suffocater Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ωραια τοτε θα πρεπει να δοκιμασω assasin και KFM και να δω τι μου αρεσει πιο πολυ. Επισης ειναι δυνατον οι σερβερ να ανοιγουν αυριο το πρωι στις 7?? Εκτος και αν μου διαφευγει κατι, αλλα πιο περιεργη και κουλη ωρα δεν εχω ξαναδει Kfm θελει σιγουρα μικρο ping,ακριβώς επειδή δουλευει με counters. Μου έδωσε την εντυπωση οτι μπορει να κοντραρει τα πάντα,και οτι ειναι θα ειναι ανταποδοτικό το καψιμο που θα ρίξεις πάνω του ωστε να μαθεις να τον χειρίζεσαι. Σιγουρα οχι το πιο ευκολο class.
StormGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Στους πιο πολλους σερβερ κατα τις 12 που δοκιμασα δεν με αφηνε να δημιουργησω χαρακτηρα. Τελικα εφτιαξα εναν Assasin, πολυ ωραιο παιχνιδι, μπηκα να το δω και ξεχαστηκα 4+ ωρες χωρις να καταλαβω ποτε περασε η ωρα... δεν μου συμβαινει με πολλα παιχνιδια αυτο πλεον.
jim777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ναι και εμένα είχε καιρό να με ενθουσιάσει κάτι. Έχει κάτι θεματάκια όπως το εκνευριστικό lvling των weapons που θέλουν specific drop από specific dungeon και δε ξέρω αν θα ατονίσει το ενδιαφέρων μου σε καμιά βδομάδα ως συνήθως αλλά so far so good. 1
wintaxt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 γιατί ? όλοι οι Έλληνες του group στο fb εκεί μπήκαν κ εγώ εκεί μπήκα πριν λίγο και δεν έχει κάποιο θέμα Lock 1
Papakitou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 κατεβαινει.. επιτελους.. Τελικα που να μπουμε δεν καταλαβα
jim777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εχει cross-server pvp και dungeons ούτως ή άλλως οπότε μικρή σημασία έχει ο server. Δεν είναι ότι θα κάνετε και party questing.
Antikeas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 παιδια εγω προσπαθω να κανω το update απο τον launcher του b&s και ολο μου βγαζει error...εχω κανει κατι λαθος ή συμβαινει και σε αλλους?
StormGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 1200+ ατομα qeue στους περισσοτερους, αν οχι σε ολους τους σερβερ. Το παιχνιδι βρηκε καλη αποδοχη απο οτι φαινεται στην ευρωπη. Επισης επειδη ειναι παλιο παιχνιδι στον παμπαλαιο υπολογιστη μου παιζει μια χαρα με 30+ fps σε υψηλα γραφικα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 μερικα quest (οχι της main ιστοριας) χρειαζονται party οπωσδηποτε αν εισαι force master...
jim777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά το παιχνίδι το προτείνω ανεπιφύλακτα για μια δοκιμή. - Free είναι - Μικρό σχετικά download είναι - hyped είναι Στους μισούς θα αρέσει πολύ και στου υπόλοιπους απλά θα αρέσει λιγότερο. Είναι αδύνατον να μη σου αρέσει έστω για καμιά βδομάδα. Μεταξύ μας δε το κόβω για παιχνίδι που αξίζει χρόνο για πάνω από μήνα αλλά για τόσο είναι μια χαρά.
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά το παιχνίδι το προτείνω ανεπιφύλακτα για μια δοκιμή. - Free είναι - Μικρό σχετικά download είναι - hyped είναι Στους μισούς θα αρέσει πολύ και στου υπόλοιπους απλά θα αρέσει λιγότερο. Είναι αδύνατον να μη σου αρέσει έστω για καμιά βδομάδα. Μεταξύ μας δε το κόβω για παιχνίδι που αξίζει χρόνο για πάνω από μήνα αλλά για τόσο είναι μια χαρά. Ερωτηση.Γιατι ειναι Hyped το παιχνιδι??
Vapir Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ερωτηση.Γιατι ειναι Hyped το παιχνιδι?? γιατι έχει το καλύτερο pvp gameplay απο όσα mmo κυκλοφορούν 1200+ ατομα qeue στους περισσοτερους, αν οχι σε ολους τους σερβερ. Το παιχνιδι βρηκε καλη αποδοχη απο οτι φαινεται στην ευρωπη. Επισης επειδη ειναι παλιο παιχνιδι στον παμπαλαιο υπολογιστη μου παιζει μια χαρα με 30+ fps σε υψηλα γραφικα εμένα μου παίζει στο παλιό pc 50fps και έχει frame drops στα 40 που κ που αλλα κάτι με ενοχλεί, λες να είναι το ping μεγάλο ? δεν μου φαίνεται να έχω delay αλλα κάτι μοιάζει off , θα προσπαθήσω να βρω τι ειναι που θα παίξω σήμερα
Gerara_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο ειναι το game . Πολύ σεξυ female toons. Παίζω με bm στον starfall crater. Εχουμε καμία clan;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα