Προς το περιεχόμενο

Blade & Soul (MMORPG)

Hykman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Animation canceling στα games ειναι οταν σταματας την κινηση του χαρακτηρα για να κανεις κατι αλλο

Ας πουμε οτι ενα skill πχ εχει 2 sec animation για να ολοκληρωθει .Το συγκεκριμενο game σου επιτρεπει να μειωσεις αυτον τον χρονο κανοντας ενδιαμεσα κατι αλλο

Για το BnS συγκεκριμενα δεν ξερω πως δουλευει , ειναι σιγουρα class dependent

Συγκεκριμενο combo για Destroyer με animation canceling

Guide για Destroyer

Kι ενα vid που φαινεται πως κοβει την κινηση εναλλαξ

Apparently για να γινεις καλος στο PvP με Destroyer πρεπει οπωσδηποτε να κανεις ani cancel

• Like 2
  • Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης εξαρταται πολυ απο τον σερβερ και το ping που εχεις. Καθε ωρα ετσι οπως ειναι οι σερβερ το animation cancel δουλευει με διαφορετικο τροπο. Αυτο που εχω βρει εγω να δουλευει σε μενα με καλουτσικη επιτυχια ειναι να εχω το LBM κλικαρισμενο και να παταω το RBM ανα διαστηματα. Δεν ειναι και οτι πιο γρηγορο αλλα τουλαχιστον εχει μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας απο τα υπολοιπα που εχω δοκιμασει

Δημοσ.

ΥΓ τραυματικη εμπειρια η προσπαθεια για να πεσει το μωβ οπλο απο το πρωτο dungeon, που χρειαζεται για να ανεβασεις το main οπλο. Επεσε μετα απο 43 runs.... (+ 43 κουτια απο το boss)....

K εγώ ειμαι λιγο πριν τον καρκίνο..

Ηδη 20+ runs και ακόμα τιποτα.

Δημοσ.

Στο πρωτο dungeon εχει achievement να το βγαλεις 10 φορες. Σου δινει 400 health αλλα πρεπει να το ενεργοποιησεις. Πας στα achievement (U), πας εκει που λεει combat stats και το επιλεγεις για να παρεις τα εξτρα 400hp

• Like 4
Δημοσ.

Στο πρωτο dungeon εχει achievement να το βγαλεις 10 φορες. Σου δινει 400 health αλλα πρεπει να το ενεργοποιησεις. Πας στα achievement (U), πας εκει που λεει combat stats και το επιλεγεις για να παρεις τα εξτρα 400hp

Όλο ωραία ίνφο εισαι storm,keep it up :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ήξερα οτι το pet παίρνει κουστούμια λολ! νόμιζα οτι έπαιρνε μόνο την αρχική κορδέλα μέχρι που μ έπεσε αυτό 

post-353959-0-10027500-1453674924_thumb.jpg

πλάκα έχει 

---------------

Ένα leveling tip απο εμένα για εσάς με πολύ love 
προσωπικά δεν grindαρα , απλά έκανα quests , επειδή όμως αυτές τις μέρες δεν κατάφερνα να μπω να παίξω έμεινα πολύ πίσω ε και χθες το rushαρα παραλείποντας τα side quests (όχι όμως τα daily) . Φτάνω σε ένα σημείο να είμαι lvl 27-28 και να θέλει να πάω 30 για να συνεχίσω το story και ψάχνω και βρίσκω οτι ένας απο τους καλύτερους Κορεάτες grindαρε για γρηγορότερο leveling. 

@6:45 level 25-31 grinding σε συγκεκριμένα dungeons

το έκανα και πήρα τα 2 level γρήγορα πριν πάω για ύπνο , δεν ξέρω πόσο μου πήρε αλλα ήταν πραγματικά γρήγορο leveling σε σχέση με το questing που είμαι αρκετά γρήγορος , δεν χαζεύω. Θα μου πείτε grinding? srsly ? εμ , δεν έχει σχέση με το κλασικό grinding , είναι πολύ fun γιατι μπορούσες να τρέξεις απ την αρχή μέχρι το τέλος των συγκεκριμένων dungeon και να τα σκοτώσεις όλα aoe. B)  έπεφταν και 1-2 μπλε σε κάθε run 
Εδώ να πω οτι δεν είμαι premium οπότε υποθέτω αν είστε είναι ακόμα ποιο γρήγορο

Πάντως με πώρωσε που υπάρχει και αυτή η επιλογή , γιατι έτσι στο αλτάκι θα grindάρω και θα ακολουθώ story-daily-training ,δε θα φάω στη μάπα όλα τα side quests ξανά!!! 

υποθέτω πως οι περισότεροι το ξέρεται ήδη βέβαια αλλα nvm καλό είναι να υπάρχει 

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 2
Δημοσ.

δεν ήξερα οτι το pet παίρνει κουστούμια λολ! νόμιζα οτι έπαιρνε μόνο την αρχική κορδέλα μέχρι που μ έπεσε αυτό 

attachicon.gifvapir.jpg

πλάκα έχει 

---------------

Μεχρι να συνειδητοποιήσω τι βλεπω,νομιζα εβλεπα εικονα του yugioh.

Μονο εγω? :P

• Like 1
Δημοσ.

να σου πω με χαλάει λίγο το θέμα γάτα , ήθελα κάτι ποιο dark , αλλα γιαυτό περιμένω τον warlock ! <------- ΑΡΓΕΙ ?????? :""(
πάντως έχει την πλάκα του σαν class 

Δημοσ.

Προφανως κ θα επαιζες αλλη εκδοση , εκει εχει βγει πριν 2,5 χρονια 

Παντα ετσι γινεται σε οσα MMO ερχονται αργοτερα σε εμας . Αν κ νομιζω δεν ειναι τρελη η διαφορα , ειναι στην 1,5 κ εμας ειναι 1,45?Κατι τετοιο ,δεν ειμαι σιγουρος

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,πριν λιγο εφτασα και εγω 22 λεβελ (assassin)

2 Ερωτησεις θελω να κανω ..

1)Οταν ανοιγεις την καρτελα με τα skills σου εσεις βαζετε τα recommended που σου δινει το παιχνιδι? (pvp,pve,dungeon) ?

ή υπαρχει και επιλογη να τα βαζεις χειροκινητα οπως θες; Ειναι ενταξει (τουλαχιστον για την ωρα) να βαζω τους ποντους συμφωνα με το recommended που σου δινει το παιχνιδι;

2)Επισης τα costumes που παιρνεις απο quest καποια ειναι bonus:hostile σε ενα faction,καποια δεν δινουν κανενα μπονους

Αυτα με το hostile θα μου χρησιμευσουν καποια στιγμη καπου;

Δημοσ.

attachicon.gifvapir.jpg

πλάκα έχει 

---------------

Ένα leveling tip απο εμένα για εσάς με πολύ love 

προσωπικά δεν grindαρα , απλά έκανα quests , επειδή όμως αυτές τις μέρες δεν κατάφερνα να μπω να παίξω έμεινα πολύ πίσω ε και χθες το rushαρα παραλείποντας τα side quests (όχι όμως τα daily) . Φτάνω σε ένα σημείο να είμαι lvl 27-28 και να θέλει να πάω 30 για να συνεχίσω το story και ψάχνω και βρίσκω οτι ένας απο τους καλύτερους Κορεάτες grindαρε για γρηγορότερο leveling. 

@6:45 level 25-31 grinding σε συγκεκριμένα dungeons

το έκανα και πήρα τα 2 level γρήγορα πριν πάω για ύπνο , δεν ξέρω πόσο μου πήρε αλλα ήταν πραγματικά γρήγορο leveling σε σχέση με το questing που είμαι αρκετά γρήγορος , δεν χαζεύω. Θα μου πείτε grinding? srsly ? εμ , δεν έχει σχέση με το κλασικό grinding , είναι πολύ fun γιατι μπορούσες να τρέξεις απ την αρχή μέχρι το τέλος των συγκεκριμένων dungeon και να τα σκοτώσεις όλα aoe. B)  έπεφταν και 1-2 μπλε σε κάθε run 

Εδώ να πω οτι δεν είμαι premium οπότε υποθέτω αν είστε είναι ακόμα ποιο γρήγορο

Πάντως με πώρωσε που υπάρχει και αυτή η επιλογή , γιατι έτσι στο αλτάκι θα grindάρω και θα ακολουθώ story-daily-training ,δε θα φάω στη μάπα όλα τα side quests ξανά!!! 

υποθέτω πως οι περισότεροι το ξέρεται ήδη βέβαια αλλα nvm καλό είναι να υπάρχει 

ωραιο αυτο αλλα τι γινεται αμα δν εχεις aoe skills? 

πχ εγω που ειμαι ασσασιν θα φαω τρελη φαπα εκει μεσα 

Δημοσ.

Προφανως κ θα επαιζες αλλη εκδοση , εκει εχει βγει πριν 2,5 χρονια 

Παντα ετσι γινεται σε οσα MMO ερχονται αργοτερα σε εμας . Αν κ νομιζω δεν ειναι τρελη η διαφορα , ειναι στην 1,5 κ εμας ειναι 1,45?Κατι τετοιο ,δεν ειμαι σιγουρος

Νόμιζα οτι απλά θα εκαναν translate.

Όχι? (μαλλον οχι :P )

Nταξ,το νουμερο δεν μου λεει κατι.Θα μπορουσε να ηταν 1,5 με 1,51 η διαφορα,αλλα απ την στιγμη που παιζει ολοκληρο νεο class,νομιζω ειναι μεγαλη διαφορά.

Ps.Εβλεπα τωρα βιντεο απο warlock. Θυμίζει απο naruto την Konan με explosive tags.

Δημοσ.

ωραιο αυτο αλλα τι γινεται αμα δν εχεις aoe skills? 

πχ εγω που ειμαι ασσασιν θα φαω τρελη φαπα εκει μεσα 

κοίτα κ εγώ δεν μπορώ ακριβώς να κάνω ότι έκανε ο τύπος , ο char μου τρώει τρελό dmg άμα φάω πέσιμο απο όλα τα mobs του dungeon ταυτόχρονα , όχι οτι δεν μπορώ να τα αποφύγω αλλα αν κάτσει κ φάω hits την έκατσα. Οπότε ξεκινάω τρέχω κ στα μέσα τα σκοτώνω όλα. Συνεχίζω. Το exp είναι πάλι γρήγορο! Ελπίζω να μην παίζεις pvp build, αν ναι δοκίμασε με pve ίσως σου βγει 

Νόμιζα οτι απλά θα εκαναν translate.
Όχι? (μαλλον οχι :P )
Nταξ,το νουμερο δεν μου λεει κατι.Θα μπορουσε να ηταν 1,5 με 1,51 η διαφορα,αλλα απ την στιγμη που παιζει ολοκληρο νεο class,νομιζω ειναι μεγαλη διαφορά.

Ps.Εβλεπα τωρα βιντεο απο warlock. Θυμίζει απο naruto την Konan με explosive tags.

Απλά εμείς συγκριτικά θα τον έχουμε γρηγορότερα. Δηλαδή αν σε αυτούς έκανε να μπει στα 2 χρόνια εδώ μπορεί να μπει στους 3-4 μήνες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...