Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν προκεται να τα δεις αυτα τα πραματα σε Ασιατικο ΜΜΟ , δεν τους ενδιαφερουν αυτα
jim777 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μα δε το βλέπω ούτε σε δυτικά mmo. Γενικά δε το βλέπω πουθενά.
aliakas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ευτυχώς πουλάω κάτι ξύλα αλλιώς ούτε bid αντικείμενα δεν θα μπορούσα να κάνω στα runs
Vapir Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 προσωπικά δεν ασχολούμαι με τα λεφτά ακόμα , πιστεύω όταν maxάρουμε θα μπορούμε να φαρμάρουμε σε μια μέρα όσα θα κρατάγαμε μέχρι τότε με οικονομία. Δεν χαλάω πουθενά και σε τίποτα βέβαια , ο μόνος λόγος για να κάνω bid είναι ένα item που χρειάζεται για update. Είμαι 33 atm αλλα θέλω να rushάρω λίγο να maxάρω μέχρι αύριο , μακάρι να βρω χρόνο Ναι. Οι επιλογές τους γενικότερα με το itemisation είναι επιεικώς τραγικές - Τα πάντα άχρηστα και ουσιαστικά είναι απλά upgrade ingredients. Τουλάχιστον μέχρι το 45 απ'ότι διάβασα. - Παντελώς ηλίθιο αυτό με τα breakthrough items. Να κάνεις ένα τόσο ευχάριστο game και να του μειώνεις το fun με αυτές τις παπαριές δεν έχει λογική. Δε προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ. Πότε επιτέλους θα δούμε ένα loot επιπέδου diablo με σωστό trading και economy σε mmorpg. έχω την εντύπωση πως το έχουν κάνει για να έχουν κόσμο τα dungeons , ώστε να μη πλακωθούν όλοι στο mob grinding πάντως δεν ξέρω, έχω την εντύπωση πως σε update αργότερα με νέο content θα βγουν gear ξεχωριστά απο τα πρώτα που κάνουμε upgrade , είδα κάτι για legendaries κλπ
jim777 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Θα προτιμούσα πάντως με τόσο ωραίο σύστημα μάχης να κάνω mob grinding (με τα αντίστοιχα loot/exp rewards προφανώς) αντί να κουβαλάω κουβάδες με νερό στη στάνη. Μόνοι τους χύνουν τη καρδάρα με το γάλα. Γενικά συνεχίζει να μου δίνει την εικόνα ενός εξαιρετικού game με το καλύτερο σύστημα μάχης ever και ωραία ατμόσφαιρα που όμως στερείται "βάθους". Γι'αυτό και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι must να το δοκιμάσουν όλοι αλλά δε βλέπω να σε κρατάει πάνω από δίμηνο εκτός και αν αποφασίσεις να κάνεις "καριέρα" σε arena elo.
cmi30 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Αν και δεν το περίμενα, το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό και ειδικά το πολύ αξιόλογο σύστημα μάχης Επίσης να πω ότι σε premium accounts τα mobs ρίχνουν copper coins (Είμαι lvl 20 assasin) 2
nucleus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Όσοι "παραπονιέστε" για τα breakthrough και τα transform σε όπλα και accessories να ξέρετε ότι τουλάχιστον πήραμε την απλοποιημένη και ενημερωμένη version. Αν το παιχνίδι είχε βγει κανονικά στην ώρα του τα paths θα ήταν πολύ περισσότερα και θα έπρεπε να πας και το breakthrough weapon αν ήταν μπλε στο +5 και 100% (max) ενώ στο transform το δεύτερο heroic στο +10 (που απαιτούσε και αυτό breakthrough με την σειρά του). Λεφτά βγάζεις στο 45 από τα daily quests. Όσο για το content είμαστε ακόμα το lvl cap 45. Διαβάστε εδώ για τα updates που μπαίνουν στην κορεάτικη και στην κινέζικη version και κάποια στιγμή θα δούμε και εδώ ελπίζω http://www.freedomplays.com/category/blade-soul/ 1
