StormGr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Για να βρειτε που ειναι τα τα "κρυμενα" υλικα ωστε να μπορειτε να δωσετε παραγγελιες Εγω χρησιμοποιω αυτο εδω τον οδηγο http://www.bladeandsouldojo.com/topic/128850-guide-na-gathering-item-locations/ 1
k_skidrow Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 απο επικοινωνια το community παντως ειναι υπο του μηδενος κανεις δεν μιλαει σε κανεναν ποτε.
jim777 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 εγώ χάλασα σχεδόν όλα τα κλειδιά στην golden deva για το weapon breakthrough 16 κλειδιά μέχρι να μου ρίξει το δικό μου έριξε και την σούπερ σέξι gold στολή 29 lvl free player ακόμα δεν έχω δει copper ζωγραφιστώ από kills ευτυχώς πουλάω κάτι ξύλα στο market αλλιώς ούτε bid δεν θα μπορούσα να κάνω Αυτό ακριβώς ισχύει αδερφέ. Δε τα βλέπεις γιατί νομίζεις θα πέσουν σαν loot ενώ στη πραγματικότητα αφού σκοτώσεις το mob εμφανίζεται ένα μικρό νουμεράκι με το copper που μπήκαν κατευθείαν στη τσέπη σου. Δες το gold σου, σκότωσε 10 mobs, ξαναδές το. 1
Papakitou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απο ποιο level και πανω αξιζει (ή πρεπει) να ασχοληθει κανεις με τα gathering/crafting?
nucleus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απο ποιο level και πανω αξιζει (ή πρεπει) να ασχοληθει κανεις με τα gathering/crafting? Απο όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα αλλά προσοχή. Θα πρέπει να πηγαίνεις στους npc στο jadestone για να παίρνεις τα items και να δίνεις νέες παραγγελίες. Αν χρησιμοποιείς το παράθυρο από το εικονίδιο που εμφανίζεται κάτω δεξια (εκεί που έχει και τα survey) θα μείνεις χωρίς λεφτά γρήγορα μιας και το κόστος ανεβαίνει. Αν πχ το κόστος για το craft είναι 2 copper στον npc του crafting/gathering guild από το εικονίδιο πάει στα 10 copper. Αν δεν θες να πηγαίνεις μπρος πίσω "συνέχεια" τότε ξεκινα το στο 45. Απλώς θα αργήσει να ανεβάσεις το lvl του crafting/gathering guild. Npcs για το crafting/gathering υπάρχουν εκτός από το Jadestone village και στο Yehara's Mirage στο Scorching sands στο zone Cinderlands.
Papakitou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απο όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα αλλά προσοχή. Θα πρέπει να πηγαίνεις στους npc στο jadestone για να παίρνεις τα items και να δίνεις νέες παραγγελίες. Αν χρησιμοποιείς το παράθυρο από το εικονίδιο που εμφανίζεται κάτω δεξια (εκεί που έχει και τα survey) θα μείνεις χωρίς λεφτά γρήγορα μιας και το κόστος ανεβαίνει. Αν πχ το κόστος για το craft είναι 2 copper στον npc του crafting/gathering guild από το εικονίδιο πάει στα 10 copper. Αν δεν θες να πηγαίνεις μπρος πίσω "συνέχεια" τότε ξεκινα το στο 45. Απλώς θα αργήσει να ανεβάσεις το lvl του crafting/gathering guild. Npcs για το crafting/gathering υπάρχουν εκτός από το Jadestone village και στο Yehara's Mirage στο Scorching sands στο zone Cinderlands. Ναι το ειδα αυτο με τα λεφτα.. Τωρα ειμαι cinderlands και δν ψηνομαι να πηγαινοερχομαι στο jadestone γιατι και παλι θα μεινω χωρις λεφτα ομως.. θα δω αυτο με το scorching που ειπες ...
cmi30 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Επιτέλους καθάρισε το chat από τους ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ gold spammers... 1
Jimys2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ουτε καν. Μπες cross-server να δεις τι γινεται.
cmi30 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ναι πιθανόν να έχεις δίκιο, εγώ μίλησα για σήμερα που μπήκα για λίγο.Άλλωστε είμαι πολύ μικρο level ακόμα (lvl 21 assasin)
Vapir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 δείτε τι summon ήταν να έχουμε στην αρχή σαν summoner και τελικά το άλλαξαν με τη γάτα @ 1:04 και 10:43 καλά το θυμόμουν πριν χρόνια που το είχα δειόχι οτι με χαλάει ο summoner, με το που θα μας δώσουν warlock θα φτιάξω για alt ofc
nucleus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 To "summon" του warlock φέρνει κάπως σε αυτό για ψάξε λίγο καλύτερα
Vapir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 To "summon" του warlock φέρνει κάπως σε αυτό για ψάξε λίγο καλύτερα το skill του warlock μοιάζει αλλα είναι διαφορετικό. Summons δεν έχει , είναι για 30-35 δευτερόλεπτα skill
nucleus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μα για αυτό το έβαλα σε " " και είπα φέρνει. Πάντως αν είχαν κρατήσει αυτό το summon από το video και τις διαστάσεις που είχε θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Αρκετοί παραπονιούνται για fps drops. 1
Vapir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλά ρε παιδιά , πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι ? βγάλανε τις moonwater transformation stones απο τα rewards? και βλέπω τις πουλάνε 9-10g @ ah , άτομα που δεν τις craftαραν αλλα τις πήραν free απο surveys και quest rewards wtf?........... και δεν μιλάμε για endgame upgrades , εδώ για wep lvl 36!
nucleus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ οι moonwater transform stones quest reward ή survey στην EU/NA version που παίζουμε. Σε άλλες versions είναι αλλα εδώ δεν ήταν από την αρχή. Οπότε δεν είναι ότι τις έβγαλαν. Δεν τις είχαν βάλει ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα