serafeim21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, νέο μέλος, συγχαρητήρια για την προσφορά σας!!Όπως λέει και ο τίτλος δυστηχώς δεν μπορώ να καταφέρω το ρεπίτερ να παίξει σωστά με το ρούτερ..κάνω το γρήγορο σετάρισμα στο ρεπίτερ όλα καλά δίνει wi-fi δεν παρέχει ίντερνετ..με το προηγούμενο ρούτερ της HOL το νετφαστ έπαιζε οκ μόλις μου φέρανε το ΖΤΕ δεν λέει να συνεργαστούνε...σήμερα πήρα και σε ενός φίλου το μαγαζί το ρεπίτερ και εκεί τα ίδια αλλά εκεί δεν θυμάμαι τι ρούτερ είχε.. υπάρχει λύση ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 α.να εχουν διαφορετικη Ip. β.firmware update στο Repeater. γ.αμα δεν παιξει πετας το zte.δεν με παραξενευει που δεν παιζει λογω zte.εκατο θεματα την ημερα για το zte και τα 99 για το wifi του.
DIGITHEOS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 πετα το φιλε μου ,τα ιδια ειχα και εγω με αυτο το ρουτερ πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8970-300mbps-wireless-n-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612494και συνεργαζεται αψογα ,δεν συζηταμε για το wifi ,εξω στο δρομο το πιανω και το εχω ρυθμισει στο 50%....(υ.γ, με ετσουξε λιγο αλλα αξιζει και το τελευταιο ευρω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα