Προς το περιεχόμενο

Blade & Soul (MMORPG)

Hykman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ισχύει αυτό που λες (βάζω την υπόθεση γιατί μου φαίνεται απίστευτο και επίσημα βάση των premium perks δεν αναφέρει κάτι τέτοιο) 

μα καλά είμαι ο μονός free player εδώ μέσα ? 

ας γράψει και κανένας άλλως γιατί μάλλον αρχίζω να αισθάνομαι ότι γίνομε γραφικός :P

Anyway μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια σοβαρή χρησιμότητα για το gold

έχουν χρησιμότητα στο craft και στο marketplace 

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το θέμα είναι για να πόσο δύσκολο είναι να βρεις αυτό που θες στο marketplace και η χρησιμότητά του. Αν είναι για να craftάρεις ας πουμε κανά outfit κλάιν.

Δημοσ.

Και εγώ free player είμαι αλλά εχω προηγούμενη εμπειρία από την κινέζικη version. To game το έμαθα εκεί.

Ξεκίνησα το crafting στο lvl15 μόλις επέλεξα crafting/gathering guilds. Αυτή την στιγμή ο χαρακτήρας στο 35 είναι με 1 gold και 30 silver.

Αλλά το σκατό παξιμάδι. Σχεδόν καθόλου teleport πολύ περπάτημα. Ελάχιστες αγορές απο marketplace. Πρώτα dailies και μετά lvling.

Γενικά με αρκετή οικονομία μπορείς να μαζεύεις. Το game θέλει υπομονή και επιμονή.

Δημοσ.

@nucleus

μπορείς να μας πεις πόσα copper παίρνεις από τα kills που κάνεις αν έχεις παρατηρήσει ?

@JIM 

έχεις καταφέρει να λειτουργησεις το WTFast ?

εγώ παίζω να καταλάβεις με 250ms 

Δημοσ.

@nucleus

μπορείς να μας πεις πόσα copper παίρνεις από τα kills που κάνεις αν έχεις παρατηρήσει ?

0, μηδέν, καθόλου,τίποτα,ούτε ζωγραφιστό. Αλλά τα mobs ήταν γκρι aka low lvl οπότε ίσως να ήταν απο αυτό. Θα το ξαναδοκιμάσω σήμερα αν καταφέρω και βρω mobs στο lvl μου μιας και με τα dailies έχω μείνει λίγο πίσω από την κανονική περιοχή που θα έπρεπε να είμαι.

Δημοσ.

@nucleus

@JIM 

Κατεβάζεις την beta έκδοση 4, διαλέγεις manually γερμανικό server (σε μένα παίζει ο DE1)

Δημοσ.

0, μηδέν, καθόλου,τίποτα,ούτε ζωγραφιστό. Αλλά τα mobs ήταν γκρι aka low lvl οπότε ίσως να ήταν απο αυτό. Θα το ξαναδοκιμάσω σήμερα αν καταφέρω και βρω mobs στο lvl μου μιας και με τα dailies έχω μείνει λίγο πίσω από την κανονική περιοχή που θα έπρεπε να είμαι.

LOL tnx

Κατεβάζεις την beta έκδοση 4, διαλέγεις manually γερμανικό server (σε μένα παίζει ο DE1)

πόσο ping σου λέει ?

Δημοσ.

@JIM 

Θυμαμαι οτι ειχα ψαχτει για να δουλεψω το wtfast πριν μηνες και τελικα το παρατησα γιατι ειχα διαβασει για διαφορα malware(αν θυμαμαι καλα) σε διαφορετικες πηγες.

Δημοσ.

LOL tnx

πόσο ping σου λέει ?

Μου βγάζει 72 ms με WTFast και 80ms χωρίς αλλά ingame το delay χωρίς φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο από 80.

Δημοσ.

Βάλε το free και σε 15 μέρες το βλέπεις. Υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα vpn προγράμματα αν σου κάνει δουλειά αυτό τα οποία αν τα χρησιμοποιήσεις και αυτα για 15-30 μέρες φτάσαμε στον 1,5 μήνα. Μετά λογικά θα το σβήσεις το παιχνίδι ή αν αξίζει δίνεις και 10 δολλάρια.

Δημοσ.

δύσκολο μετά έρχεται καπάκι το BDO οπότε καταλαβαίνεις

σίγουρα θα κολλήσω σε ένα από τα δυο  

οπότε έχουμε και λέμε 13 ευρώ συνδρομή στο game σε ένα από τα δυο

6 ευρώ στο basic του wtfast 

16 ευρώ στο internet 

35 ευρώ το μήνα καταντάει γελοίο 

θα μου πεις 35 ευρώ δεν είναι ούτε μια βραδινή έξοδος χμμμ 

Δημοσ.

γιατί έχετε τόσο μεγάλο ping που χρειάζεστε wtfast ? NA servers διαλέξατε? 

SERVERS UP!=========>
την πάτησα ,άργησα να μπω κ εχω 136 queue αλλα οκ νομίζω θα μπω γρήγορα αν και λέει 50 77 min wait $$%$#$5$@5$#^$!$ 

Μακάρι να άνοιγαν δωρεάν server transfers να αλλάζαμε servers μπας και ξεφρακάρει το θέμα.
Δεν ξεκινάω στο 41 lvl το char απ την αρχή , ήδη μου τα κάνανε τσουρέκια μέχρι να καταφέρω να παίξω , ήδη έφαγα ώρες να βρω ποιο char μ αρέσει 
χμμμμ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...