discoboyminimal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 δοκιμασε να κλεισεις την συσκευες δικτυου. (ethernet , wifi) απο την διαχειρηση εργασιων. τρεξε το dpc και δες αν επεσε καθολου. το φυσιολογικο σου ειπα ειναι απο 40-50 μεχρι 200??σε ποιο αργα συστηματα.. αν ξεφευγει απο 200++ τοτε εχει καποιο θεματακι.. αληθεια το παραθυρο του dcp ειδες τι γραφει καθολου?? ακολουθα τα βηματα του. επισης υπαρχει το google. για οτι ερωτηση θες θα σου βρει μια απαντηση. νομιζω οτι οπως και σε προηγουμενο θεμα , περιμενεις να σου βρουμε λυση και να στο επιδιωρθωσουμε οι ιδιοι κιολας. αν βαριεσε λιγακι να ψαξεις , μπορεις να το πας σε εναν τεχνικο και θα στο φτιαξει στο πι και φι. τωρα με το να γραφεις εδω το καθε τι παραμικρο , νομιζω πως κουραζεις τα μελη (μαζι κ εμενα) με απλες ,ερωτησεις. συγκεκριμενα φιλε γιωργο νομιζω οτι με τρολλαρεις λιγακι. καθως οχι απλα σου δινουμε 'τρωφη' αλλα στην βαζουμε στο στομα και σου κανουμε να την μασησεις κιολασ.. ισως εγινα λιγο καυστικος , αλλα ρε γιωργο , μην τα περιμενεις ολα απο τους αλλους , βοηθα και μονος σου τον εαυτο σου btw , αν βρηκε 66 ιους. τρεξε μια το hitman.θα βρει και αλλα καλουδια ειμαι σιγουρος.
bratsos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Windows 8 Compatibility: The DPC latency utility runs on Windows 8 but does not show correct values To live linux το ετρεξες καθολου? Εκανε νουμερα εκει ή ετρεχε κανονικα ? Αμα εχει κολλησει ιους αυτοι δεν εντοπιζοντε απο το antivirus του σκληρου δισκου. Πρεπει να βαλεις hiren boot και απο εκει να τρεξεις το antivirus... Κοινως πρεπει να τρεξει απο ενα λειτουργικο συστημα που δεν ειναι μολυσμενο.
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 κύριε disco δεν βαριέμαι απλά αυτά για μένα είναι κάτι το καινούργιο .δεν έχω ξανά ασχοληθεί ποτέ με κάτι παρόμοιο. Επίσης εάν κάτσεις να δεις υπάρχουν δύο διαφορετικά πράγματα που μου προτείνεται . Εσύ μου λες να τρέξω το προγραματα dpc ενώ ο κύριος bratsos λέει στην ουσία όχι. Οπότε θα δοκιμάσω να τρέξω το hiren boot με xp και θα τρέξω από εκεί malwarebyte. Εάν και πιστεύω ότι τελικά δεν είναι θέμα ιόυ αλλά κάποιου κακού οδηγού( εάν και τα κατέβασα από το σιτε της ασερ ) οπότε κάνω αυτό και επανέρχομαι με αναλυτικές απαντήσεις .επίσης συγγνώμη είμαι από κινητό .κύριε disco εάν νομίζετε ότι σας trolarw κάνετε λάθος. Απλά προσπαθώ να το κάνω με την βοήθεια σας όσο πιο καλά μπορώ έτσι ώστε να επίλυηθει το πρόβλημα χωρίς να δώσω λεφτά στον τεχνικό
bratsos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βασικα τεχνικος ειμαι *;_;* Ετοιμασε τα λεφτα σου Και ο αλλος λυσεις προσπαθει να δωσει. Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι ασυμβατο με τα 8, προφανως ομως μπορεις να δεις απο το task manager τι τρωει τον επεξεργαστη. Η λογικη που σου τα λεει ειναι η σωστη. Εγω απλος ως τεχνικος με βαση τη εμαθα απο τη σχολη μου (3 χρονια τεχνικο λυκειο και 2 χρονια ιεκ), ξεκινας να ελεγξεις μηχανικα το μηχανημα και μετα το λογισμικο (εκτος αμα η περιπτωση ειναι εμφανης, πχ θελει ενημερωση του adobe flash player)
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ειναι ολα ενημερωμενα αρα τωρα ειναι θεμα οδηγου... να ελεγξω τον οδηγο ηχου wifi ethernet? τπτ αλλο ? πως το κανω απλα κανω disable και επανεκιινηση? ωριστε και απο
discoboyminimal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ναι δοκιμασε συσκευες απο την διαχειριση συσκευων. απενεργοποιησε μια καθε φορα.ενδεχομενος να μην χρειαζεται επανεκινηση. εχωντας ανοιχτο το dpc βασικα ασ το ανοιχτο.ισως να μην δειχνεις σωστα νουμερα , αλλα ισως δεις μια μειωση. μετα απο καθε βημα τρεχε video που σου εκανε τα drops.
giannis22k Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Γεια σας και απο εμενα.Αντιμετωπισα προσφατα ενα τετοιο θεμα σε λαπτοπ.Μετα απο ψαξιμο και τις προσπαθειες να βαλω και να βγαζω drivers δεν εγινε τιποτα.Εδω θα σα πω μια λεπτομερεια πανω στο προβλημα αυτο.Ενω οταν ηταν στο ρευμα δεν εκανε τα κολληματα αυτα ,μολις ηταν με μπαταρια "τσακ" τα εκανε.Οποτε σκεφτηκα οτι εχει να κανει κατι με την παροχη ενεργειας.Αφου δοκιμασα και εβαλα στο 100% το cpu και με ρευμα και με μπαταρια(το λεω αυτο γιατι σε μερικα λαπτοπ απο την εταιρεια μπορει να μην ειναι στο 100% οταν ειναι με μπαταρια)απο τις ρυθμισεις παροχης ενεργειας επελεξα στις ρυθμισεις ασυρματου προσμαρμογεα-στην καρτελα λειτουργεια εξεικονομησης ενεργειας -με μπαταρια και το εβαλα στην μεγιστη αποδοση.Τελικα εφτιαξε μετα απο αυτο.Το λαπτοπ προερχοταν απο καθαρο φορματ παντως και μου εκανε εντυπωση,Υπαρχει περιπτωση καποιο update της microsoft να κανει αυτην την "ζημια"αλλα ισως και οχι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα