Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Δεν μπορώ να κάνω ping στο ρουτερ tp-link td-w8951nd ούτε από τον σταθερό με καλώδιο lan ενσύρματα ούτε και από τον φορητό ασύρματα. Ιντερνετ έχω κανονικά, στη σελίδα του μπαίνω. Το πρόβλημά μου είναι η εκύπωση, έχω ένα πολυμηχάνημα hp officejet 4500 το οποίο είναι συνδεδεμένο με ethernet στο ρουτερ και εκτυπώνω μέσω αυτού. Θέλω να εκτυπώσω ασύρματα μέσω του laptop και δεν εκτυπώνει . Τρέχω τα διαγνωστικά του προγράμματος του εκτυπωτή και μου λέει ότι δεν μπορεί να έχει επικοινωνία με το ρούτερ( (κάνει ping αλλά δεν έχει απνάτηση). Καλωδιακά εκτυπώνω κανονικά. Γιατί δεν μπορώ να πάρω απάντηση από τo ρουτερ? Εχω κλείσει antivirus (panta free), firewall και τα συναφη. Επίσης έχω σαν προστασία και το mbam pro. Δοκιμασα να κλείσω και το firewall του ρουτερ αλλά τίποτα, απάντηση δεν παίρνω.

Δημοσ.

a.firmware update>

β.ψαξε τις επιλογς σε firewall κτλ.

γ.hard reset.

δ.ο εκτυπωτης θα πρεπε να παιξει και ας μην κανει ping.το Ping απλα ειναι ενα τεστ.τσεκαρε με καρφωτες ip στον εκτυπωτη.δες για firmware update και μετα δοκιμασε αλλο κλειδωμα /αλλο καναλι /αλλο password στο ρουτερ μηπως κατι ενοχλει τον εκτυπωτη

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει αυτά που λές. Το θέμα είναι ότι στα διαγνωστικά που τρέχει το πρόγραμμα μου λέει ότι δεν έχει επικοινωνία με το ρουτερ. Προσπαθεί να κάνει ping αλλά δεν παίρνει απάντηση. Το κουλό είναι ότι από ένα ταμπλετ που έχω εκτυπώνω κανονικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...