Προς το περιεχόμενο

Blade & Soul (MMORPG)

Hykman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για gold στο 45 λεβελ

Τα 4 μπλε dungeon

Το 25αρι "raid"

Τα daily quest στις μεγαλες περιοχες -> Misty woods + Highland Necropolis

Τα PvP daily quest τα οποια δινουν και soul shards τα οποια πανε 30 silver το ενα

• Like 1
  • Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To East blackram supply chain ή πως σκατα λεγεται τερμα αριστερα στο χαρτη. Στο shipyard, ειναι 24αρι raid και καλα. Απλα πας εκει απεξω εχει καμια 5-6 daily. Βρισκεις παρτυ των 6 ατομων και μπαινεις μεσα και κανεις τα daily. Και μονος δηλαδη τα κανεις αλλα πιο γρηγορα στο παρτυ.

Δημοσ.

ναι ναι ξέρω που λες

restart λένε τώρα down για κάνα μισάωρο ακόμα 

και πάνω που πήρα φόρα να μπω να συνεχίσω ρε γμτ...

Δημοσ.

ήμουν υπερβολικά ανεκτικός αλλα αρχίζουν κ με τσαντίζουν τα rr και το προβλήματα κάθε τρεις και λίγο , έλεος.

οπότε στις 8:30 θα είναι online?

Δημοσ.

ρε παιδιά πότε ανοίγουν τα pvp daily στο misty woods? έχω κάνει cinderlands αλλα ακόμα δεν μου έχει βγάλει κάτι 
τις misty woods insignias πέρα απ το να πάρουμε το elite suit τι άλλο τις κάνουμε?

Δημοσ.

Τα faction dailies στο misty woods θέλουν να είσαι απο κάποιο faction rank και πάνω για να γίνουν enabled.

Οπότε κάνεις faction dailies στο Scorching sands και στο Razorwing ravine και μετά στο Hogshead pastures για να πάρεις faction contribution και να ανέβεις rank.Τα 2 πρώτα είναι cinderlands το τρίτο moonwater plains.

Το πρώτο faction rank θέλει 200 contribution.To δεύτερο 700. Στο τρίτο αν θυμάμαι καλά ανοίγουν τα dailies στο misty woods.

Με τα insignias από το Scorching sands παίρνεις faction outfit. Με τα insignias από το Razorwing ravine παίρνεις ένα ζευγάρι γυαλιά (lol). Με τα misty woods insignias το elite faction outfit.

Δημοσ.

160 θελεις. Ειναι πολυ ευκολο να τα φαρμαρεις αν μπεις στο chanel που φαρμαρουνε τους NPC του αλλου faction

Κανα 2ωρο δουλεια. Σου δινει παρα πολυ health και αμυντικα στατιστικα

Δημοσ.

πάντως χθες στο guild λέγαν ότι από κι παίρνεις την Duel πίτσα 20 insignia το κομμάτι 180 για όλη 

160

edit : με πρόλαβε^

ναι κ εγώ την πήρα σήμερα γιατι ήμουν με μια μούφα 

έχω σχεδόν μαζέψει και epic blackram για pve

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...