Vapir Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 δεν θέλω να φαντάζομαι το επόμενο τι θέλει ή μάλλον το μεθεπόμενο (γιατι νμζ το max είναι το true siren atm) αχχαχα
LifeScarcity Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ^ Παρομοίως,σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το special key. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2016 από LifeScarcity
Vapir Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 μπα !! εγώ μέχρι εδώ έφτασα άνετα , τα special keys τα κρατάω για κάτι πολύ δύσκολο! πχ κάποιο raid χρονοβόρο που θα είναι σπάσιμο
Jimys2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μεχρι και true profane, ολα καλα. Μετα....ζορια. Σημερα προσπαθουσα να βγαλω μονος μου brighstone dungeon. Δυσκολα τα πραγματα... Γινεται αλλα θελει πολυ δουλεια
Papakitou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδες πως την παλευετε με το crafting? Πηγαινοερχεστε με τελεπορτ στο jadestone?
Vapir Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μεχρι και true profane, ολα καλα. Μετα....ζορια. Σημερα προσπαθουσα να βγαλω μονος μου brighstone dungeon. Δυσκολα τα πραγματα... Γινεται αλλα θελει πολυ δουλεια και το siren 3 μέρες farm είναι άντε 4 Γιατί να βγάλεις μόνος σου brighstone dungeon ? για να κρατήσεις το loot? δεν ξέρω αν συμφέρει αν δεν το έχεις άνετος, τζάμπα χρόνος , βρες άλλον ένα και πηγαίνετε μαζί Ρε παιδες πως την παλευετε με το crafting? Πηγαινοερχεστε με τελεπορτ στο jadestone? crafting ? τι είναι αυτό ? χαχα δεν έχω ασχοληθεί , θα κοιτάξω σήμερα-αύριο βέβαια τι ειναι χρήσιμο για summoner -------------------------------------------- εντομεταξύ το game βγάζει τρελό καρκίνο ........ ολα τα βόδια που παίρνουν δύσκολα classes και νομίζουν οτι θα πάνε πάνω στο boss κ θα το κοπανανε ακίνητοι και ψοφάνε , που ούτε καν έχουν gear της προκοπής δεν έχουν. Μου έρχεται ο άλλος BSC με 20k hp και ψόφανε ακόμα και απο mobάκια κ λέει "didn't summoner has a heal?" να μπορούσα με κάποιο τρόπο να βγω απ την οθόνη του να του κοπανάω το κεφάλι στο πληκτρολόγιο 9 στα 10 group είναι ελεεινά στο συγκεκριμένο dungeon Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2016 από Vapir
Papakitou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 ισχυει... Αυτο που βγαζει καρκινο ειναι οι αποστασεις ..... στο neverwinter ειχα το ζωακι μου και πηγαινα ανετος 1
Karamol3golas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας,καινουριος εδω,θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τις διαφορες αναμεσα στα races του παιχνιδιου..Τα Classes τα ψιλοκαταλαβα και ειμαι αναμεσα σε blade dancer,kung fu master και assassin,υπαρχει περιπτωση να ναι τοσο δυσκολο καποιο class που να ειναι unplayble?(Σχετικη εμπειρια σε lineage ,guild wars κλπ..)Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2016 από Karamol3golas
Prospector8 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 και το siren 3 μέρες farm είναι άντε 4 Γιατί να βγάλεις μόνος σου brighstone dungeon ? για να κρατήσεις το loot? δεν ξέρω αν συμφέρει αν δεν το έχεις άνετος, τζάμπα χρόνος , βρες άλλον ένα και πηγαίνετε μαζί crafting ? τι είναι αυτό ? χαχα δεν έχω ασχοληθεί , θα κοιτάξω σήμερα-αύριο βέβαια τι ειναι χρήσιμο για summoner -------------------------------------------- εντομεταξύ το game βγάζει τρελό καρκίνο ........ ολα τα βόδια που παίρνουν δύσκολα classes και νομίζουν οτι θα πάνε πάνω στο boss κ θα το κοπανανε ακίνητοι και ψοφάνε , που ούτε καν έχουν gear της προκοπής δεν έχουν. Μου έρχεται ο άλλος BSC με 20k hp και ψόφανε ακόμα και απο mobάκια κ λέει "didn't summoner has a heal?" να μπορούσα με κάποιο τρόπο να βγω απ την οθόνη του να του κοπανάω το κεφάλι στο πληκτρολόγιο 9 στα 10 group είναι ελεεινά στο συγκεκριμένο dungeon Συμφωνα με καποια φιλαρακια,μετα τα 30 για να ανεβασεις το weapon θελει ενα material που ειναι απο crafting..Χωρις crafting πως προχωρησες λοιπον ? Μηπως το mat αυτο το αγορασες απο AH?
LifeScarcity Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας,καινουριος εδω,θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τις διαφορες αναμεσα στα races του παιχνιδιου..Τα Classes τα ψιλοκαταλαβα και ειμαι αναμεσα σε blade dancer,kung fu master και assassin,υπαρχει περιπτωση να ναι τοσο δυσκολο καποιο class που να ειναι unplayble?(Σχετικη εμπειρια σε lineage ,guild wars κλπ..)Ευχαριστω εκ των προτερων Για τα races δεν σε πολυκαταλαβαίνω τι ρωτάς πέρα από τις διαφορές εμφάνισης που βλέπεις.Οπότε ναι οι μόνες διαφορές είναι η εμφάνιση & το "ιστορικό υπόβαθρο" αν θες. Συμφωνα με καποια φιλαρακια,μετα τα 30 για να ανεβασεις το weapon θελει ενα material που ειναι απο crafting..Χωρις crafting πως προχωρησες λοιπον ? Μηπως το mat αυτο το αγορασες απο AH? Εννοείται από auction.Αν και στα 30 μπορείς να βρεις τα υλικά απο αποστολές/survey. Το ειδικό κλειδί που έχω είναι μόνο είναι moonwater special key ή κάτι τέτοιο.Οπότε αναγκαστικά θα το χρησιμοποιήσω για storm/siren όπλο.Εκτός αν τα καινούργια raid/dungeon που θα μπουν έχουν evolution-weapons,είναι πιο σπάνια από siren/storm chest(γιατί μέχρι στιγμής μόνο 1 storm έχω βρει) & θεωρούνται moonwater. Πούλησα και όλες τις Soulstone γιατί από ότι είδα πέφτουν οι τιμές.Mάλλον επειδή τώρα που θα μπουν τα Zean Beans στο PvP θα μπορούμε και να τις αγοράσουμε και με αυτά.
Vapir Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνα με καποια φιλαρακια,μετα τα 30 για να ανεβασεις το weapon θελει ενα material που ειναι απο crafting..Χωρις crafting πως προχωρησες λοιπον ? Μηπως το mat αυτο το αγορασες απο AH? θα βοηθούσε να έγραφες το όνομα του υλικού αν εννοείς moonwater stones τότε ναι , τα αγοράζεις απο άλλους κ είναι πολύ ποιο γρήγορο και εύκολο χρόνος = χρήμα Για τα races δεν σε πολυκαταλαβαίνω τι ρωτάς πέρα από τις διαφορές εμφάνισης που βλέπεις.Οπότε ναι οι μόνες διαφορές είναι η εμφάνιση & το "ιστορικό υπόβαθρο" αν θες. Εννοείται από auction.Αν και στα 30 μπορείς να βρεις τα υλικά απο αποστολές/survey. Το ειδικό κλειδί που έχω είναι μόνο είναι moonwater special key ή κάτι τέτοιο.Οπότε αναγκαστικά θα το χρησιμοποιήσω για storm/siren όπλο.Εκτός αν τα καινούργια raid/dungeon που θα μπουν έχουν evolution-weapons,είναι πιο σπάνια από siren/storm chest(γιατί μέχρι στιγμής μόνο 1 storm έχω βρει) & θεωρούνται moonwater. Πούλησα και όλες τις Soulstone γιατί από ότι είδα πέφτουν οι τιμές.Mάλλον επειδή τώρα που θα μπουν τα Zean Beans στο PvP θα μπορούμε και να τις αγοράσουμε και με αυτά. w8 w8 w8 , το siren weapon το παίρνεις έτοιμο όπως και το επόμενο με τα daily @ supply chain npc vendor απλά να έχεις στο νου σου οτι μπορεί να χρειαστεί για το επόμενο που απ ότι καταλαβαίνω θα είναι drop προσωπικά αυτά τα keys δεν τα χαλάω έτσι εύκολα, ιδικά όταν είδα οτι πωλούνται 2-3g++ @ ah 2
LifeScarcity Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Περίμενα να πέφτει και αυτό Οπότε ναι θα δω ανάλογα πως γίνονται οι εξελίξεις και το κρατάω ή το χρησιμοποιώ.(φοβάμαι μην μου μείνει επειδή λέει moonwater). Anyway τώρα μαζεύω μόνο λεφτά (όσα dailies προλάβω δλδ...) για να πάρω μαζικά moonwater stones όταν πέσουν οι τιμές ή απλά να αγοράσω υλικά να τις φτιάξω,γιατί από stats νιώθω ότι είμαι κομπλέ για το επίπεδο δυσκολίας το τωρινό οπότε δεν βιάζομαι για αναβαθμίσεις και έτσι.
Jimys2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Πουλα τις soulstones και αγορασε moonwater stones. Τωρα δεν αξιζει να craftareis moonwater
LifeScarcity Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Βγάζεις τουλάχιστον 10g ανα παρτίδα.(Αν τα πάρεις όλα αγοραστά πχ στον Spirit Rest) ~40g mats και πουλάς 5-5,5g/κομμάτι. Αλλά επειδή είναι λίγο τα ζώα μου αργά στο open World ο σέρβερ θα περιμένω να πέσουν οι τιμές. Να χω καλύτερο όπλο να σκοτώνω τερατάκια;Πάσο.
Vapir Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 έχω καμια 100στή soulstones (περίπου 30g δηλαδή) , αξίζει να τις κρατήσω ή να τις πουλήσω πριν το patch ? ξέρω οτι θα χρειαστούν αλλα αν τις πουλήσω τώρα και πάρω 30g κ μετά το patch πέσουν οι τιμές και τις αγοράσω 15 είναι καλό κέρδος. ή παίζει να ανεβούν οι τιμές και να έχω loss ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα