Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλικάρια καλησπέρα.Ένα φιλαράκι θέλει να φτιάξει ένα gaming pc με μπάτζετ στα 2000 €.Μόνο το κουτί,δεν θέλει τίποτα άλλο σε αυτά τα λεφτά,ούτε οθόνη ούτε περιφερειακά.Παίζει κάτι simulation με πολλές απαιτήσεις,με αεροπλάνα και πτήσεις και έχει κόλλημα με την λεπτομέρεια.Η αγορά θέλουμε να γίνει από καταστήματα εντός Ελλάδας.Βοηθήστε λίγο αν μπορείτε.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Λοιπόν αν και ήμουν ξεκάθαρος στο τι ζητάω να συμπληρώσω ότι θα το συνδέσει σε μια 40αρα Samsung p8000 θα το στήσουμε μόνοι μας και είμαστε από Αθήνα.Πληκτρολόγιο ποντίκι δεν θέλουμε.Οκ?

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

το γραφει ξεκαθαρα.

και συν αυτου αν ψαξεις υπαρχουν απειρα τοπικ με τετοια τιμη και πισι.

αν βαριεσαι να κανεις ενα search τι να πω.

μην πεις οτι ειναι πολυ παλια τα τοπικ γτ και 2 3 μηνών να ειναι δεν εχει αλλαξει κατι σε θεμα hardware.

Δημοσ.

Δες εδώ κάποια πράγματα σχετικά με το FSX:

http://www.insomnia.gr/topic/515311-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-desktop-%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-microsoft-flight-simulator-x-fsx/?hl=+fsx

http://www.insomnia.gr/topic/538355-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF/?hl=%2Bfsx&do=findComment&comment=53395748

Βάζω και μια ενδεικτική σύνθεση με το τί θα έπαιρνα εγώ σήμερα με αυτό το budget για Flight Simulators

post-283067-0-23119900-1424898473_thumb.png

Μνήμη για το FSX δεν χρειάζεται παραπάνω. Αν βάλει και XPlane 10, ας πάρει 16gb από τις ίδιες. 

Οπωσδήποτε 4790Κ για επεξεργαστή. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ας δώσει πολλή βάση σε αυτό το θέμα. Μητρική έβαλα μια premium λόγω budget. Υπάρχουν καλές επιλογές και παρακάτω σε τιμή, αλλά επειδή θα πρέπει να προετοιμαστεί για ακραίο oc, για αυτό καλό είναι να έχει κάτι robust σε μητρική. 

Κάρτα γραφικών δεν χρειάζεται παραπάνω από μια καλοκουρδισμένη 970. Μια 980 θα ήταν περιττή στα σίγουρα. 

• Like 3
Δημοσ.

ενδιαφέρεται για oc, διπλές κάρτες γραφικών;

Για oc όσο περισσότερο μπορεί και για αυτό έβαλα και μεγάλη υδρόψυξη.

Για sli όχι. Τουλάχιστον το FSX δεν αξιοποιεί δύο κάρτες, και τα άλλα (P3D, X-Plane 10) ακόμα δεν...

Δημοσ.

440 πήγε η 970 στο eshop; πανάκριβη.

Η σύνθεση είναι ενδεικτική γιατί με βολεύει η λίστα του e-shop. Σε Σκρουτζομάγαζα έχει κάτω από 400€ η συγκεκριμένη κάρτα http://www.skroutz.gr/s/5610199/EVGA-GeForce-GTX970-4GB-FTW-ACX-2-0-04G-P4-2978-KR.html. 

Επίσης, αν η αγορά γίνει από διαφορετικά καταστήματα τότε το κόστος μπορεί να πέσει αρκετά παρακάτω, ίσως 50-100€.

Δημοσ.

μην αγχώνεσαι :P δεν το είπα για κακό, απλά το ξεφτύλισε το eshop σε κάποια προιόντα.

τροφοδοτικό στα ίδια χρήματα μπορεί να βάλει το evga supernova με τα 10 χρόνια εγγύηση. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40844&cat=17

Σύμφωνοι για το Supernova. Η Super Flower το φτιάχνει και αυτό, απλά δεν ήταν στην λίστα του e-shop. Τώρα, τα 10 χρόνια είναι πράγματι προσόν, αλλά δεν ξέρω αν αυτός ο χρήστης θα το κρατήσει τόσο...  :-D

Δημοσ.

Μάγκες συγνώμη που άργησα να απαντήσω είμαι στη δουλειά και από κινητό γράφω.Το φορμά δεν μπορώ να το φτιάξω από δω και διακρίνω κάποιους εξυπνάκιδες που αφού γράφουν που γράφουν,αντί να βοηθήσουν κοιτάνε να την πούνε λες και τους θίξαμε.

Τελοσπαντων και λίγο ακόμα να ανέβει το μπάτζετ κανένα 200αρι δεν πειράζει.Oc πιστεύω θα ασχοληθεί οπότε μέσα και η υδροψυξη.Τώρα για διπλές κάρτες δεν ξέρω τι παίζει,θά δει διαφορά η να βάλει μια πολύ καλή και να μην μπλέξει εκεί?

Να ρωτησω λιγο αυτο που σκεφτονται ολοι? Troll or no troll?

Ρε φίλε έχω όρεξη βραδιάτικα για πλάκες?

Έλεος εδώ μέσα

Δημοσ.

Σύμφωνοι για το Supernova. Η Super Flower το φτιάχνει και αυτό, απλά δεν ήταν στην λίστα του e-shop. Τώρα, τα 10 χρόνια είναι πράγματι προσόν, αλλά δεν ξέρω αν αυτός ο χρήστης θα το κρατήσει τόσο...  :-D

και να μη το κρατήσει έστω ότι το πουλάει σε 5 χρόνια, και πάλι θα έχει αλλα 5 χρόνια εγγύηση, όσο ναναι κάτι θα πιάσει, ενώ το άλλο θα είναι εκτός εγγύησης. 

Μάγκες συγνώμη που άργησα να απαντήσω είμαι στη δουλειά και από κινητό γράφω.Το φορμά δεν μπορώ να το φτιάξω από δω και διακρίνω κάποιους εξυπνάκιδες που αφού γράφουν που γράφουν,αντί να βοηθήσουν κοιτάνε να την πούνε λες και τους θίξαμε.

Τελοσπαντων και λίγο ακόμα να ανέβει το μπάτζετ κανένα 200αρι δεν πειράζει.Oc πιστεύω θα ασχοληθεί οπότε μέσα και η υδροψυξη.Τώρα για διπλές κάρτες δεν ξέρω τι παίζει,θά δει διαφορά η να βάλει μια πολύ καλή και να μην μπλέξει εκεί?

Έλεος εδώ μέσα

τη φόρμα στην εστειλα κυρίως για να δούμε περί διπλών καρτών και oc, τα άλλα μια χαρά τα είχες πει.

η σύνθεση του pnick σαν βάση ειναι καλή, 2-3 αλλαγές (κυρίως λόγω κόστους μονο) και κάπου προς τα εκεί θα πας λογικά.

Δηλαδή εγώ θα εβαζα το evga, θα πήγαινα σε 16 gb μνήμης, κάρτα την 970 αλλά απο skroutz για να γλιτώσω κάποια χρήματα και για κουτί αυτό http://www.e-shop.gr/corsair-graphite-series-760t-arctic-white-full-tower-windowed-case-p-PER.812237(το οποίο απλά θα ήταν προσωπική επιλογή, όχι ότι το άλλο δεν είναι καλό)

Δημοσ.

Έλεος εδώ μέσα

Δεν χρειάζεται να ανέβει το budget. Αν γίνει προσεκτική επιλογή από διάφορα μαγαζιά τότε με ~1700€ φτιάχνει ό,τι καλύτερο για simulator. Απλά, είπαμε. Τα σίγουρα είναι 4790Κ με πολύ καλή μητρική για βαρβάτο oc, καλή ψύξη, και μια δυνατή 970 για γραφικά και είναι έτοιμος. Διπλές κάρτες δεν αξιοποιούνται, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα που ασχολιόμουν με το θέμα αρκετά, οπότε μια και καλή είναι η απάντηση. Και τέλος, όχι τσιγκουνιές στο κουτί για να γίνει σωστό oc κ.λπ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...