manolo0liss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 μηπως διαβασες οτι το coil whine το προκαλουν και μερικα τροφοδοτικα? Γιατι σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι θεμα τροφοδοτικου (δεν εχει σημασια αν ειναι καλο η κακο) παντως στην προηγουμενη μου καρτα(hd 6970) που ηθελε πιο πολλα watt ηταν μια χαρα η καρτα φταιει σιγουρα απλα αν δεν την παω τωρα πισω στο eshop και την παω το πασχα προκειται να μου πουν τίποτα και να μην την παρουν πισω?
manolo0liss Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Η απάντηση της Asus για το coil whine Dear valuable customer Regarding the "coil whine" of your VGA, this issue can be resolved only with a new firmware of the VGA. Please await at the official Asus site for a new VGA firmware "VBIOS" of your VGA. Παίζει να ισχύει ?
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Η απάντηση της Asus για το coil whine Dear valuable customer Regarding the "coil whine" of your VGA, this issue can be resolved only with a new firmware of the VGA. Please await at the official Asus site for a new VGA firmware "VBIOS" of your VGA. Παίζει να ισχύει ? Βασικα εχουν γεμισει απο Rma για Coil Whine στην Oktabit.Ενας συμφωρουμιτης ειχε στειλει 3 Asus για Rma λογω CW(δυστηχως δεν μαθαμε αν εστειλε και αλλη ) και αν οντως η εταιρια σου εδωσε και αυτη την απαντηση αναγκαστικα περιμενεις.
music_lover Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εγω παντως με μια strix 970 και bequiet! psu δεν εχω ιχνος coil whine.
linkoln Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Διάβασα οτι οι ποιο ήσυχες είναι της msi gtx 970 ισχυει αυτό???
Sakiz105 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Η απάντηση της Asus για το coil whine Dear valuable customer Regarding the "coil whine" of your VGA, this issue can be resolved only with a new firmware of the VGA. Please await at the official Asus site for a new VGA firmware "VBIOS" of your VGA. Παίζει να ισχύει ? εχουν ενα δικιο παντως.εμενα πριν τον driver 347.25 δεν ειχα cw ενω τωρα εχω ενα ελαχιστο
linuxman666 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Έχει CW και στις 980 ή μόνον στις 970; εχω την 980 G1 και κανει παρα πολυ, και η gigabyte δεν καλυπτει με εγγυηση το cw. το θεωρει φισιολογικο (οπως και ειναι). ειναι καθαρα με το ρευμα. οταν την κανω oc και της δινω παραπανω ρευμα σταματαει.
Theo1903 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Είσαι σίγουρος εμένα αντικαταστήσανε κανονικότατα την 970 g1 για coil whine .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα