manolo0liss Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια στις 20/01/15 αγορασα την asus gtx 970 strix η οποια ειχε στραβωμενο λαμακι και coil whine σε ενα απαλο αλλα λιγο ενοχλητικο επιπεδο ετσι λοιπον αποφασισα βα την γυρισω πισω. Στις 10/02/15 παρελαβα την καινουρια αντικατεστημενη με καινουρια καρτα.παρουσιασε παλι coil whine σε χειροτερο επιπεδο απο την αλλη.Σημερα παρελαβα για 3η φορα την καινουρια μου 970 η οποια εχει coil whine `απαλο´ σαν την πρώτη.Ειμαι σε απογνωση δεν ξερω τι να κανω πλεον γιατι εχω δωσει και πολλα λεφτα 381.2€.το κακο ειναι οτι τωρα κανει η στιξ 429 απο eshop και η g1 της gigabyte 430 οποτε θα χρειαστςι να δωσω παραπανω λεφτα αν ζητησω πιστωση.το προβλημα ειναι οτι αγορασα την καρτα 20/1 και ζητημα να την εχω χρησιμοποιήσει 6 ωρες(και οι τρειε μαζι 6 ωρες εννοω). Τωρα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω εσεις τι προτείνετε? Υ.Γ:οταν βγαζει την ταινια ασφαλειας και ανοιγεις την καρτα και μετα βγαζεις τις ζελατινες απο την καρτα.λοιπον..... Ολες ειχαν ταινιες ασφαλειας που σημαινει οτι ηταν καινουριες τωρα η πρωτη ειχε ζελατινες στο backplate και στα γραμματα οι δευτερη και η σημερινη δειν ειχειχαν.Σημαινει κατι αυτο?
John-lamia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια στις 20/01/15 αγορασα την asus gtx 970 strix η οποια ειχε στραβωμενο λαμακι και coil whine σε ενα απαλο αλλα λιγο ενοχλητικο επιπεδο ετσι λοιπον αποφασισα βα την γυρισω πισω. Στις 10/02/15 παρελαβα την καινουρια αντικατεστημενη με καινουρια καρτα.παρουσιασε παλι coil whine σε χειροτερο επιπεδο απο την αλλη.Σημερα παρελαβα για 3η φορα την καινουρια μου 970 η οποια εχει coil whine `απαλο´ σαν την πρώτη.Ειμαι σε απογνωση δεν ξερω τι να κανω πλεον γιατι εχω δωσει και πολλα λεφτα 381.2€.το κακο ειναι οτι τωρα κανει η στιξ 429 απο eshop και η g1 της gigabyte 430 οποτε θα χρειαστςι να δωσω παραπανω λεφτα αν ζητησω πιστωση.το προβλημα ειναι οτι αγορασα την καρτα 20/1 και ζητημα να την εχω χρησιμοποιήσει 6 ωρες(και οι τρειε μαζι 6 ωρες εννοω). Τωρα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω εσεις τι προτείνετε? Υ.Γ:οταν βγαζει την ταινια ασφαλειας και ανοιγεις την καρτα και μετα βγαζεις τις ζελατινες απο την καρτα.λοιπον..... Ολες ειχαν ταινιες ασφαλειας που σημαινει οτι ηταν καινουριες τωρα η πρωτη ειχε ζελατινες στο backplate και στα γραμματα οι δευτερη και η σημερινη δειν ειχειχαν.Σημαινει κατι αυτο? εγω παλυ εχω την ιδια καρτα αλλα δεν μου κανει τιποτα. μπας και σου ξανα στελνουν την ιδια πισω ? τι τροφοδοτικο εχεις? τους ειπες την καινουρια που θα σου στειλουν να την δωκιμασουν πρωτα και μετα να σου την φερουν ?
manolo0liss Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 εγω παλυ εχω την ιδια καρτα αλλα δεν μου κανει τιποτα. μπας και σου ξανα στελνουν την ιδια πισω ? τι τροφοδοτικο εχεις? τους ειπες την καινουρια που θα σου στειλουν να την δωκιμασουν πρωτα και μετα να σου την φερουν ? Μαλλον στενουν την ιδια αλλα προσεξα η κουτα της πρωτης ηταν χτυπημενη ενω της δευτερης οχι και επισης ειχε και ταινια ασφαλειας.οσο για να την δοκιμασουν οχι δεν τους το ειπα αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο γιατι η πολιτική του μαγαζιου λεει οτι αν εχουν βγαλει την ταινια ασφαλειας να μην την παραλαβω.το τροφοδοτικο ειναι της υππγραφης μου το οποιο σηκωνει και 3ις 970
John-lamia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον στενουν την ιδια αλλα προσεξα η κουτα της πρωτης ηταν χτυπημενη ενω της δευτερης οχι και επισης ειχε και ταινια ασφαλειας.οσο για να την δοκιμασουν οχι δεν τους το ειπα αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο γιατι η πολιτική του μαγαζιου λεει οτι αν εχουν βγαλει την ταινια ασφαλειας να μην την παραλαβω.το τροφοδοτικο ειναι της υππγραφης μου το οποιο σηκωνει και 3ις 970 αν συνεχίσει το πρόβλημα με την asus τράβα εδω. http://www.e-shop.gr/gigabyte-geforce-gtx970-gv-n970g1-gaming-4gd-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516546
Sakiz105 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ολες εχουν λιγο coil whine σε πολλα fps.
manolo0liss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Λέτε δηλαδη να την πάω πίσω?? Απλα αν την πάω πειράζει να την πάω 1 μήνα μετα δηλαδη χωρίς DOA
Sakiz105 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Λέτε δηλαδη να την πάω πίσω?? Απλα αν την πάω πειράζει να την πάω 1 μήνα μετα δηλαδη χωρίς DOA Αν δεν σε ενοχλει μην την πας πισω.Εμενα στα 30 εκατοστα το pc και το coil whine θα το ακουσω μονο αν παει 1000+ fps δηλαδη σε κανα μενου κτλ.Τζαμπα χρονο gameplay χανεις 1
g8anos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 coil whine έχουν όλες οι 970 , λιγο πολυ... Σε εμενα ακουγεται στα μενου οταν τα fps πιάνουν πάνω απο 300 Στο cs:go έκανα απλά "fps_limit 300" και ολα οκ!
manolo0liss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Και εμένα κάνει πολυ στο μενού αλλά και μέσα στο παιχνίδι αλλά σε βαριά παιχνίδια πχ world of ranks ,dying light,far cry 4,advanced warfare κλπ κάνει coil whine και 30 fps να έχει. Στο μενού που πιάνει 100➕ fps ακούγεται πιο πολύ. Αμα βάλω pro 15 δεν κάνει τίποτα. Μάλλον θα την γυρίσω και θα ζητήσω πίστωση και θα πάρω την g1
conkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μην λεμε οτι θελουμε δεν εχουν ολες CW ...πχ η δικια μου δεν εχει (ή δεν εχει τυχει το εξτριμ σεναριο των απειρων fps για να αποκτησει) ΥΓ μεχρι 2000 fps που δοκιμασα δεν εχει στα 2400-2500 αν κολλησεις αυτι στο κουτι μπορει να ακουστει κατι πολυ χαμηλα ομως. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2015 από conkal 1
Runner25 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ουτε η δικη μου η asus εμφανιζει κανα προβλημα,εξαιρετικη καρτα πολυ δυνατη
joakim Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλημερα και καλο μηνα.Γινετε με πολυ απλα λογια να μου πειτε τι ειναι το CW και πως το καταλαβαινουμε;αν γινετε.Σε 2 μηνες θα παρω την 970 (μαλλον asus)και τουλαχιστον να ξερω τι παιζει.
manolo0liss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το cw ή αλλιως coil whine ειναι απλα ενας ηχος(σαν να "βραζει" κατι)στα ηλεκτρονικα μερη της καρτας δεν επηρεάζει καθολου τις επιδοσεις της καρτας.απλα εγω πηρα την strix για ησυχια και εχω φασαρια για αυτο και θα την ξαναπαω πισω.απλα παιδια ερωτηση αν δεν την παω τωρα και την παω το πασχα ππροκειταινα μου πουν τίποτα? Απλα διαβασα και για coil whine στα τροφοδοτικα και θα δω αν ακουγεται απο εκεί γιατι ποτε δεν ξέρεις
Sakiz105 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 μηπως διαβασες οτι το coil whine το προκαλουν και μερικα τροφοδοτικα? Γιατι σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι θεμα τροφοδοτικου (δεν εχει σημασια αν ειναι καλο η κακο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα