vagrak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εχω μια απορία... Εχω το Nokia Lumia 630.. Όταν θα εχω κάποια Mb.. Πως μπορώ να τα ενεργοποιώ και πως να τα απενεργοποιώ;; εχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά δεν έχω δει αντιστοιχεί απόρια για windows phone.. Μπορεί να με βοηθήσει κανεις;;
arc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 http://help.virginmedia.com/system/selfservice.controller?CMD=VIEW_ARTICLE&ARTICLE_ID=164603&CURRENT_CMD=SEARCH&CONFIGURATION=1003&PARTITION_ID=1&USERTYPE=1&LANGUAGE=en&COUNTY=us&VM_CUSTOMER_TYPE=Cable
vagrak Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορώ να το βρω από αυτό το λινκ... Μπορεί κάποιος να μου περιγραψει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω;
maddoctor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μια απάντηση παρακαλώ πολυ; Http://devicesupport.swisscom.ch/mobile/nokia-lumia-630/select-settings/how-to-activate-or-deactivate-mobile-data
vagrak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ήταν ήδη ανοιχτό... Τι ακριβώς κάνει αυτό;; αφού ήταν ανοιχτό δεν θα έπρεπε όταν δεν έχω wifi να μπαίνει κανονικά στο internet ακόμα και αν δεν έχω Mb;
maddoctor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ήταν ήδη ανοιχτό... Τι ακριβώς κάνει αυτό;; αφού ήταν ανοιχτό δεν θα έπρεπε όταν δεν έχω wifi να μπαίνει κανονικά στο internet ακόμα και αν δεν έχω Mb; Λογικά ναι.
vagrak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Κάνω ακριβώς αυτό... Εχω Mb.. Αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ.. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταει!! Είναι τόσο απλό.. Δεν πιστεύω να οφείλεται σε δικό μου λαθος
maddoctor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Κάνω ακριβώς αυτό... Εχω Mb.. Αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ.. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταει!! Είναι τόσο απλό.. Δεν πιστεύω να οφείλεται σε δικό μου λαθος Δες τις ρυθμίσεις του φορέα σου, κάτι είναι περασμένο λάθος τότε.
vagrak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Φορέας;; συγνώμη αλλά ειμαι καινούργιος στα smartphone..
maddoctor Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Φορέας;; συγνώμη αλλά ειμαι καινούργιος στα smartphone.. Φορέας....Vodafone, Cosmote, Wind
arc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 vagrak λόγω των παρακάτω σημειωμένων, εχω την υποψία οτι κάτι αλλο συμβαίνει γενικότερα και δεν ξέρεις (ή δεν θελεις) να μας το πεις. Επισης δεν εχω καταλάβει αν είσαι συμβόλαιο/κάρτα και τι παροχές εχεις ενεργοποιημένες. Εχω μια απορία... Εχω το Nokia Lumia 630.. Όταν θα εχω κάποια Mb.. Πως μπορώ να τα ενεργοποιώ και πως να τα απενεργοποιώ;; εχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά δεν έχω δει αντιστοιχεί απόρια για windows phone.. Μπορεί να με βοηθήσει κανεις;; Ήταν ήδη ανοιχτό... Τι ακριβώς κάνει αυτό;; αφού ήταν ανοιχτό δεν θα έπρεπε όταν δεν έχω wifi να μπαίνει κανονικά στο internet ακόμα και αν δεν έχω Mb; Κάνω ακριβώς αυτό... Εχω Mb.. Αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ.. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταει!! Είναι τόσο απλό.. Δεν πιστεύω να οφείλεται σε δικό μου λαθος Ναι γίνεται να είσαι συνδεμένος στο Internet της κινητής και να μην εχεις internet, αν δεν εχεις τέτοια παροχή στο συμβόλαιο σου ή αν δεν εχεις λεφτά στην κάρτα ώστε να σου δώσει daily pass. Επισης μπορεί να γίνεται γιατί κάποιος ρύθμισε το κινητό σου με λανθασμένες ρυθμίσεις Internet ωστε να μην μπαίνεις (π.χ. αθελα σου) και να χρεώνεσαι. Κάνε το εξής πολύ απλό πράγμα. Βρες κάποιο στον κύκλο σου που εχει sim με ενεργοποιημένο internet (δηλαδή το δουλευει ήδη). Δεν εχει σημασία αν ειναι από αλλη εταιρεία, αλλά θα ήταν πιο βολικό να ειναι από τον ίδιο με εσενα φορέα. Βάλε τη sim του στο δικό σου κινητό. Αν το κινητό σου έχει Internet (μιλάμε για data, οχι wifi), τότε φταίει η sim ΣΟΥ (ρυθμίσεις,παροχές, κλπ) οπότε μίλησε με την εταιρεία σου για το τι μπορεις να κάνεις. Αν ΔΕΝ μπαίνει internet με τη δανεική sim, τοτε ειναι σκαλισμένες οι ρυθμίσεις του κινητου σου. Ζήτησε να στο διορθώσει, αυτός που στο σκάλισε ή αλλιώς πάρε backup τα δεδομένα/αρχεία/μυνηματα/επαφες σου και κάνε επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εναλλακτικά πάρε τηλεφωνο το φορέα σου και ζήτησε να σε βοηθήσει να περάσεις τις σωστές ρυθμίσεις.
vagrak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Το πρόβλημα λύθηκε.. Δεν κατάλαβα πως ακριβώς αλλά μου έβγαλε μια ανανέωση.. Την έκανα εγκατάσταση και μετά έμπαινε... Ευχαριστώ πολυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα