Προς το περιεχόμενο

Blade & Soul (MMORPG)

Hykman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Παίζω και έγω κάποιες μέρες τώρα και αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα.Σε τυχαίες χρονικές στιγμές κολάει το game και αναγκάζομε να κάνω hard restart.Το συγκεκριμένο πρόβλημα ξεκίνησε από όταν το μετακίνησα στον ssd.Ο κωδικός που βγάζει μετά την επανεκκίνηση είναι 124.Έχει κανείς κανένα παρόμοιο πρόβλημα;

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Παίζω και έγω κάποιες μέρες τώρα και αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα.Σε τυχαίες χρονικές στιγμές κολάει το game και αναγκάζομε να κάνω hard restart.Το συγκεκριμένο πρόβλημα ξεκίνησε από όταν το μετακίνησα στον ssd.Ο κωδικός που βγάζει μετά την επανεκκίνηση είναι 124.Έχει κανείς κανένα παρόμοιο πρόβλημα;

Προσωπικά παίζω χωρίς προβλήματα. Στον Event viewer των windows δεν έχει περισσότερες πληροφορίες? Πετάει μπλε οθόνη? To 124 είναι κωδικός για την μπλε οθόνη? Δεν αναφέρει το dll που δημιουργεί το πρόβλημα σε αυτήν?

Δημοσ.

Θα ανεβάσω περισσότερες πληροφορίες όταν το ξανακάνει.

edit.Κόλλησε το pc ενώ ήταν στο screen που βάζεις τον κωδικό.

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen
  OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID: 1032

Additional information about the problem:
  BCCode: 124
  BCP1: 0000000000000000
  BCP2: FFFFFA80074BA8F8
  BCP3: 0000000000000000
  BCP4: 0000000000000000
  OS Version: 6_1_7601
  Service Pack: 1_0
  Product: 256_1

Files that help describe the problem:
  C:\Windows\Minidump\020116-9859-01.dmp
  C:\Users\Giorgos\AppData\Local\Temp\WER-12542-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
  C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Δημοσ.

Και στο κάνει μόνο στο Blade and soul? Σε κανένα άλλο παιχνίδι η αν το αφήσεις idle στο desktop?

Ναι.Ούτε στο wow ούτε στο path of exile που έπαιζα.Γενικά δεν το είχε ξανακάνει.Το έκανα uninstall και το ξανακατέβασα αλλά συνέχισε.Μου έκανε και κάτι σπασίματα με μαύρες οθόνες στην αρχή (μαύριζε για 2-3 sec και επανερχόταν) και μετά από λίγο freezare το pc.

Δημοσ.

για gold πέρα απ τα daily quest (τα μεγάλα ofc) τι άλλο παίζει ? μπορώ να φαρμάρω solo tomb of exiles αλλα είδα οτι τα horns πωλούνται σε τιμή ξεφτίλα 1silver το ένα (στο βίντεο που είδα έλεγε οτι βγάζει 60-90silver per run) 

Δημοσ.

Τα dailies είναι το εύκολο gold. Η άλλη λύση είναι τα moonwater transform stones αλλά το craft είναι δύσκολο θέλει αρκετά mats και θέλει και recipe που είναι random drop από το Brightstone ruins.

Ναι.Ούτε στο wow ούτε στο path of exile που έπαιζα.Γενικά δεν το είχε ξανακάνει.Το έκανα uninstall και το ξανακατέβασα αλλά συνέχισε.Μου έκανε και κάτι σπασίματα με μαύρες οθόνες στην αρχή (μαύριζε για 2-3 sec και επανερχόταν) και μετά από λίγο freezare το pc.

Έχεις κανένα razer πληκτρολόγιο ή Asus GamesFirst εγκατεστημένο?

https://forums.bladeandsoul.com/topic/148335-crashes-caused-by-razer-and-asus-services/

Δημοσ.

Τα dailies είναι το εύκολο gold. Η άλλη λύση είναι τα moonwater transform stones αλλά το craft είναι δύσκολο θέλει αρκετά mats και θέλει και recipe που είναι random drop από το Brightstone ruins.

Έχεις κανένα razer πληκτρολόγιο ή Asus GamesFirst εγκατεστημένο?

https://forums.bladeandsoul.com/topic/148335-crashes-caused-by-razer-and-asus-services/

Όχι.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τότε. Μπορεί να φταίει και το gameguard δεν κάνεις ένα νέο θέμα μπας και μπορέσει κάποιος άλλος να βοηθήσει περισσότερο με τα minidumps?

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τότε. Μπορεί να φταίει και το gameguard δεν κάνεις ένα νέο θέμα μπας και μπορέσει κάποιος άλλος να βοηθήσει περισσότερο με τα minidumps?

Και εγώ το gameguard υποψιαζόμουν.Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί.Πάντος στο official forum του bns υπάρχουν πληθώρα θεμάτων με παρόμοιο πρόβλημα.Ίσως κάναν κάτι στο τελευταίο patch γιατί δεν μου παρουσίασε το πρόβλημα νωρίτερα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

το gameguard τους δεν κρασαρι το pc ούτε δίνει μπλε οθόνες

το gameguard απλά σε πετάει έξω στo desktop και δεν σε αφήνει να ξανά συνδεθεις

ρίξε και μια ματιά στις θερμοκρασίες εμένα πάντως το game μου τις ανεβάζει ασυνήθιστα

κάπου πήρε το μάτι μου για 1 μυριο ενεργές συνδέσεις

εντωμεταξυ με τέτοιο γαμάτο combat σύστημα και δεν πριμοδοτεί το grinding 

κρίμα σε κάποιους αρέσει το mindless grinding από το να ποτίζει να οργώνει και να μαζεύει φράουλες στο game 

Δημοσ.

το gameguard τους δεν κρασαρι το pc ούτε δίνει μπλε οθόνες

το gameguard απλά σε πετάει έξω στo desktop και δεν σε αφήνει να ξανά συνδεθεις

ρίξε και μια ματιά στις θερμοκρασίες εμένα πάντως το game μου τις ανεβάζει ασυνήθιστα

https://forums.bladeandsoul.com/topic/149246-the-game-randomly-crashes-my-pc/?page=1

Δημοσ.

φίλε razer naga ποντίκι έχω  

και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα το game

ίσως είναι σε συνδυασμό με κάποια hardware parts 

τέλος πάντων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...