suffocater Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 δηλ από 27 και μετά ρίχνουν ? γιατί μέχρι 23 που είμαι ούτε copper δεν έχω δει μακάρι να είναι έτσι Εγω πάντως 23 lvl σηκώνω κοπερ. Μηπως δεν το προσέχετε? (μεχρι 5 σίγουρα προσεξα οτι σηκωνα χθες,αν κ νομιζω πως δεν σήκωνα πάντα.Ισως απλα δεν σηκωνει πάντα?) Τι γινεται που θέλουν να ξεκινήσουν φίλοι μαζι μου αλλα εχουν κλειδωσει τον σερβερ για νεους chars? :/ καμία ιδέα? edit: Επίσης να πω ότι σε premium accounts τα mobs ρίχνουν copper coins (Είμαι lvl 20 assasin) Μολις είδα αυτο. Κ εγω ειμαι premium.Ισως γι αυτο ριχνουν Όσοι "παραπονιέστε" για τα breakthrough και τα transform σε όπλα και accessories να ξέρετε ότι τουλάχιστον πήραμε την απλοποιημένη και ενημερωμένη version. Αν το παιχνίδι είχε βγει κανονικά στην ώρα του τα paths θα ήταν πολύ περισσότερα και θα έπρεπε να πας και το breakthrough weapon αν ήταν μπλε στο +5 και 100% (max) ενώ στο transform το δεύτερο heroic στο +10 (που απαιτούσε και αυτό breakthrough με την σειρά του). Λεφτά βγάζεις στο 45 από τα daily quests. Όσο για το content είμαστε ακόμα το lvl cap 45. Διαβάστε εδώ για τα updates που μπαίνουν στην κορεάτικη και στην κινέζικη version και κάποια στιγμή θα δούμε και εδώ ελπίζω http://www.freedomplays.com/category/blade-soul/ Kαλά το θύμομουν οτι με είχε παιδέψει ακόμα παραπάνω. Παρόλα αυτά,δεν σημαινει οτι επειδή το πήραμε καλύτερο απ το κάκιστο,δεν μπορει να ειναι ακόμα καλύτερο.
nucleus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Kαλά το θύμομουν οτι με είχε παιδέψει ακόμα παραπάνω. Παρόλα αυτά,δεν σημαινει οτι επειδή το πήραμε καλύτερο απ το κάκιστο,δεν μπορει να ειναι ακόμα καλύτερο. Πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο όμως? Ήδη το απλοποίησαν μια φορά. Είναι core feature όλο το game από τα instances μέχρι το crafting γύρω από αυτό το σύστημα περιστρέφονται και αυτό στηρίζουν. Και πάλι δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείς να το αποφύγεις να πας 45 και μετά να ελπίζεις σε drop από το supply base και την Pohwaran. 1
aliakas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 edit: Επίσης να πω ότι σε premium accounts τα mobs ρίχνουν copper coins (Είμαι lvl 20 assasin) Μολις είδα αυτο. Κ εγω ειμαι premium.Ισως γι αυτο ριχνουν Μάλιστα
jim777 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν ρίχνει coins μόνο στα premium accounts. Μη γράφεται χαζά. Παίρνεις παραπάνω gold από τα mobs αλλά όχι ή παίρνεις ή δε παίρνεις ανάλογα με το account. http://www.bladeandsoul.com/uk/news/premium-membership/
aliakas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 tnx για την σελίδα Jim πάντως εγώ είμαι 23 lvl free player και δεν έχω πάρει ούτε ένα copper ζωγραφιστώ από τα kills μου αυτά
nucleus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 tnx για την σελίδα Jim πάντως εγώ είμαι 23 lvl free player και δεν έχω πάρει ούτε ένα copper ζωγραφιστώ από τα kills μου αυτά Και όμως έχεις πάρει. Αποκλείεται να μην σου έπεσε κάποιο γκρι αντικείμενο. Αυτά τα πουλάς για 1 copper στους general merchants
jim777 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ριχνει σιγουρα παιδια. Δε ξερω αν ξεκιναει απο καποια περιοχη κ επειτα κ ισως δε το προσεχετε λογω του κακου UI η του bot spam στο chat. Ηδη στο lvl30 αρχισε να μου ριχνει απο 5>>>10 copper
Vapir Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 το έχω αγαπήσει το game , το story τα σπάει ^^ (lvl 34 atm)Ήδη σκέφτομαι τι alt θα κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα