Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 
έχω την samsung ue48h6400 και έχω το εξής πρόβλημα. 

Συνδέω ένα usb και ορισμένοι υπότιτλοι όταν παίζει ο media player της τηλεόρασης δεν εμφανίζονται. Προφανώς είναι το ίδιο όνομα με την ταινία, έχω δοκιμάσει με κωδικοποίηση ansi και UTF-8 κτλ, τίποτα!
Έχω μία ταινία η οποία στην οποία μετά την τυπική διαδικασία όλα καλά και μία άλλη που απλά δεν εμφανίζει τους υπότιτλους. Δεν μου δίνει την επιλογή στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης να κάνω κάτι για τους υπότιτλους, πρακτικά είναι σαν να μην υπάρχει αρχείο μέσα στο usb!

Δοκίμασα να κατεβάσω άλλο αρχείο υποτίτλων πάλι τίποτα!

Καμιά ιδέα????

Δημοσ.

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα με τον player της tv

Κάνε copy όλο το όνομα της ταινίας όπως είναι

Πάνε στο αρχείο του υπότιτλου και κάνε μετονομασία

Σβήσε όλο το όνομα και κάνε επικόλληση το όνομα της ταινίας ως έχει

Σβήσε τα τελευταία τρία γράμματα και συμπλήρωσε με srt

Δημοσ.

δοκίμασε να κατεβάσεις αυτο το πρόγραμμα  AVIAddXSubs v9.11    μετατρέπω οτιδήποτε ταινία η avi  η mkv mp4 και ενσωματώνει τους ιποτιτλους  μετονομάζοντας το αρχείο srt ιδιο όνομα   με την ταινία     απλα στο αρχείο srt αφήνεις στο τέλος να έχει το .srt  
δοκίμασε αυτό αν θές   προσωπικά εγώ έλυσα το πρόβλημα μου με αυτό το πρόγραμμα  όταν θέλω να δώ ταινία κατεβασμένη στη τηλεόραση.  όταν το κατεβάσεις κάνε extract  μεσα σε κενό φάκελο στις λήψεις και να ανοιξεις το αρχειάκι που  λέει  AVIAddXSubs  εκεί μέσα έχει ρυθμίσεις για ανάλυση διαστάσεις κλπ εγώ δεν τα πείραξα αν θές πείραξε τις διαστάσεις απλά και βλέπεις πώς σε βολεύει. η ότι αλλο θές και απλά επιλέγεις avi  mkv mp4 να μετατρέψει με idx/sub  η απλα avi ταινία
οταν έχεις έτοιμη ταινία και ιπότιιτλο  προωθείς το αρχείιο η το srt το μετατρεπει και επιλέγεις που θές να το αποθικεύσει. λογικά θα βολευτείς με αυτό το πρόγραμμα . 

Δημοσ.

Κάτι άλλο που μου είχε τύχει ήταν ότι δεν διάβαζε τους υπότιτλους όταν είχε τελεία το όνομα της ταινίας (και συνεπώς των υποτίτλων). Δε μιλάω για την τελεία την τελευταια π.χ. .mp4 αλλα μέσα στο όνομα.

Φαίνεται κουλό αλλά μου έχει τύχει αρκετές φορές... την λύση την είχε προτείνει κάποιος στο φόρουμ και επιασε!!!

Δημοσ.

μερικες φορες μπορει να υπαρχει προβλημα στο να υποστηριζει τη ταινια και τους υποτιτλους η τηλεοραση οταν διαβαζει δηλαδη το αρχειο  μου χει τυχει και δειχνει τους υποτιτλους με αλαμπουρνεζικα γραμματα  αλλα σπανια να συμβαινει αυτο. συνηθως εχω παρατηρησει τα προβληματα τα βγαζουν στα αρχεια mp4 ειτε με εικονα ειτε ηχο γιατι απλα πολλες τηλεορασεις δεν υποστηριζουν ολοκληρη την ταινια 2 με 3 ωρες οσο φτανουν η απλα δεν την παιζει καν ,
εμενα οι 2 τηλεορασεις που χω τα αρχεια mp4 παιζουν στη μια μεχρι 2 ωρες και οχι παραπανω και μετα κλεινει.  και στην αλλη μονο 40 λεπτα παιζει οποτε πας σε  mkv avi μετα

ε στο τελος απο το να καθομαστε να πεδευευομαστε  αδερφε νοικιαζουνε  την ταινια.. εξαλλου δεν γινεται συνεχεια να βγαζει προβλημα  οποτε τζιτζι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...