kwstas09 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τελείωσα πολιτικές επιστήμες και δημοσια διοίκηση και πλεον έχω βρεθεί σε μια κατασταση που δεν ξέρω τι να αποφάσισω..απο τη μια υπάρχει η νομική που θα αναγνωριστούν τα μισά μαθήματα και θα κάνω δυο χρόνια σε πανεπιστήμιο της Κύπρου και απο την αλλη ενα μεταπτυχιακό στη δημοσια διοίκηση που μ αρέσει αρκετά θα ελεγα.. Η νομική προφανώς σε δελεάζει δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί που θα καταληξεις(θετικό) από την αλλη δεν κανουν όλοι για τ κλάδο και δεν υπάρχει και κάποιο δικηγορικό γραφείο ετοιμο και δεν ξέρω και αν κάνω και εγω για αυτό..απο την αλλη ενα μεταπτυχιακό που μ αρέσει που μπορεί να με οδησει και σ άλλο μεταπτυχιακο Έται όπως το έχω ψάξει...τι γνώμη έχετε εσείς??η κάποια εμπειρία να μοιραστείτε..ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις insomniacs!
epp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μεταπτυχιακο Ενα οχι 5 μεταπτυχιακα και μην ξεχνας η επαγγελματικη εμπειρια βαζει κατω τα μεταπτυχιακα every single day
kwstas09 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Οσον αφορα νομική ναι ειναι ιδιωτικο...αλλά το μεταπτυχιακό Ελλάδα σε δημοσιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα