Προς το περιεχόμενο

Blade & Soul (MMORPG)

Hykman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Server down για 5 ωρες, στη μεση της ημερας. OK, αλλα αυτοι που πληρωνουν premium πρεπει να εχουν τσαντιστει/ξενερωσει ασχημα  :ph34r:

ΥΓ: τι διαλο, καθε 2 μερες κανουν maintnance?? 

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα που ξερουνε οι ατιμοι οτι εχω χρονο για να παιξω και κανουν το maintance εκεινες τις ωρες παντα...

Παντως για τα λεφτα που λετε στις τελευταιες σελιδες και ασχολειστε με τα copper.. Μην ασχολειστε με τα ψιλα, απο το lvl 38+ τα quest δινουν 2-3 silver και οσο ανεβαινετε τοσο πιο πολλα.

Εγω ειμαι 41 νομιζω και εχω 4 gold αν θυμαμαι καλα.

Βεβαια στο 45 με τα moonwater transformation stone να ειναι στα υψη οι τιμες τους δεν θα μπορω να κανω upgrade τα οπλα μου.

Δημοσ.

Εχω ξεκινησει ηδη crafting για αυτον τον λογο. Αλλα απ οτι βλεπω εμεις οι free, θα χρειαστουμε μηνες για να craftαρουμε moonwater stones.

Επισης, τερμα εκνευριστικο που δεν εχεις προσβαση σε ολα τα crafting guilds απο εναν μονο char. Αντε τωρα να ανεβαζεις 2ο γι αυτο τον λογο και μονο.

Δημοσ.

Τα maintenance γίνονται για κάποιο λόγο υποθέτω. Κάτι σκατά θα λύνουν.

Το να γκρινιάξει κάποιος που έδωσε 10Ε για ένα μήνα για κάτι που θα του προσφέρει Χ ώρες ευχαρίστησης θα ήταν το λιγότερο ηλίθιο.

Υποθέτω πάντως ότι τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν και άλλο στη συνέχει αν και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από το launch. Το μόνο θέμα μου είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιώ WTFast για να μην έχω έστω μικρό αλλά εκνευριστικό delay αν και το ping μου στο server καλό είναι.

Δημοσ.

Blade & Soul: A new era of esports

Εχω ξεκινησει ηδη crafting για αυτον τον λογο. Αλλα απ οτι βλεπω εμεις οι free, θα χρειαστουμε μηνες για να craftαρουμε moonwater stones.

Επισης, τερμα εκνευριστικο που δεν εχεις προσβαση σε ολα τα crafting guilds απο εναν μονο char. Αντε τωρα να ανεβαζεις 2ο γι αυτο τον λογο και μονο.

αφού πέφτουν απο lvl 45 dungeons (απο 4 διαφορετικά μάλιστα)
+ οτι μπορείς σε 2-3 μέρες max να μαζέψεις λεφτά να τις πάρεις απο ah. Δεν είναι κ τόσο τραγικά τα πράγματα 

Δημοσ.

gold/items μπορώ να μεταφέρω απο ενα char σε αλλον,ετσι?

Κριμα να χάσω τα δηνάρια μου  για να ανεβάσω ασασιν :P

Δεν υπάρχει κοινό warehouse προσβάσιμο απο όλους τους χαρακτήρες που είναι στο ίδιο account. Οπότε υπάρχουν δύο τρόποι.

1) Να χρησιμοποιήσεις το ingame mail. Έλα όμως που είναι απενεργοποιημένο το Send αν δεν έχεις βάλει ούτε μια φορά Ncoins στο account. Επίσης το mail έχει "μεταφορικά". Όσα περισσότερα items κάνεις attach σε ένα mail τόσο περισσότερο ανεβαίνει και το fee για να το στείλεις.

2) Να χρησιμοποιήσεις κάποιον γνωστό σου που εμπιστεύεσαι. θα κάνεις trade τα items στον γνωστό και μετά θα τα κάνει αυτός trade στον alt. Σημείωση υπάρχει περιορισμός στο trade ανάμεσα στους players. Πρέπει και οι δύο να είναι lvl15+. Αν ο γνωστός έχει ενεργοποιημένη την επιλογή να στέλνει mail (επειδή είναι premium) μπορεί αυτός να στείλει τα items στον alt.

