gkoumplias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 καλισπερα αγορα απο αγκλια ενα iphone 5s μου ηρθε εκτεσ αλλα οταν βαζο τιν σιμ μου βγαζι μινιμα πος δεν τιν δεχετε κλιδομενο δικτιο. τι μπορο να κανο
discoboyminimal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 καταρχην , διορθωσε τα ελληνικα σου. ειπαμε , κ εγω δεν βαζω τονους οταν βιαζομαι , αλλα εσυ το παραγαμησες.. 4
gkoumplias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 παιδια ανιξα το κινιτο ριθμισα τιν γλοσα το ασιμαρτο δικτιο και εβαλα τιν σιμ μου ευγαζε μινιμα βαλτε εγκρι σιμ για να ενεργοπιησετε το κινιτο.γνοριζο ότι ο προιγουμενοσ ηδιοκτιτισ το ειχε αγορασι από ισπανια εκει δουλευ κανονικα αλλα όταν πιγε αγλια δεν του αναγνοριζε τιν σιμ 1
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ψάξε αν ξεκλειδώνει με rsim ή (ακόμα καλύτερα) ψάξε για Official unlock στην εταιρεία που είναι κλειδωμένο
igoods Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Εαν σε ενδιαφερει Official unlock στειλε μου ενα μηνυμα 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 τι μπορο να κανο Να πας σχολείο να μάθεις γράμματα πρώτα... 2
pant13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Να πας σχολείο να μάθεις γράμματα πρώτα... Σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να μην ειναι Ελληνας και να κανει μια τιμια προσπαθεια να βρει μια ακρη?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Οχι! Εσένα σου πέρασε απο το μυαλό οτι θα μπορούσε να μπει σε ενα φορουμ απο τα χιλιάδες που υπάρχουν που να μιλάνε τη γλώσσα του, αν υποθέσουμε οτι δε γνωρίζει Ελληνικά;
forgotten Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Οχι! Εσένα σου πέρασε απο το μυαλό οτι θα μπορούσε να μπει σε ενα φορουμ απο τα χιλιάδες που υπάρχουν που να μιλάνε τη γλώσσα του, αν υποθέσουμε οτι δε γνωρίζει Ελληνικά; μηπως το θεμα της ορθογραφιας καταντα ατοπο ,σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε δεν ειμαστε στο φορουμ της φιλολογιας που κατι τετοιο θα προκαλουσε 2-3 απανωτα εγκεφαλικα και νταξει πες οτι ειναι ανορθογραφος καποιος ,ασκεις κριτικη στο επιπεδο μορφωσης του ? ουκ εξ ιδιων κρινωμεν τα αλλοτρια...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το δεν είμαστε Φιλόλογοι δε σημαίνει οτι πρέπει να κακοποιούμε τη γλώσσα μας. Άλλο το μου ξεφεύγουν κάποια ορθογραφικά και άλλο αυτό το χάλι! 1
forgotten Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το δεν είμαστε Φιλόλογοι δε σημαίνει οτι πρέπει να κακοποιούμε τη γλώσσα μας. Άλλο το μου ξεφεύγουν κάποια ορθογραφικά και άλλο αυτό το χάλι! και παλι το ερωτημα ειναι το εξης ? γιατι η επιθεση σε καποιον για τον ορθο-γραφικο του χαρακτηρα? το επιχειρημα σου μου θυμιζει τους θιασωτες της καθαρευουσας που θεωρουσαν την δημοτικη ως κακοποιηση της γλωσσας. οπως και να χει για να μην το αναπτυξω αλλο να πω απλα οτι θα ταν καλο να κοιταξει αν ειναι και icloud locked το κινητο
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Διότι δεν υπάρχει ορθογραφικός χαρακτήρας! Αντίθετα υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ορθογραφίας στην Ελληνική τους οποίους οφείλουμε να σεβόμαστε. 1
MT60RS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ρε κουμπαρε πολυς κοσμος βαριεται να κατσει να διαβασει τοσο ανορθογραφα κειμενα, οπως και greeklish, που κουραζεσαι για να βγαλεις ενα νοημα 3
discoboyminimal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 το 'αστειο' ειναι οτι διαβαζει ολα αυτα, και ΔΕΝ μπαινει στον κόπο να διορθωσει 3 γραμμες.. αυτος θελει μια απαντηση.δωστε την να τελειωνουμε, να παει ο καθενας στην ευχη του θεου..
arc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 (μιλώ γενικά) Σε τεχνολογικό forum υπάρχει ανοχή για 2-3 μικρά ορθογραφικά, αλλά όταν πλέον υπάρχουν δεκάδες διορθωτες, η κακοποίηση της ορθογραφίας σημαίνει «βαριέμαι να ασχοληθώ, θελω απλά μια απαντηση άμεσα» οπότε η απάντηση ειναι «και εγώ βαριέμαι να σου απαντήσω». Εναλλακτικά να πάει να τα στάξει σε τεχνικό και θα του διαβάζει και σουαχίλι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις