as223 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Εδω και 2-3 μερες δεν μπορω να μπω στο irc... Συνδεομαι στον groovy και μου λεει πως το nickname μου δεν ειναι registered, ενω προσπαθωντας να μπω στο #insomnia μου λεει πως δεν υπαρχει τετοιο καναλι! Τι συμβαινει?
Aligator21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 O server autos (groovy.irc.gr) einai synexws down!!!! :( Pros Hal9000 : Hal, ean endiaferese yparxei lysi gia irc server Ean theleis epikoinwnise me ena PM gia na sou pw leptomereies
Leibniz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Tosoi server yparxoun mwre. An apofasisoun na allaksoun vriskoun. Alla exoun kollhsei sto jeronimo :\ (logw synaisthimatikhs aksias?)
Jheremias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 @Aligator: Χωρίς να έχω κάτι με τον groovy (ούτε δικός μου είναι, ούτε είμαι IRCOp, ούτε τίποτα!), πληροφοριακά ο groovy ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ! έτυχε σήμερα κ έγινε μια βλακεία στο Router (απ ότι έμαθα) κ απλά εμείς δεν φτάνουμε. ο Server up είναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.