Μάλλον σε βλέπω να παίζεις "ανεξάρτητα" τον alt. Χωρίς να του περάσεις τίποτα από τον main :P

Edit: Βρήκα και το announcement για το επερχόμενο patch

http://www.bladeandsoul.com/en/news/rising-waters-arrives-february-10/

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το γνωριζα. Οπως και να 'χει, το crafting παντα βοηθαει. 

Edit: Χαζευα τωρα τα premium packs. Ειναι δυνατον να ζητανε 20-30 ευρω ΑΝΑ ΜΗΝΑ ( αναλογα το πακετο) για premium membership??? 

Προσωπικα δεν γνωριζω ποσο εχει το membership σε αλλα ΜΜΟ αλλα μου φαινονται υπερβολικα πολλα τα 30 ευρω

Δημοσ.

Ενω οι premium τι οφελος έχουν?

Δεν υπάρχει κοινό warehouse προσβάσιμο απο όλους τους χαρακτήρες που είναι στο ίδιο account. Οπότε υπάρχουν δύο τρόποι.

1) Να χρησιμοποιήσεις το ingame mail. Έλα όμως που είναι απενεργοποιημένο το Send αν δεν έχεις βάλει ούτε μια φορά Ncoins στο account. Επίσης το mail έχει "μεταφορικά". Όσα περισσότερα items κάνεις attach σε ένα mail τόσο περισσότερο ανεβαίνει και το fee για να το στείλεις.

2) Να χρησιμοποιήσεις κάποιον γνωστό σου που εμπιστεύεσαι. θα κάνεις trade τα items στον γνωστό και μετά θα τα κάνει αυτός trade στον alt. Σημείωση υπάρχει περιορισμός στο trade ανάμεσα στους players. Πρέπει και οι δύο να είναι lvl15+. Αν ο γνωστός έχει ενεργοποιημένη την επιλογή να στέλνει mail (επειδή είναι premium) μπορεί αυτός να στείλει τα items στον alt.

Μάλλον σε βλέπω να παίζεις "ανεξάρτητα" τον alt. Χωρίς να του περάσεις τίποτα από τον main :P

Edit: Βρήκα και το announcement για το επερχόμενο patch

http://www.bladeandsoul.com/en/news/rising-waters-arrives-february-10/

Ειμαι premium :P

Δημοσ.

Παντως για τα λεφτα που λετε στις τελευταιες σελιδες και ασχολειστε με τα copper.. 

εγώ απλός ενημερώνω τη συμβαίνει στους free players σε σχέση με τα χρήματα που περνούν μετά από κάθε kill

λοιπόν είμαι lvl 33 και με το μάτι καρφωμένο στα χρήματα που έχω πριν και μετά το kill

δεν έχω δει copper ζωγραφιστό ακόμα 

δεν θέλω να το χοντρύνω και να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον εδώ μέσα 

αλλά όταν το game σου φέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να το λες για να ξέρουν όλοι τι να περιμένουν 

οι premium το ξέρω ότι παίρνουν copper από τα kills γιατι φίλος που παίζουμε μαζί lvl 34 είναι premium και του πετάνε 15-20 copper

Δημοσ.

http://www.bladeandsoul.com/uk/news/premium-membership/

Το μόνο "πλεονέκτημα" είναι το παρακάτω

Increased Gold Earned from Daily and Field Quests

Θα μαζέψεις πιο γρήγορα τα λεφτά για να αγοράσεις τα moonwater transform stones από το marketplace.

Πάντως θα πέσει άπειρο γέλιο αν πάει κόσμος να κάνει bsh και tower of mushin με awakened infernal weapons σαν αυτά που βλέπω κάποιοι 45άρηδες να έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το γνωριζα. Οπως και να 'χει, το crafting παντα βοηθαει. 

Edit: Χαζευα τωρα τα premium packs. Ειναι δυνατον να ζητανε 20-30 ευρω ΑΝΑ ΜΗΝΑ ( αναλογα το πακετο) για premium membership??? 

Προσωπικα δεν γνωριζω ποσο εχει το membership σε αλλα ΜΜΟ αλλα μου φαινονται υπερβολικα πολλα τα 30 ευρω

και εμένα μου φάνηκαν πολλά αν και δεν είμαι σίγουρος οτι κοστίζει τόσο, όμως δεν είναι υποχρεωτικό , προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσω premium πέρα απ το να υποστηρίξω το παιχνίδι. 

Δημοσ.

εγώ απλός ενημερώνω τη συμβαίνει στους free players σε σχέση με τα χρήματα που περνούν μετά από κάθε kill

λοιπόν είμαι lvl 33 και με το μάτι καρφωμένο στα χρήματα που έχω πριν και μετά το kill

δεν έχω δει copper ζωγραφιστό ακόμα 

δεν θέλω να το χοντρύνω και να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον εδώ μέσα 

αλλά όταν το game σου φέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να το λες για να ξέρουν όλοι τι να περιμένουν 

οι premium το ξέρω ότι παίρνουν copper από τα kills γιατι φίλος που παίζουμε μαζί lvl 34 είναι premium και του πετάνε 15-20 copper

Δε τίθεται θέμα αντιπαράθεσης. Αν ισχύει αυτό που λες είναι τραγικό αλλά τουλάχιστον βάση της σελίδας τους μιλάει για INCREASE στα drop rates και συγκεκριμένα διπλασιασμό. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση πάντως να ισχύει αυτό.

Δημοσ.

Για να φτάσεις rank 9 = 9 μήνες premium. Και ακόμα και αν αγοράσεις με την μια 9 μήνες δεν γίνεσαι κατευθείαν Rank 9 αλλά πρέπει να περάσουν οι 9 μήνες. Κάθε μήνας premium = 1 rank.

Δε τίθεται θέμα αντιπαράθεσης. Αν ισχύει αυτό που λες είναι τραγικό αλλά τουλάχιστον βάση της σελίδας τους μιλάει για INCREASE στα drop rates και συγκεκριμένα διπλασιασμό. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση πάντως να ισχύει αυτό.

To increase στα drop rates δεν αφορά instances.

Δημοσ.

δυστυχώς ισχύει

και το καταλαβαίνω από το point of view της εταιρίας πρέπει να σπρώξει τον κόσμο στο premium για να βγουν τα κόστη το game

θα μπορούσε να είχε μια πιο light προσέγγιση σε αυτό το θέμα του gold loot από τα kills αλλά μέχρι τώρα ...τζίφος 

Δημοσ.

δυστυχώς ισχύει

και το καταλαβαίνω από το point of view της εταιρίας πρέπει να σπρώξει τον κόσμο στο premium για να βγουν τα κόστη το game

θα μπορούσε να είχε μια πιο light προσέγγιση σε αυτό το θέμα του gold loot από τα kills αλλά μέχρι τώρα ...τζίφος 

Εγώ πάλι δε το καταλαβαίνω. Γενικότερα απεχθάνομαι τη F2P προσέγγιση και εκτός από MOBA δε κατάλαβα τη λογική της.

Αν ισχύει αυτό που λες (βάζω την υπόθεση γιατί μου φαίνεται απίστευτο και επίσημα βάση των premium perks δεν αναφέρει κάτι τέτοιο) τότε διάλεξαν τον χειρότερο τρόπο να σε σπρώξουν στο premium. 

Θα μπορούσαν να είχαν:

- 1 βδομάδα trial

- lvl15 cap

Πολύ πιο τίμιο θα ήταν. Δοκίμασε το και αν σου αρέσει δώσε λεφτά και παίξε.

Anyway μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια σοβαρή χρησιμότητα για το gold και δε νομίζω και να δω αφού στο pvp δεν έχει κάτι να κάνεις upgrade και έχω της επιφυλάξεις μου για το τι endgame pve υπάρχει για την ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...