StormGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Για gold στο 45 λεβελ Τα 4 μπλε dungeon Το 25αρι "raid" Τα daily quest στις μεγαλες περιοχες -> Misty woods + Highland Necropolis Τα PvP daily quest τα οποια δινουν και soul shards τα οποια πανε 30 silver το ενα 1
aliakas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ποιο 25αρι raid ? εκει στο world boss λες ?
StormGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 To East blackram supply chain ή πως σκατα λεγεται τερμα αριστερα στο χαρτη. Στο shipyard, ειναι 24αρι raid και καλα. Απλα πας εκει απεξω εχει καμια 5-6 daily. Βρισκεις παρτυ των 6 ατομων και μπαινεις μεσα και κανεις τα daily. Και μονος δηλαδη τα κανεις αλλα πιο γρηγορα στο παρτυ.
aliakas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ναι ναι ξέρω που λες restart λένε τώρα down για κάνα μισάωρο ακόμα
ntinos19 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ναι ναι ξέρω που λες restart λένε τώρα down για κάνα μισάωρο ακόμα και πάνω που πήρα φόρα να μπω να συνεχίσω ρε γμτ...
Vapir Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ήμουν υπερβολικά ανεκτικός αλλα αρχίζουν κ με τσαντίζουν τα rr και το προβλήματα κάθε τρεις και λίγο , έλεος.οπότε στις 8:30 θα είναι online?
suffocater Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ~περίπου 45 mins~.Ποτέ δεν έχω πετύχει συνεπεια σε random maintainance παντως
Vapir Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ρε παιδιά πότε ανοίγουν τα pvp daily στο misty woods? έχω κάνει cinderlands αλλα ακόμα δεν μου έχει βγάλει κάτι τις misty woods insignias πέρα απ το να πάρουμε το elite suit τι άλλο τις κάνουμε?
aliakas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 την duel πίτσα παίρνεις μην με ρωτήσεις που είναι το npc 43 lvl είμαι δεν έχω ανοίξει ακόμα την πύλη 1
nucleus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τα faction dailies στο misty woods θέλουν να είσαι απο κάποιο faction rank και πάνω για να γίνουν enabled. Οπότε κάνεις faction dailies στο Scorching sands και στο Razorwing ravine και μετά στο Hogshead pastures για να πάρεις faction contribution και να ανέβεις rank.Τα 2 πρώτα είναι cinderlands το τρίτο moonwater plains. Το πρώτο faction rank θέλει 200 contribution.To δεύτερο 700. Στο τρίτο αν θυμάμαι καλά ανοίγουν τα dailies στο misty woods. Με τα insignias από το Scorching sands παίρνεις faction outfit. Με τα insignias από το Razorwing ravine παίρνεις ένα ζευγάρι γυαλιά (lol). Με τα misty woods insignias το elite faction outfit.
aliakas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 πάντως χθες στο guild λέγαν ότι από κι παίρνεις την Duel πίτσα 20 insignia το κομμάτι 180 για όλη
StormGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 160 θελεις. Ειναι πολυ ευκολο να τα φαρμαρεις αν μπεις στο chanel που φαρμαρουνε τους NPC του αλλου faction Κανα 2ωρο δουλεια. Σου δινει παρα πολυ health και αμυντικα στατιστικα
Vapir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 πάντως χθες στο guild λέγαν ότι από κι παίρνεις την Duel πίτσα 20 insignia το κομμάτι 180 για όλη 160 edit : με πρόλαβε^ ναι κ εγώ την πήρα σήμερα γιατι ήμουν με μια μούφα έχω σχεδόν μαζέψει και epic blackram για pve
aliakas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ναι lol 8x20=160 εγώ να δεις με τη είμαι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα