smoke0man2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ειχα παρει πριν 3 μηνες σχεδον το λαπτοπ της υπογραφης μου αρχισε απο εχθε κατι παρεξενα οταν ημουν στο youtube και ανοιγα αλλο προβλημα κολλαγε και ακουγοταν ενας παραξενος ηχος κοιταξα τον δισκο και ειναι 100% τι μπορει να φταει ?
discoboyminimal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 καταρχην,δοκιμασε αλλο browser. κανε reinstall flasplayer (latest και μετα εναν stable , release 1-2 μηνες παλιοτερα)
smoke0man2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 δεν ειναι μονο στο yoytybe φιλε ακομα και σε bs and vlc player ...ευχαριστω για τη βοηθεια σου
discoboyminimal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ο παραξενος ηχος που λες?πως μοιαζει? πες μας λιγο θερμοκρασιες απο το λαπτοπ σου. αν και το κοβω να ειναι καμια καρτα γραφικων..
CMD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 μήπως είναι η βελόνα του σκληρού που ακούγεται; θα δικαιολογούσε και τα slowdowns
smoke0man2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 θερμοκρασιες δεν ανεβαζει καθως τ κοιταω καθε μερα τωρα απο το θορυβο δεν μπορω να σ πω ακριβως αλλα φαντασου το οπως ακους μουσικη να κολλαει το ανεβασα στο youtube 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα, επεξεργαστης φαινεται και ελενξε τις μνημες για καποιο λογο κολαει το cpu στιγμιαια αλλα μπορει να το λυσεις αν το ξαναστησεις απο την αρχη με καθαρη εγκατασταση.. τσεκαρε στη διαχειριση αν την στιγμη που κολλαει ο επεξεργαστης ειναι στο 100%...
GBorb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 δοκιμασες να βαλεις καινουργιους drivers για την καρτα ηχου?
smoke0man2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα, επεξεργαστης φαινεται και ελενξε τις μνημες για καποιο λογο κολαει το cpu στιγμιαια αλλα μπορει να το λυσεις αν το ξαναστησεις απο την αρχη με καθαρη εγκατασταση.. τσεκαρε στη διαχειριση αν την στιγμη που κολλαει ο επεξεργαστης ειναι στο 100%... oxi εχω κοιταξει cpu and hdd αλλα δεν παει 100 ουτε καν 50 δοκιμασες να βαλεις καινουργιους drivers για την καρτα ηχου? νομιζω οτι εχω τους τελευταιους πως μπορω να το δω>? εαν ηταν αυτο το προβλημα δεν θα το εμφανιζε κατευθειαν μετα αοι φορματ? εχουν περασει σχεδον 3 μηνες απο τοτε
Euclides Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ειχα παρει πριν 3 μηνες σχεδον το λαπτοπ της υπογραφης μου αρχισε απο εχθε κατι παρεξενα οταν ημουν στο youtube και ανοιγα αλλο προβλημα κολλαγε και ακουγοταν ενας παραξενος ηχος κοιταξα τον δισκο και ειναι 100% τι μπορει να φταει ? Θόρυβο σε ένα laptop, μόνο 3 εξαρτήματα μπορούν να κάνουν: ο ανεμιστήρας, το DVD, και ο σκληρός. Μπορείς να εντοπίσεις από που προέρχεται? Επι πλέον όταν λες οτι κοίταξες τον δίσκο και είναι 100% τι εννοείς? Πως ακριβώς τον κοίταξες?
smoke0man2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 τασκ μανατζερ ελεγθηκε τωρα ο θορυβος?τι εννοεις ? δεν κανει δες βιντεο
smoke0man2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ρε φιλε μου δες το βιντεο και θα καταλαβεις ποιο θορυβο λεω σαν να κολλαει το τραγυδι
SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά για αρχή βγάλε και ξανα βάλε τους drivers της κάρτα ήχου απο εκει και πέρα κανε και εναν έλεγχο για trojans κτλπ με malwarebytes και adwcleaner
smoke0man2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Τα έκανα και τώρα δεν τα κάνει ας ελπίσχ ότι δεν θα συνεχιστεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα