Προς το περιεχόμενο

Blade & Soul (MMORPG)

Hykman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την άλλη ξέρεις πόσο κόσμο βοήθησα στο Region chat στα αρχικά maps πριν καν πάμε lvl10? Δίκοπο μαχαίρι είναι το cap για το region

ε αυτό λύνεται με το googlάρισμα , δεν είναι δύσκολο το παιχνίδι, ιδικά στα πρώτα level . Οι gold sellers απ την άλλη σπάνε μπάλες ..

• Like 1
  • Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε αυτό λύνεται με το googlάρισμα , δεν είναι δύσκολο το παιχνίδι, ιδικά στα πρώτα level . Οι gold sellers απ την άλλη σπάνε μπάλες ..

Συμφωνώ ότι το spam από τους goldsellers είναι ενοχλητικό. Προσωπικά με το block list δεν έχω πρόβλημα. Όταν η λίστα γεμίσει απλώς θα σβήσω κάποιους από αυτούς που μπλόκαρα στην αρχή.

Το googlάρισμα αποτελεί λύση αλλά αρκετοί φαίνεται να το αποφεύγουν. Υποθέτω τώρα με τον περιορισμό θα αναγκαστούν να το χρησιμοποιούν περισσότερο.

Δημοσ.

πρόσεξα κάτι , τα ρούχα δεν γράφουν stats αλλα χωρίς ρούχα πάω στις 4500hp και με ρούχα στις 7500 περίπου 
τι παίζει ? passive? 

Δημοσ.

εχει κανεις αλλο θεμα με το Inventory δλδ με το χωρο?? Ποσα λεπτα χαλαω καθε φορα για να το αδειαζω γιατι γεμιζει για πλακα,εχετε καποιο suggestion?εχω γεμισει το vault με οτι μακακιες μου εχει δωσει το game και το Main inventory εξακολουθει να γεμιζει για πλακα?? Dragon trade pouch ποτε θα βρουμε κιαλλα,θελω αλλα 4,και ειμαι 24lvl.. Στους premium αλλαζει κατι?

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και πολύ ώρα δε μπορώ να κάνω log in. Με το που πατάω το pin κολλάει εκεί και δε προχωράει στο character screen. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

εχει κανεις αλλο θεμα με το Inventory δλδ με το χωρο?? Ποσα λεπτα χαλαω καθε φορα για να το αδειαζω γιατι γεμιζει για πλακα,εχετε καποιο suggestion?εχω γεμισει το vault με οτι μακακιες μου εχει δωσει το game και το Main inventory εξακολουθει να γεμιζει για πλακα?? Dragon trade pouch ποτε θα βρουμε κιαλλα,θελω αλλα 4,και ειμαι 24lvl.. Στους premium αλλαζει κατι?

όχι, κρατάω μόνο evolve-breakthrough mats και ότι άλλο σημαντικό υπάρχει στο wh και τα υπόλοιπα σπάσιμο και πούλημα 

είμαι 39

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτο run tomb of the exile, πέφτουν ολα τα evolution jewels... και το κερασακι στην τούρτα σκάει dagger στο loot του boss.( ανεβάζω assassin) . Πρώτη φορά δεν θα ξαναχρειαστει να ξανατρεξω dungeon. Ειδικα το πρώτο μου είχε σπάσει τα νεύρα. 22 φορες για ενα κολοdagger :@

• Like 1
Δημοσ.

εγώ χάλασα σχεδόν όλα τα κλειδιά στην golden deva για το weapon breakthrough 16 κλειδιά μέχρι να μου ρίξει το δικό μου 

έριξε και την σούπερ σέξι gold στολή  

29 lvl free player ακόμα δεν έχω δει copper ζωγραφιστώ από kills 

ευτυχώς πουλάω κάτι ξύλα στο market αλλιώς ούτε bid δεν θα μπορούσα να κάνω 

Δημοσ.

Τα soul shields τα σπάμε , τα πουλάμε σε vendors;

Πρεπει πρώτα να βρω ενα φυτό - αντικειμενο και μετα να δώσω παραγγελία στο crafting guild ;πως το ψάχνω;

Τα quartz ειναι αφαντα.

Το game ειναι πολυ καλό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...