Προς το περιεχόμενο

Blade & Soul (MMORPG)

Hykman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ οι moonwater transform stones quest reward ή survey στην EU/NA version που παίζουμε.

Σε άλλες versions είναι αλλα εδώ δεν ήταν από την αρχή. Οπότε δεν είναι ότι τις έβγαλαν. Δεν τις είχαν βάλει ποτέ

α γιατι αυτό διάβασα σε κάποιο forum

cool τότε 

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες με ποια guild αξίζει να κάνεις contract και επίσης στο crafting μόνο από τα items που φτιάχνεις παίρνεις πόντους και ανεβάζεις λεβελ ή έχει και quest?? Πχ τώρα είμαι 30 level και ψάχνω cinderlands transformation stone και για να την φτιαξω πρέπει να μου φύγει ή ψυχή αλλιώς 1g τις 10 τις πουλάνε..

Αποστολή από το HTC One_M8 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ολες σχεδόν. Το θέμα είναι πως ανα χαρακτήρα μπορείς να εχεις συμβόλαιο με εως και 4. Οπότε πρέπει να μοιρασεις τα guilds και με 2ο χαρακτήρα. Οταν πας να κανεις εγγραφή σε μια guild, στα αριστερά λεει με ποια αλλη guild συνεργάζεται. Οι πιο σημαντικες ειναι: tree fellers, soul wardens, merry potters.

Δημοσ.

Παίδες με ποια guild αξίζει να κάνεις contract και επίσης στο crafting μόνο από τα items που φτιάχνεις παίρνεις πόντους και ανεβάζεις λεβελ ή έχει και quest?? Πχ τώρα είμαι 30 level και ψάχνω cinderlands transformation stone και για να την φτιαξω πρέπει να μου φύγει ή ψυχή αλλιώς 1g τις 10 τις πουλάνε..

Αποστολή από το HTC One_M8 με τη χρήση Insomnia App

εμένα μου έδωσε απο quest τις  cinderlands transformation stone , τις moonwater και μετά πρέπει να τις craftάρεις-αγοράσεις 

Δημοσ.

Το μόνο που ξέρω είναι το το BM είναι λίγο πιο tanky. Θα σου πρότεινα να δεις βιντεάκια και να κρίνεις μόνος γιατί εγώ προσωπικά ακόμη και για το δικό μου class (assasin) εκτός από το ότι είναι fun θα ζοριζόμουν να σου μιλήσω για viability κτλ.

Από αυτά που έχω διαβάσει γενικά τα πάντα είναι viable και σχετικά balance (συν του ότι έχει balance patch σε 10 ημέρες με ό,τι αυτό περιλαμβάνει) οπότε διάλεξε κάτι σε σχέση με το playstyle που γουστάρεις. Παίζουν πολύ διαφορετικά όλα τα classes όχι όπως σε άλλα games.

Δημοσ.

Δεν έχω μέτρο σύγκρισης εκτός από ένα KFM που τον πήγα μέχρι lvl15. Όταν ξεκίνησα τον assasin σε σχέση με τον KFM μου φάνηκε απίστευτα γρήγορο και bursty class.

Μου φάνηκε και αρκετά απλό σαν λογική το class: 

1) Κάνεις dash πίσω από τον αντίπαλο και τον burstάρεις ενώ είσαι σε stealth

2) Αν δε καταφέρεις να κάνεις dash από πίσω και να πάρεις το stealth τότε πατάς το 2 στη σωστή στιγμή για να τον κάνεις counter και να πάρεις πάλι stealth και τον burstάρεις.

Μέσες άκρες αυτή είναι η λογική του solo lvling. Και προφανώς έχει τα combo του.

Στο lvl36 βλέπω κάτι θεματάκια όταν γίνεσαι mobbed από πολλά mobs αλλά αυτό είναι λογικό.

Γενικά δε βλέπω τον τρόπο να μην αρέσει σε κάποιον αυτό το class. 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο ειναι και εγω που εμαθα τον assasin τωρα... ισχυει..

Ειμαι στα 26 ακομα βεβαια, αλλα εχει χαβαλε και πολυ ξυλο..

Το balance path τι ειναι;

Δημοσ.

Απο ότι λένε ingame αρχές Φεβρουαρίου θα έχει patch.Τώρα το τι θα περιλαμβάνει δεν έχω ιδέα μιας και δεν υπάρχουν official announcements στο επίσημο forum. Περιμένοντας τα επίσημα patch notes.

Δημοσ.

Το παλιό πότε έγινε? ;p

Anyway αν κάποιος το ψάχνει τόσο μπορεί να βρει υποθέτω σε ποιο patch βρίσκεται τώρα η Κορέα για να δει τι nerf/buff αναμένεται αν και νομίζω οι assasins δεν είναι από τα classes που πολυπειράζουν. Από το λίγο που διάβασα νομίζω οι BD είναι OP τώρα και στη version της Κορές είναι gtp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...