη, λίγες ώρες χρήσης και πλήρως λειτουργική. Δεν γίνεται πιο προσεγμένη. Όλα καλά, τα χρήματα κάνανε μια βδομάδα να μπούνε αλλά κανένα πρόβλημα. Ξαφνικά με πέρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι η μητρική είναι τέλεια, προσεγμένη και πάρα πολύ καλή αλλά δεν κάνουνε οι RAM που έχει και ότι δεν ήξερε οτι πέρνει DDR3, και μου ζητάει να του πουλήσω τις RAM μου. Του είπα ότι δεν γίνεται και ότι τις χρησιμοποιώ. Οπότε απότι κατάλαβα παράγγειλε RAM. Δεν περνάνε 2-3 μέρες με πέρνει τηλέφωνο πάλι και μου λέει ότι έβαλε τις RAM αλλά του κάνει μπίπ όταν ξεκινάει το pc του. Του είπα ότι ή η ram δεν είναι λειτουργική, ή δεν είναι συμβατή με την μητρική,(κάτι που δεν μου έχει τύχει, αλλά γνωρίζω ότι μπορεί να συμβεί, γιαυτό και τον ενημέρωσα.) Με πέρνει πάλι την επομένη τηλέφωνο, και μου είπε ότι έστειλε την RAM για αλλαγή. (με έπερνε ασταμάτητα, και του ζήτησα συγγνώμη αλλά είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να προσέχω το κινητό όλη την ώρα). Τέλως πάντων περάσανε 4-5 ημέρες οπότε λέω όλα καλά. Χθές γυρνάω σπίτι απο την δουλειά και η γυναίκα μου είχε κλείσει το κινητό μου, την ρώτησα και μου είπε ότι δεν σταμάτησε να χτυπάει. Το ανοίγω και βλέπω 10-15 κλήσεις και ένα μήνυμα γεμάτο υβριστικά λόγια και απειλές. Του απάντησα το εξής: Λοιπόν, γυρνάω στο σπίτι απο την δουλεία και η γυναίκα μου έχει κλείσει το κινητό μου επειδή δεν σταμάτησε να βαράει. Το ανοίγω και βλέπω ένα μήνυμα στο οποίο με βρίζεις. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί σου για κανέναν λόγω, και οτι η μητρική θέλει τουλάχιστον άλλες 450.000 ώρες για να σταματήσει να λειτουργεί. Αν κάτι δεν πάει καλά τότε είναι η η RAM ή η CPU. Δοκίμασε να βάλεις άλλες RAM για την περίπτωση της ασυμβατώτητας. Δανείσου από κάποιον για 5 λεπτά και δες ότι θα δουλέψει. Αν είχε πρόβλημα η μητρική δεν θα άκουγες τα ΜΠΙΠ. Το ΜΠΙΜ σημαίνει πως η μητρική ξέρει ότι κάτι πάει λάθος και σε ενημερώνει. Καλη συνέχεια και καλή τύχη. Τέλος. Και μου απαντάει: Σήμερα μου ήρθε δεύτερη μνήμη και δεν δούλεψε ούτε με αυτή. Έχω δώσει 85 ευρώ σε μνήμες. Αναγκάστηκα και τη πήγα σε τεχνικό και δοκίμασε μπροστά μου δικιά του μνήμη και κάρτα γραφικών και πάλι δεν δούλεψε. Μου είπε οτι η μητρική έχει πρόβλημα και θα σε παρακαλούσα να την πάρεις πίσω. Σου ξηγηθηκα ωραία και με κοροϊδέψεις για 60 ευρώ. Αύριο θα ζητήσω τα στοιχεία σου από τη γενική ταχυδρομική και θα επικοινωνήσω με όλο σου το σόι. Έλα όμως που η μητρική απεστάλη πλήρως λειτουργική. Η αγγελία δημοσιεύτηκε στις Ημερομηνία Ιαν 03 2015 08:55 μμ και έχω τραβήξει screenshot απο το speccy στις Ιαν 03 2015 08:41μμ. Την έχω και στην αγγελία. http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=798480 Και για του λόγου το αληθές ανεβάζω σε εσάς την εικόνα με την προηγούμενη μητρική και cpu, αλλά και με αυτή που έχω τώρα. Όπως βλέπετε είναι η σωστή, απο το ίδιο pc και πλήρως λειτουργική. Με την σωστή ώρα... Τώρα, Τι κάνω; Ποιά είναι η σωστή κίνηση εκ μέρους μου σε αυτή την περίπτωση; Τον αγνοώ; Την πέρνω πίσω; Και αν την Χάλασε; Εδώ προσπαθούσε να βάλει πάνω τις ddr2 ram, Δεν ξέρω τι έχει κάνει... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Περιμένω απαντήσεις με ανυπομονησία. Με έχει αγχώσει η κουτή αυτή υπόθεση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
WalkerSW Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αν θέλεις να είσαι ηθικά και αγαθα σωστός κανονιζεις συναντηση ελέχγεις την μητρική και αν δεν εχει εμφανή σημαδια κακομεταχείρισης κυριως στα ραμ slots τοτε την περνεις πίσω. Εγω παντως στην θεση σου θα του έλεγα ότι δεν είμαι σε θεση να γνωρίζω αν προσπαθησε να βαλει τις ddr2 πανω στην μητρίκη πράγμα που θα την κατεστρεφε οποτε απο την στιγμη που την έστειλα πληρως λειτουργική δεν φέρω καμια ευθύνη και μετα απλα θα μπλοκαρα τις εισερχομενες απο το νουμερο του!
veteranos123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως έκανε καμιά μα*****κία με το socket και στράβωσε τίποτα pin; Τα bip τι error code δίνουν;
tzonnis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Έχουμε μια απόσταση 200 χλμ. Επίσης μου είπε ότι πήγε σε τεχνικό περίπου στις 10 το βράδυ.... Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι με αποκάλεσε σε μήνυμα στο κινητο Μαλ...σμένο, Μπάστ...δο, Έβρισε το σπίτι μου, και όλα αυτά χωρίς να πώ τίποτα.... Φυσικά θα την δεχόμουνα πίσω αν δεν είχε κανένα πρόβλημα η μητρική, αλλά πραγματικά μετά απο αυτήν την συμπεριφορά δεν θέλω να ξανα επικοινωνήσω μαζί του. Και όντως θα τον μπλοκάρω φίλε μου. Απλά νιώθω πολύ άσχημα που μπλέχτηκα σε μια τέτοια κατάσταση. Φίλε μου βετεράνε, δεν μου είπε τι error του βγάζει. Μου είπε ότι ανεμιστηράκια και όλα τα παρελκόμενα δουλεύουν όταν πατάει το power. Μήπως έκανε καμιά μα*****κία με το socket και στράβωσε τίποτα pin; Τα bip τι error code δίνουν; Δεν γνωρίζω αν χάλασε το socket ο άνθρωπος, αλλά η συμπεριφορά του ήταν άκρως επιθετική. Και επίσης οι απειλές οτι θα βρεί τα στοιχεία μου και το σόι μου.... Δεν τον ενοιαξε να βρεί τι φταίει, όσο το να μου επιτεθεί λεκτικά.
Unabomber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Προφανως δεν εχει ιδεα , απο οταν λες οτι πηγε να βαλει ddr2 πανω…. Clear CMOS (να βγαλει την μπαταριουλα) ουτε που θα μπηκε στον κοπο να κανει (μπας και εφαγε κανα κολληματακι) 10 το βραδυ που βρηκε τεχνικο ? εκτος αν εννοει καναν ξαδερφο κλπ…. Ενα block και χαλαρωσε…... απο την στιγμη που βριζει κιολας….
tzonnis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Να σαι καλά φίλε μου για την συμβουλή. Απλά με ενόχλησε και το οτι με απείλησε οτι θα παει στην γενική ταχυδρομική και οτι θα βρει τα στοιχεία μου και θα ψάξει το σόι μου κ.λ.π. Πολύ άσχημος τρόπος...
linkoln Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 απο την στιγμη που καποιος απειλει χανει το δικιο του και κατι παιζει αυτο ξερω εγω να πω θα μπορουσε απο την αρχη να μιλησει ξεκαθαρα αλλα προφανως προκειται περι ανεγκεφαλου δικομανη οπως και το 99% των ελληνων που την εχουν δει μαγκες απο αποσταση μολις κανουν την πατατια! βαζουν και μια αρνητικη αξιολογηση και οποιον παρει ο χαρος! αντε εσυ μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας....αλλα ετυχως ανεβασες τα μνμτα και εξιστορεις τα πραγματ αοπως εγιναν και εδω ερχετε η απορια που ειναι ο λεγομενος κυριος που απειλει να εξηγησει τι χαθηκε στην μεταφραση ακομα και αυτο μου βρωμαει!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα