Vapir Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Απο την άλλη ξέρεις πόσο κόσμο βοήθησα στο Region chat στα αρχικά maps πριν καν πάμε lvl10? Δίκοπο μαχαίρι είναι το cap για το region ε αυτό λύνεται με το googlάρισμα , δεν είναι δύσκολο το παιχνίδι, ιδικά στα πρώτα level . Οι gold sellers απ την άλλη σπάνε μπάλες .. 1
VagXal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 https://forums.bladeandsoul.com/topic/159277-scheduled-maintenance-%E2%80%93-1272016/ January 27 11:00 AM UTC ξεκίνησε είμαστε UTC + 2 άρα στις 1 ξεκίνησε θα κρατήσει 4 ώρες περίπου οπότε θα λήξει στις 5. Οκ σε ευχαριστω!
nucleus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ε αυτό λύνεται με το googlάρισμα , δεν είναι δύσκολο το παιχνίδι, ιδικά στα πρώτα level . Οι gold sellers απ την άλλη σπάνε μπάλες .. Συμφωνώ ότι το spam από τους goldsellers είναι ενοχλητικό. Προσωπικά με το block list δεν έχω πρόβλημα. Όταν η λίστα γεμίσει απλώς θα σβήσω κάποιους από αυτούς που μπλόκαρα στην αρχή. Το googlάρισμα αποτελεί λύση αλλά αρκετοί φαίνεται να το αποφεύγουν. Υποθέτω τώρα με τον περιορισμό θα αναγκαστούν να το χρησιμοποιούν περισσότερο.
k_skidrow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Παιδια,εγω βαζω το PIN με το που ανοιγει το παιχνιδι,και δεν μου δειχνει καν τα agreement terms,κολλαει εκει...τι παιζει;
Gerara_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Περιμένεις κανά δεκάλεπτο και μετα παιζει. Ειναι κάποιος στον windrest μήπως και βρω παρέα ;
Vapir Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 πρόσεξα κάτι , τα ρούχα δεν γράφουν stats αλλα χωρίς ρούχα πάω στις 4500hp και με ρούχα στις 7500 περίπου τι παίζει ? passive?
StormGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Χωρις τα ρουχα δεν δουλευει εκεινη η πιτσα οποτε χανεις ολα τα στατιστικα της 1
Prospector8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 εχει κανεις αλλο θεμα με το Inventory δλδ με το χωρο?? Ποσα λεπτα χαλαω καθε φορα για να το αδειαζω γιατι γεμιζει για πλακα,εχετε καποιο suggestion?εχω γεμισει το vault με οτι μακακιες μου εχει δωσει το game και το Main inventory εξακολουθει να γεμιζει για πλακα?? Dragon trade pouch ποτε θα βρουμε κιαλλα,θελω αλλα 4,και ειμαι 24lvl.. Στους premium αλλαζει κατι? 1
EvilEyes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εδώ και πολύ ώρα δε μπορώ να κάνω log in. Με το που πατάω το pin κολλάει εκεί και δε προχωράει στο character screen. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Vapir Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 εχει κανεις αλλο θεμα με το Inventory δλδ με το χωρο?? Ποσα λεπτα χαλαω καθε φορα για να το αδειαζω γιατι γεμιζει για πλακα,εχετε καποιο suggestion?εχω γεμισει το vault με οτι μακακιες μου εχει δωσει το game και το Main inventory εξακολουθει να γεμιζει για πλακα?? Dragon trade pouch ποτε θα βρουμε κιαλλα,θελω αλλα 4,και ειμαι 24lvl.. Στους premium αλλαζει κατι? όχι, κρατάω μόνο evolve-breakthrough mats και ότι άλλο σημαντικό υπάρχει στο wh και τα υπόλοιπα σπάσιμο και πούλημα είμαι 39 1
Jimys2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πρωτο run tomb of the exile, πέφτουν ολα τα evolution jewels... και το κερασακι στην τούρτα σκάει dagger στο loot του boss.( ανεβάζω assassin) . Πρώτη φορά δεν θα ξαναχρειαστει να ξανατρεξω dungeon. Ειδικα το πρώτο μου είχε σπάσει τα νεύρα. 22 φορες για ενα κολοdagger :@ 1
aliakas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 εγώ χάλασα σχεδόν όλα τα κλειδιά στην golden deva για το weapon breakthrough 16 κλειδιά μέχρι να μου ρίξει το δικό μου έριξε και την σούπερ σέξι gold στολή 29 lvl free player ακόμα δεν έχω δει copper ζωγραφιστώ από kills ευτυχώς πουλάω κάτι ξύλα στο market αλλιώς ούτε bid δεν θα μπορούσα να κάνω
Gerara_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τα soul shields τα σπάμε , τα πουλάμε σε vendors; Πρεπει πρώτα να βρω ενα φυτό - αντικειμενο και μετα να δώσω παραγγελία στο crafting guild ;πως το ψάχνω; Τα quartz ειναι αφαντα. Το game ειναι πολυ καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα