Atallos1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Animation canceling στα games ειναι οταν σταματας την κινηση του χαρακτηρα για να κανεις κατι αλλο Ας πουμε οτι ενα skill πχ εχει 2 sec animation για να ολοκληρωθει .Το συγκεκριμενο game σου επιτρεπει να μειωσεις αυτον τον χρονο κανοντας ενδιαμεσα κατι αλλο Για το BnS συγκεκριμενα δεν ξερω πως δουλευει , ειναι σιγουρα class dependent Συγκεκριμενο combo για Destroyer με animation canceling Guide για Destroyer Kι ενα vid που φαινεται πως κοβει την κινηση εναλλαξ Apparently για να γινεις καλος στο PvP με Destroyer πρεπει οπωσδηποτε να κανεις ani cancel 2
StormGr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Επισης εξαρταται πολυ απο τον σερβερ και το ping που εχεις. Καθε ωρα ετσι οπως ειναι οι σερβερ το animation cancel δουλευει με διαφορετικο τροπο. Αυτο που εχω βρει εγω να δουλευει σε μενα με καλουτσικη επιτυχια ειναι να εχω το LBM κλικαρισμενο και να παταω το RBM ανα διαστηματα. Δεν ειναι και οτι πιο γρηγορο αλλα τουλαχιστον εχει μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας απο τα υπολοιπα που εχω δοκιμασει
Gerara_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μάλλον θα χρειαστώ και ένα καλό mouse...
suffocater Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 ΥΓ τραυματικη εμπειρια η προσπαθεια για να πεσει το μωβ οπλο απο το πρωτο dungeon, που χρειαζεται για να ανεβασεις το main οπλο. Επεσε μετα απο 43 runs.... (+ 43 κουτια απο το boss).... K εγώ ειμαι λιγο πριν τον καρκίνο.. Ηδη 20+ runs και ακόμα τιποτα.
StormGr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Στο πρωτο dungeon εχει achievement να το βγαλεις 10 φορες. Σου δινει 400 health αλλα πρεπει να το ενεργοποιησεις. Πας στα achievement (U), πας εκει που λεει combat stats και το επιλεγεις για να παρεις τα εξτρα 400hp 4
suffocater Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Στο πρωτο dungeon εχει achievement να το βγαλεις 10 φορες. Σου δινει 400 health αλλα πρεπει να το ενεργοποιησεις. Πας στα achievement (U), πας εκει που λεει combat stats και το επιλεγεις για να παρεις τα εξτρα 400hp Όλο ωραία ίνφο εισαι storm,keep it up
Vapir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν ήξερα οτι το pet παίρνει κουστούμια λολ! νόμιζα οτι έπαιρνε μόνο την αρχική κορδέλα μέχρι που μ έπεσε αυτό πλάκα έχει ---------------Ένα leveling tip απο εμένα για εσάς με πολύ love προσωπικά δεν grindαρα , απλά έκανα quests , επειδή όμως αυτές τις μέρες δεν κατάφερνα να μπω να παίξω έμεινα πολύ πίσω ε και χθες το rushαρα παραλείποντας τα side quests (όχι όμως τα daily) . Φτάνω σε ένα σημείο να είμαι lvl 27-28 και να θέλει να πάω 30 για να συνεχίσω το story και ψάχνω και βρίσκω οτι ένας απο τους καλύτερους Κορεάτες grindαρε για γρηγορότερο leveling. @6:45 level 25-31 grinding σε συγκεκριμένα dungeonsτο έκανα και πήρα τα 2 level γρήγορα πριν πάω για ύπνο , δεν ξέρω πόσο μου πήρε αλλα ήταν πραγματικά γρήγορο leveling σε σχέση με το questing που είμαι αρκετά γρήγορος , δεν χαζεύω. Θα μου πείτε grinding? srsly ? εμ , δεν έχει σχέση με το κλασικό grinding , είναι πολύ fun γιατι μπορούσες να τρέξεις απ την αρχή μέχρι το τέλος των συγκεκριμένων dungeon και να τα σκοτώσεις όλα aoe. έπεφταν και 1-2 μπλε σε κάθε run Εδώ να πω οτι δεν είμαι premium οπότε υποθέτω αν είστε είναι ακόμα ποιο γρήγοροΠάντως με πώρωσε που υπάρχει και αυτή η επιλογή , γιατι έτσι στο αλτάκι θα grindάρω και θα ακολουθώ story-daily-training ,δε θα φάω στη μάπα όλα τα side quests ξανά!!! υποθέτω πως οι περισότεροι το ξέρεται ήδη βέβαια αλλα nvm καλό είναι να υπάρχει Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από Vapir 2
suffocater Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 δεν ήξερα οτι το pet παίρνει κουστούμια λολ! νόμιζα οτι έπαιρνε μόνο την αρχική κορδέλα μέχρι που μ έπεσε αυτό vapir.jpg πλάκα έχει --------------- Μεχρι να συνειδητοποιήσω τι βλεπω,νομιζα εβλεπα εικονα του yugioh. Μονο εγω? 1
Vapir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 να σου πω με χαλάει λίγο το θέμα γάτα , ήθελα κάτι ποιο dark , αλλα γιαυτό περιμένω τον warlock ! <------- ΑΡΓΕΙ ?????? :""(πάντως έχει την πλάκα του σαν class
suffocater Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τους οποιους απ ότι καταλαβα τους εχουν στους κορεατικους σερβερ αλλα όχι εδω?wtf O_oAλλη εκδοση παίζουμε? :s
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Προφανως κ θα επαιζες αλλη εκδοση , εκει εχει βγει πριν 2,5 χρονια Παντα ετσι γινεται σε οσα MMO ερχονται αργοτερα σε εμας . Αν κ νομιζω δεν ειναι τρελη η διαφορα , ειναι στην 1,5 κ εμας ειναι 1,45?Κατι τετοιο ,δεν ειμαι σιγουρος 1
k_skidrow Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα,πριν λιγο εφτασα και εγω 22 λεβελ (assassin) 2 Ερωτησεις θελω να κανω .. 1)Οταν ανοιγεις την καρτελα με τα skills σου εσεις βαζετε τα recommended που σου δινει το παιχνιδι? (pvp,pve,dungeon) ? ή υπαρχει και επιλογη να τα βαζεις χειροκινητα οπως θες; Ειναι ενταξει (τουλαχιστον για την ωρα) να βαζω τους ποντους συμφωνα με το recommended που σου δινει το παιχνιδι; 2)Επισης τα costumes που παιρνεις απο quest καποια ειναι bonus:hostile σε ενα faction,καποια δεν δινουν κανενα μπονους Αυτα με το hostile θα μου χρησιμευσουν καποια στιγμη καπου;
Papakitou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 δεν ήξερα οτι το pet παίρνει κουστούμια λολ! νόμιζα οτι έπαιρνε μόνο την αρχική κορδέλα μέχρι που μ έπεσε αυτό vapir.jpg πλάκα έχει --------------- Ένα leveling tip απο εμένα για εσάς με πολύ love προσωπικά δεν grindαρα , απλά έκανα quests , επειδή όμως αυτές τις μέρες δεν κατάφερνα να μπω να παίξω έμεινα πολύ πίσω ε και χθες το rushαρα παραλείποντας τα side quests (όχι όμως τα daily) . Φτάνω σε ένα σημείο να είμαι lvl 27-28 και να θέλει να πάω 30 για να συνεχίσω το story και ψάχνω και βρίσκω οτι ένας απο τους καλύτερους Κορεάτες grindαρε για γρηγορότερο leveling. @6:45 level 25-31 grinding σε συγκεκριμένα dungeons το έκανα και πήρα τα 2 level γρήγορα πριν πάω για ύπνο , δεν ξέρω πόσο μου πήρε αλλα ήταν πραγματικά γρήγορο leveling σε σχέση με το questing που είμαι αρκετά γρήγορος , δεν χαζεύω. Θα μου πείτε grinding? srsly ? εμ , δεν έχει σχέση με το κλασικό grinding , είναι πολύ fun γιατι μπορούσες να τρέξεις απ την αρχή μέχρι το τέλος των συγκεκριμένων dungeon και να τα σκοτώσεις όλα aoe. έπεφταν και 1-2 μπλε σε κάθε run Εδώ να πω οτι δεν είμαι premium οπότε υποθέτω αν είστε είναι ακόμα ποιο γρήγορο Πάντως με πώρωσε που υπάρχει και αυτή η επιλογή , γιατι έτσι στο αλτάκι θα grindάρω και θα ακολουθώ story-daily-training ,δε θα φάω στη μάπα όλα τα side quests ξανά!!! υποθέτω πως οι περισότεροι το ξέρεται ήδη βέβαια αλλα nvm καλό είναι να υπάρχει ωραιο αυτο αλλα τι γινεται αμα δν εχεις aoe skills? πχ εγω που ειμαι ασσασιν θα φαω τρελη φαπα εκει μεσα
suffocater Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Προφανως κ θα επαιζες αλλη εκδοση , εκει εχει βγει πριν 2,5 χρονια Παντα ετσι γινεται σε οσα MMO ερχονται αργοτερα σε εμας . Αν κ νομιζω δεν ειναι τρελη η διαφορα , ειναι στην 1,5 κ εμας ειναι 1,45?Κατι τετοιο ,δεν ειμαι σιγουρος Νόμιζα οτι απλά θα εκαναν translate. Όχι? (μαλλον οχι ) Nταξ,το νουμερο δεν μου λεει κατι.Θα μπορουσε να ηταν 1,5 με 1,51 η διαφορα,αλλα απ την στιγμη που παιζει ολοκληρο νεο class,νομιζω ειναι μεγαλη διαφορά. Ps.Εβλεπα τωρα βιντεο απο warlock. Θυμίζει απο naruto την Konan με explosive tags.
Vapir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ωραιο αυτο αλλα τι γινεται αμα δν εχεις aoe skills? πχ εγω που ειμαι ασσασιν θα φαω τρελη φαπα εκει μεσα κοίτα κ εγώ δεν μπορώ ακριβώς να κάνω ότι έκανε ο τύπος , ο char μου τρώει τρελό dmg άμα φάω πέσιμο απο όλα τα mobs του dungeon ταυτόχρονα , όχι οτι δεν μπορώ να τα αποφύγω αλλα αν κάτσει κ φάω hits την έκατσα. Οπότε ξεκινάω τρέχω κ στα μέσα τα σκοτώνω όλα. Συνεχίζω. Το exp είναι πάλι γρήγορο! Ελπίζω να μην παίζεις pvp build, αν ναι δοκίμασε με pve ίσως σου βγει Νόμιζα οτι απλά θα εκαναν translate.Όχι? (μαλλον οχι )Nταξ,το νουμερο δεν μου λεει κατι.Θα μπορουσε να ηταν 1,5 με 1,51 η διαφορα,αλλα απ την στιγμη που παιζει ολοκληρο νεο class,νομιζω ειναι μεγαλη διαφορά.Ps.Εβλεπα τωρα βιντεο απο warlock. Θυμίζει απο naruto την Konan με explosive tags. Απλά εμείς συγκριτικά θα τον έχουμε γρηγορότερα. Δηλαδή αν σε αυτούς έκανε να μπει στα 2 χρόνια εδώ μπορεί να μπει στους 3-4 μήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα