jim777 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω στον Starfall Crater είμαι και δεν έχω θέματα. Αύριο δε ξέρω τι θα γίνει. Σίγουρα μη μπείτε στον Windκάτι.
nucleus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ξεκίνησα στον Wild springs κλασσικά destroyer. Faction δεν έχω αποφασίσει ακόμα μιας και η Crimson legion είναι full.
VagXal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έφτασα έναν force master στο 17 αλλά κάτι με χάλαγε..ξεκίνησα πάλι χθες με έναν assasin και έπαθα πλάκα..γρήγορο gameplay που μ'αρέσει..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 κ εγω force master ξεκινησα πλακα εχει...στο Cardinal Gates αν παιζει αλλος στον σερβερ ας στειλει εδω pm να του πω ονομα!
VagXal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γενικά θα δείτε ότι όσο προχωρατε το παιχνίδι θα σας εκπλήξει με τα features που έχει.ξεκίνησε πολύ καλά θεωρώ..
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γενικά θα δείτε ότι όσο προχωρατε το παιχνίδι θα σας εκπλήξει με τα features που έχει.ξεκίνησε πολύ καλά θεωρώ.. Δεν εχει κατι out of the normal Το leveling οπως και σε καθε game ειναι βαρετο μεχρι αηδιας κ απλα παιζεις με σκοπο να παιξεις arena Σε arena δυσκολο να κανεις level γιατι το matchmaking ειναι για τα πανηγυρια
VagXal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αναλόγως το ζητάει ο καθένας..εγώ προτιμώ το pve γι'αυτό..
nucleus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά τα features τα ξέρω μιας και έπαιξα την κινέζικη version αρκετό καιρό. Και εγώ δεν είμαι πολύ του pvp.
VagXal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά τα features τα ξέρω μιας και έπαιξα την κινέζικη version αρκετό καιρό. Και εγώ δεν είμαι πολύ του pvp. Και εγώ σε όλα τα παιχνίδια το pve κοιτάω..
D4rkshadow Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το οτι καποιος θα παιξει bs για το pve αυτο δεν το περιμενα, μα ποτε ομως. 2
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αναλόγως το ζητάει ο καθένας..εγώ προτιμώ το pve γι'αυτό.. Κοιτας το PvE κ παιζεις BnS?Ποτς γενεν? 1
VagXal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το οτι καποιος θα παιξει bs για το pve αυτο δεν το περιμενα, μα ποτε ομως. Γιατί το λες αυτό;Από την στιγμή που υπάρχει και αυτή η επιλογή στο παιχνίδι;
suffocater Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γιατί το λες αυτό;Από την στιγμή που υπάρχει και αυτή η επιλογή στο παιχνίδι; Eπειδή εχεις την επιλογή να βγεις με φιατ πούντο στην εθνική,δεν σημαινει οτι ειναι αμαξι που σχεδιαστηκε με κύριο στόχο να κάνεις ταξίδια 1
Vapir Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγω στον Starfall Crater είμαι και δεν έχω θέματα. Αύριο δε ξέρω τι θα γίνει. Σίγουρα μη μπείτε στον Windκάτι. γιατί ? όλοι οι Έλληνες του group στο fb εκεί μπήκαν κ εγώ εκεί μπήκα πριν λίγο και δεν έχει κάποιο θέμα
jim777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γιατί υποτίθεται είχε πολύ κόσμο και μπορεί να είχε θέματα με Qs κατά το επίσημο launch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα