Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

800€ σετάκι με τα φτηνότερα οκ..... Για παιχνίδια. Διπλό οκοκ.....

Όταν αν κάποτε χρειαστούν αυτοί οι πυρήνες ίσως. Για την ώρα σε οτι τέστ και να δω 0-5fps διαφορά βλέπω κατά κανόνα.

Οι DDR4 είναι hype με εξωφρενικές τιμές.

Όταν όλα τα παραπάνω έχουν στρώσει θα έχει στα ίδια χρήματα νέα CPU νέο socket φθηνότερες μνήμες και με πολύ καλύτερη απόδοση.

Ψάχνω να βρω λόγους να πω λογική την πρόταση σου αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω :(

4790 z97 DDR3 και τα ρέστα VGA

Πες μου σε παρακαλω που ειδες απο τα παραπανω να αναφερεται η λεξη παιχνιδια για να σου πω οτι ναι εχεις δικιο. 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πες μου σε παρακαλω που ειδες απο τα παραπανω να αναφερεται η λεξη παιχνιδια για να σου πω οτι ναι εχεις δικιο.

Στα ποστ που αναφέρεται στον 3770 όπως τα έχεις δει, εκτός και αν κανει render και τώρα λέει θα πάρει ένα Pentium μιας και δεν παίζουν λεφτά για με την μια αναβάθμιση.

Δεν κρίνω ούτε τα είπα με κακία αλλά οκ μιας που έχεις διαβάσει και τα προηγούμενα ποστς να μου την λες και απο πάνω; :(

Δημοσ.

Στα ποστ που αναφέρεται στον 3770 όπως τα έχεις δει, εκτός και αν κανει render και τώρα λέει θα πάρει ένα Pentium μιας και δεν παίζουν λεφτά για με την μια αναβάθμιση.

Δεν κρίνω ούτε τα είπα με κακία αλλά οκ μιας που έχεις διαβάσει και τα προηγούμενα ποστς να μου την λες και απο πάνω; :(

Ρε φιλε δεν ειπα οτι εχω ενα αλλα 5 μηχανηματα

Παρε μονο αναφορικα τους επεξεργαστες, FX8120,FX6100,3770K,Q9550,E6700.

Λογικο ειναι να παιζουμε και κανα παιχνιδι, αν και εγω προσωπικα δεν παιζω παρα μονο σκακι με την Rybka αντε και κανα Warcraft που το σηκωνουν ανετα πολυ επεξεργαστες.

Μου φτανει και ο Pentium, απλα το setup για μια Hero ειναι 220 + 70 ενας Pentium. = 290.

Kαι για το setup που πουλαει ενα μελος εδω στην αγγελια, ειναι ΟΚ σε τιμη μιας και ειναι με εναν 1η γενιας 2011 αλλα δεν παυει ακομα και σε 3 χρονια να κανει τα παντα.

Εδω ο 9550 και αναλογα τι θες να κανεις μπορει και εχει και τα + και τα - 

Δημοσ.

Νομιζω σε καλυψε η απαντηση.Αν ηταν για παιχνιδια προφανως και δεν θα προτεινα οτι προτεινα,το εχω ηδη αναφερει πολλες φορες οτι γενικα οι 6πυρηνοι Intel απο τον προηγουμενο 3930κ δεν αξιζουν τα χρηματα τους αποκλειστικα για gaming pc. Τωρα αυτο που λες οτι στην λεω και απο πανω απο που το εβγαλες το συμπερασμα δεν μπορω να καταλαβω.

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν ειπα οτι εχω ενα αλλα 5 μηχανηματα

Παρε μονο αναφορικα τους επεξεργαστες, FX8120,FX6100,3770K,Q9550,E6700.

Λογικο ειναι να παιζουμε και κανα παιχνιδι, αν και εγω προσωπικα δεν παιζω παρα μονο σκακι με την Rybka αντε και κανα Warcraft που το σηκωνουν ανετα πολυ επεξεργαστες.

Μου φτανει και ο Pentium, απλα το setup για μια Hero ειναι 220 + 70 ενας Pentium. = 290.

Kαι για το setup που πουλαει ενα μελος εδω στην αγγελια, ειναι ΟΚ σε τιμη μιας και ειναι με εναν 1η γενιας 2011 αλλα δεν παυει ακομα και σε 3 χρονια να κανει τα παντα.

Εδω ο 9550 και αναλογα τι θες να κανεις μπορει και εχει και τα + και τα -

Χμμμ I rest my case.

Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω 8 phases και οι δύο με την μόνη διαφορά η μια να έχει ένα controller ανα ζεύγος.

Η τιμή βέβαια είναι ανάλογη οι επιδόσεις όμως το ίδιο.

Να μου πεις δεν έχει msata κτλπ οκ αλλά στο άλλο δεν κολλάω.

Δημοσ.

εχει αλλα ρευματα φιλε μου.

Πρόσφατα έψαχνα για Ζ97 (τελικά κατέληξα σε μεταχειρισμένο Χ79). Αν ήταν να δώσω παραπάνω από 200€ για Ζ97 μητρική, τρεις θα θα κοιτούσα (με σειρά κόστους):  

1. Gigabyte Z97X-UD5-BK

2. Asus Z97 Sabertooth Mark1

3. Asus Z97 Deluxe

Ψάξ'τες λιγάκι και μη παρασύρεσαι από το marketing των ROG.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν 1 μήνα πήγα σε 4790K με την Maximus VII HERO.

Προχώρα άφοβα στην αγορά της.

πολικές θεσμοκρασίες στo chipset. άνετο o/c. κανένα πρόβλημα με drivers. όλες οι ταχύτητες από δίσκους/μνήμες που έχεις θα είναι στο max.

Επίσης πολύ καλός ήχος, αν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. γιατί είχα μία soundblaster xtremegamer στο άλλο pc που δεν την μετέφερα σε αυτό και ο ήχος είναι τώρα αν όχι καλύτερος, ισάξιος. και μην πει κανένας ότι επηρεάζουν και τα ηχεία γιατί το pc δουλεύει με τα logitech Z-5500 505w rms :)

Επεξ/σία από doommaster667
Δημοσ.

Ψάξ'τες λιγάκι και μη παρασύρεσαι από το marketing των ROG.

Εντάξει δεν είναι μόνο marketing.Εχουν διαρκή υποστήριξη με drivers,update. Και αυτός είναι ο λόγος που και εγώ κατέληξα στην ranger

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι μόνο marketing.Εχουν διαρκή υποστήριξη με drivers,update. Και αυτός είναι ο λόγος που και εγώ κατέληξα στην ranger

Σύμφωνοι, δεν είναι μόνο marketing, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο. Και εγώ ROG μητρική έχω (RIVE), και γνωρίζω από πρώτο χέρι πλέον ότι το 60-70% των χαρακτηριστικών τους και των δυνατοτήτων τους δεν πρόκειται ποτέ να αξιοποιηθεί από τους περισσότερους χρήστες.

• Like 4
Δημοσ.

Το λεει και η λεξη Republic Of Gamers,κοινως κοιταμε πως να αρπαξουμε χρηματα απο τους gamers που ειναι ικανοι να δωσουν και 1000ευρω σε καρτα γραφικων 150ευρω σε ποντικι και γενικα να αγοραζουν υπερκοστολογημενα προιοντα. Μεχρι τα 160-170 ευρω οπως η μητρικη που αναφερει ο TEOKOS ειναι καλα αλλα για πανω απο 180πχ ευρω ειναι λιγο οτι να ναι. Και να θυμισω σαν παραδειγμα την περιπτωση των πρωτων Haswell που αν δεν επεφτες σε καλο κομματι οτι μητρικη και να ειχες καλο Oc δεν θα εβλεπες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...