Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλισπερα αγορα απο αγκλια ενα iphone 5s μου ηρθε εκτεσ αλλα οταν βαζο τιν σιμ μου βγαζι μινιμα πος δεν τιν δεχετε κλιδομενο δικτιο.

τι μπορο να κανο

Δημοσ.

παιδια ανιξα το κινιτο ριθμισα τιν γλοσα το ασιμαρτο δικτιο και εβαλα τιν σιμ μου ευγαζε μινιμα βαλτε εγκρι σιμ για να ενεργοπιησετε το κινιτο.γνοριζο ότι ο προιγουμενοσ ηδιοκτιτισ το ειχε αγορασι από ισπανια εκει δουλευ κανονικα αλλα όταν πιγε αγλια δεν του αναγνοριζε τιν σιμ

• Like 1
Δημοσ.

Να πας σχολείο να μάθεις γράμματα πρώτα...

Σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να μην ειναι Ελληνας και να κανει μια τιμια προσπαθεια να βρει μια ακρη?

Δημοσ.

Οχι! Εσένα σου πέρασε απο το μυαλό οτι θα μπορούσε να μπει σε ενα φορουμ απο τα χιλιάδες που υπάρχουν που να μιλάνε τη γλώσσα του, αν υποθέσουμε οτι δε γνωρίζει Ελληνικά;

Δημοσ.

Οχι! Εσένα σου πέρασε απο το μυαλό οτι θα μπορούσε να μπει σε ενα φορουμ απο τα χιλιάδες που υπάρχουν που να μιλάνε τη γλώσσα του, αν υποθέσουμε οτι δε γνωρίζει Ελληνικά;

μηπως το θεμα της ορθογραφιας καταντα ατοπο ,σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε δεν ειμαστε στο φορουμ  της φιλολογιας που κατι τετοιο θα προκαλουσε 2-3 απανωτα εγκεφαλικα

και νταξει πες οτι  ειναι ανορθογραφος καποιος ,ασκεις κριτικη στο επιπεδο μορφωσης του ? ουκ εξ ιδιων κρινωμεν τα αλλοτρια...

Δημοσ.

Το δεν είμαστε Φιλόλογοι δε σημαίνει οτι πρέπει να κακοποιούμε τη γλώσσα μας. Άλλο το μου ξεφεύγουν κάποια ορθογραφικά και άλλο αυτό το χάλι!

• Like 1
Δημοσ.

Το δεν είμαστε Φιλόλογοι δε σημαίνει οτι πρέπει να κακοποιούμε τη γλώσσα μας. Άλλο το μου ξεφεύγουν κάποια ορθογραφικά και άλλο αυτό το χάλι!

και παλι το ερωτημα ειναι το εξης ? γιατι η επιθεση σε καποιον για τον  ορθο-γραφικο του χαρακτηρα? το επιχειρημα σου μου θυμιζει τους θιασωτες της καθαρευουσας που θεωρουσαν την δημοτικη ως κακοποιηση της γλωσσας. οπως και να χει για να μην το αναπτυξω αλλο να πω απλα οτι θα ταν καλο να κοιταξει αν ειναι και icloud locked  το κινητο

Δημοσ.

Διότι δεν υπάρχει ορθογραφικός χαρακτήρας! Αντίθετα υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ορθογραφίας στην Ελληνική τους οποίους οφείλουμε να σεβόμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

ρε κουμπαρε πολυς κοσμος βαριεται να κατσει να διαβασει τοσο ανορθογραφα κειμενα, οπως και greeklish, που κουραζεσαι για να βγαλεις ενα νοημα

• Like 3
Δημοσ.

το 'αστειο' ειναι οτι διαβαζει ολα αυτα, και ΔΕΝ μπαινει στον κόπο να διορθωσει 3 γραμμες..

αυτος θελει μια απαντηση.δωστε την να τελειωνουμε, να παει ο καθενας στην ευχη του θεου..

Δημοσ.

(μιλώ γενικά)

Σε τεχνολογικό forum υπάρχει ανοχή για 2-3 μικρά ορθογραφικά, αλλά όταν πλέον υπάρχουν δεκάδες διορθωτες, η κακοποίηση της ορθογραφίας σημαίνει «βαριέμαι να ασχοληθώ, θελω απλά μια απαντηση άμεσα» οπότε η απάντηση ειναι «και εγώ βαριέμαι να σου απαντήσω». Εναλλακτικά να πάει να τα στάξει σε τεχνικό και θα του διαβάζει και σουαχίλι

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...