marioshaidari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Στο καταστημα citishop,εδρευει καπου στην ερμου κεντρο αθηνας.Παραγειλα τηλεφωνικα 2 συσκευες στις 18/2.Με ρωτησε ποιο μοντελο και την τιμη.Μου ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας.Επισης ζητησα να το παραλαβω απο το καταστημα.Εδωσα τα πληρη στοιχεια μου,γενικα οτι μου ζητησανε.Μου ειπανε σε περιπου 7 μερες.Στις 24/2 μεσω email ρωτησα που βρισκεται η διαδικασια.Και ενω εδωσα στοιχεια ειχανε αγνοια ποιος ειμαι και με ρωτησανε....ποτε εκανα την παραγγελια!!!!!!!!Τους ενημερωνω αμεσα οτι την εκανα στις 18/2 στις 14:30 το μεσημερι.Απαντησανε κατα λεξη "οτι το ψαχνουν αμεσα".Απορησα για το τι ψαχνουνε και μπηκανε ψυλλοι στα αυτια μου.......Σημερα,25/2 μου απαντησανε οτι ακυρωθηκε η παραγγελια μου γιατι ητανε λαθος η τιμη στο προιον.!!!!!!Η τιμη ητανε στο σαιτ τους επι 48ωρου,οταν παραγγειλα την 2η μερα που το ειχανε ειπα πιο μοντελο και την τιμη του ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ,δηλαδη επι 36ωρου ΔΕΝ γνωριζανε οτι ειχανε λαθος σε ενα πολυ δημοφιλες κινητο.......Δεν με ενημερωσαν επι 6 μερες οτι ακυρωσανε την παραγγελια μου!!!!!!!! Ενω περιμενω να δωσω το ενα στην κοπελα μου δωρο γεννεθλιων........ανευθυνοτητα,ερασιτεχνισμος,απαξιωσηοτι ειναι ο μεσος επαγγελματισμος στην Ελλαδα.........
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Να ταν το πρωτο παραδειγμα...Ποσα αλλα τετοια εχουμε πετυχει απο αλλα καταστηματα,ειτε αυτα ειναι κινητα,ειτε τηλεορασεις,ειτε tablet κλπ
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν παρήγγειλες κινητό των 400 ευρό στα 100 καλα κάνανε και στην ακυρωσανε.Φυσικα καποιοι εχουν αλλη αποψη, δικαίωμα τούς,αλλα διαφωνώ. Για τα υπολοιπα έχεις απολυτο δικιο επρεπε να σε ειχανε ενημερωσει .Εκτός απο τις πρακτικές διαφήμισης καμιά φορα συμβαίνουν και πραγματικά λάθη,λιγο δυσκολο βεβαια στην δικια σου περιπτωση ,αλλα ετσι και αλλιώς, αυτο δεν αλλάζει κατι, ειδικά οταν δεν έχεις πληρώσει ακομα κιόλας .Πες τουλαχιστον το κινητο και την τιμη για να βγαλουμε συμπερασμα,του τι ακριβως πηγες να κανεις. Αν παλι λεω κατι λαθος διορθωσε με για να κανουμε την συζητηση σε νεα βαση
leo06 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αμα παρήγγειλες κινητό των 400 ευρό στα 100 καλα κάνανε και στην ακυρωσανε.Φυσικα καποιοι εχουν αλλη αποψη, δικαίωμα τούς,αλλα διαφωνώ. Για τα υπολοιπα έχεις απολυτο δικιο επρεπε να σε ειχανε ενημερωσει .Εκτός απο τις πρακτικές διαφήμισης καμιά φορα συμβαίνουν και πραγματικά λάθη,λιγο δυσκολο βεβαια στην δικια σου περιπτωση ,αλλα ετσι και αλλιώς, αυτο δεν αλλάζει κατι, ειδικά οταν δεν έχεις πληρώσει ακομα κιόλας .Πες τουλαχιστον το κινητο και την τιμη για να βγαλουμε συμπερασμα,του τι ακριβως πηγες να κανεις. Αν παλι λεω κατι λαθος διορθωσε με για να κανουμε την συζητηση σε νεα βαση που το είδες αυτό?
arc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ουτε το πρώτο ειναι, ουτε το τελευταίο. Τα περισσότερα μικρά μαγαζιά (και κάποια μεγάλα) δεν εχουν καθόλου στοκ και ψωνίζουν από αποθήκες που φέρνουν μαζικά. Δηλαδή η αποθήκη Α, κάνει εισαγωγή 5 κομμάτια στην τιμή των 150 ευρω (εικονικές τιμές), ενημερώνει τα καταστήματα Β,Γ,Δ και Ε, οτι διαθέτει το τάδε μοντέλο στα 180 ευρω, οπότε τα καταστήματα γράφουν στους καταλόγου τους οτι πωλείται το τάδε προϊόν περιπου στα 200 ευρω (ενώ τα γνωστά μεγάλα καταστήματα το εχουν απο 250 και πάνω λόγω δικου τους στοκ). Όπως καταλαβαίνεις ειναι θέμα ποιος θα προλάβει πρώτος. Αν πχ δυο πελάτες των καταστημάτων Β και Δ πάρουν τα 5 κινητά, τέλος στο στοκ σε αυτή την τιμή. Αν πάει ενας πελάτης στο Ε και ζητήσει το κινητό, θα του πουν «διαθέσιμο» (εννοείται για να μη χάσουν τον πελάτη) και μετά, αν δεν βρουν το προϊόν σε καλή τιμή (δεν ειναι μονο μια αποθήκη), θα του σκάσουν ενα ωραίο χαμογελαστό ... άκυρο. Κάποια καταστήματα ειναι πιο έντιμα και λένε «κατόπιν παραγγελίας» αλλά υπάρχουν μπόλικα που λένε «άμεσα διαθέσιμο», ενώ δεν ξέρουν κάν αν ειναι διαθέσιμο. Κάποιοι ακόμα χειρότεροι επιχειρηματίες, ζητάνε προ-πληρωμή του είδους (αυτό δεν το θεωρώ κακό, ειναι εμπόριο), αλλά αμα δεν το βρουν, κάνουν 20 ημέρες να σου γυρίσουν τα χρήματα (δηλαδή σου δεσμεύουν το κεφάλαιο - αυτό ειναι χειριστο). Ελάχιστους στην Ελλάδα εμπιστευομαι για προ-πληρωμη Προσωπικά κρατώ ημερολόγιο. Π.χ. στην παραγγελία μου λένε θα το έχετε στις Χ του μηνός, π.χ. στις 27 του μηνός. Στις 26 βαράω τηλέφωνο «γεια σας, ταδε παραγγελία, πήρα να επιβεβαιώσω οτι θα έφυγε σήμερα, γιατί αυριο ίσως να μην είμαι σπίτι και να ενημερώσω κάποιον». Κάποιες φορές που μου ειπανε, ξέρετε θέλουμε ακομα μερικές ημέρες, δεν λεω τίποτα, αλλά όταν ερθει η παραγγελία απλά δεν την παραλαμβάνω και εννοείται οτι στι 26 ψάχνω να ψωνίσω απο αλλου. Βέβαια μου εχει τύχει να με πάρουν στις 2 ημέρες, να μου πουν οτι υπάρχει προβλημα και οτι θα καθυστερήσει άλλες Χ ημέρες. Αλλάζει η ημερομηνια στο ημερολόγιο και παίρνουν δευτερη και τελευταία ευκαιρία. Όσα λένε «άμεσα διαθέσιμο» και μετά τα μασάνε οτι έρχεται απο τις αποθήκες και θα πάρει 3-4 ημέρες, κάνω το ίδιο αλλά επιπλέον τρώνε και αρνητική κριτική στο skroutz.
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 που το είδες αυτό? Δεν το ειδα πουθενα,ρωτησα, για αυτο ξεκιναω με ΑΝ και ζητω να με ενημερωσει .Τι δεν καταλαβενεις.Φυσικα μπορει να συμβαίνει αυτο που γράφει ο arc,αλλα ας περιμένουμε να μας δωσει παραπάνω στοιχειά ο ΤS
marioshaidari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν παρήγγειλες κινητό των 400 ευρό στα 100 καλα κάνανε και στην ακυρωσανε.Φυσικα καποιοι εχουν αλλη αποψη, δικαίωμα τούς,αλλα διαφωνώ. Για τα υπολοιπα έχεις απολυτο δικιο επρεπε να σε ειχανε ενημερωσει .Εκτός απο τις πρακτικές διαφήμισης καμιά φορα συμβαίνουν και πραγματικά λάθη,λιγο δυσκολο βεβαια στην δικια σου περιπτωση ,αλλα ετσι και αλλιώς, αυτο δεν αλλάζει κατι, ειδικά οταν δεν έχεις πληρώσει ακομα κιόλας .Πες τουλαχιστον το κινητο και την τιμη για να βγαλουμε συμπερασμα,του τι ακριβως πηγες να κανεις. Αν παλι λεω κατι λαθος διορθωσε με για να κανουμε την συζητηση σε νεα βαση οχι ,ητανε κινητο των 280 στα 160. Και οπως λεει ο φιλος παραπανω οσο το εχουνε και οσοι προλαβουνε.....και εγω αμα παραγειλω 50 κομματια στο εξωτερικο τοσο θα μου ερθει να τα πουλαω με κερδος,160. 48 ωρες η τιμη στο σαιτ τους ασφαλως και ητανε για κραχτης πελατων προς το σαιτ,οχι την συσκεκριμενη συσκευη.....την ωρα που εδινα την παραγγελια ο υπαλληλος θα σκεφτοτανε "μην φας,εχουμε ψαροσουπα". Εξου και εξι μερες μετα με ρωταει ποιος ειμαι,ενω εχω κανει παραγγελια!!!!!αυτα ουτε στο τζιμπουτι.......... 39
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 περνα απο το skroutz για μια αξιολογηση... 1
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 οχι ,ητανε κινητο των 280 στα 160. Και οπως λεει ο φιλος παραπανω οσο το εχουνε και οσοι προλαβουνε.....και εγω αμα παραγειλω 50 κομματια στο εξωτερικο τοσο θα μου ερθει να τα πουλαω με κερδος,160. 48 ωρες η τιμη στο σαιτ τους ασφαλως και ητανε για κραχτης πελατων προς το σαιτ,οχι την συσκεκριμενη συσκευη.....την ωρα που εδινα την παραγγελια ο υπαλληλος θα σκεφτοτανε "μην φας,εχουμε ψαροσουπα". Εξου και εξι μερες μετα με ρωταει ποιος ειμαι,ενω εχω κανει παραγγελια!!!!!αυτα ουτε στο τζιμπουτι.......... 39 Αρα μαλλον ο αρκ εχει δικιο,τωρα βεβαια η διαφορα τιμης δεν ειναι μικρη και κινεί υποψιες στον αγοραστη για κραχτης.Τέλος παντων οπως και να εχει μαυρο στο καταστημα, για τον τροπο που χειρίστηκε την υποθεση.
marioshaidari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 περνα απο το skroutz για μια αξιολογηση... Περασα,και ειδα και πολλα παραπονα,και η παγια τακτικη του καταστηματος να τα παραδεχεται....... τι λες βρε "επαγγελματια",με ειχες στο σκοταδι για 6 μερες,και οταν δεν σου βγηκανε τα κουκια "αστονα να κουρευεται,ας βρει αλλου" αρα μαλλον Αρα μαλλον ο αρκ εχει δικιο,τωρα βεβαια και η διαφορα δεν ειναι μικρη. 48 ωρες στο σαιτ η τιμη...............προφανως ξεστοκαρανε και οσοι δεν προλαβανε ας πανε στην πυθια.........
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πες και την μαρκα του κινητου,τωρα οτι σε ειχανε γραμμένο 6 μερες έχεις δικιο.Περα ομως απο αρνητική και ξεμπροστιάσμα στα φορουμ δεν μπορείς να κανείς τιποτε αλλο.
marioshaidari Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Πες και την μαρκα του κινητου,τωρα οτι σε ειχανε γραμμένο 6 μερες έχεις δικιο.Περα ομως απο αρνητική και ξεμπροστιάσμα στα φορουμ δεν μπορείς να κανείς τιποτε αλλο. galaxy S4 9095
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα